Élményalapú és hatékony oktatási rendszer

„Csupán néhány olyan terület maradt, ahol még van lehetőségünk új franchise partnerekkel való együttműködésre” - hamarosan kiteheti a ”megtelt táblát” a hazai HDE franchise.

Régiós terjeszkedésben a Domino’s Pizza

Spanyol gasztro-óriással a háttérben már a szomszédban jár az amerikai pizzérialánc. A magyarországi mester franchise jog is elkelt.

Tovább nő az AmRest birodalom

Közép-Európa egyik legnagyobb étteremoperátora 144 Starbucks kávézóval bővítheti tovább hálózatát. Szlovákiába is belépnek.

A franchise fogalma

A franchise egy Rendszergazda - átadó - és egy tőle független üzleti vállalkozás - átvevő - közötti szerződéses kapcsolat, ami egyre népszerűbbé és népszerűbbé válik minden ágazatban.

Megvásárolták a Hunguest Hotels-t

A 18 saját üzemeltetésű szálloda közül 14 magyarországi hotel tulajdonjoga, valamint a márkanév és a franchise jogok kerültek az új tulajdonoshoz.

A felkelő nap országának divatja Európában

A Uniqlo japán divatmárka egyre inkább a világ meghódítására tör saját és franchise üzletekkel bővítve kiskereskedelmi hálózatát. Idén az európai piacokon a fókusz.

Franchise típusok

Több szempont szerint is kategorizálhatjuk a különböző franchise rendszereket. Itt megpróbáljuk bemutatni a legfontosabb besorolásokat, típusokat.

Ezért válaszd a Helen Doron English-t

2019 legjobb gyermekoktatási franchise hálózata a diákok, a tanárok és a nyelviskolatulajdonos franchise partnerek körében egyaránt bizonyított már.

Tiszta profit

Az LG Laundry Lounge mosodahálózat számára megvolt az európai premier. Most a magyar piacot töltenék meg franchise partnerekkel.

Frissítő fagyi-smoothie franchise

Két év magyarországi működés és öt budapesti gyümölcslébár megnyitása után a Fruitisimo elérhetővé tette franchise programját.

Hogyan írjunk jó franchise szerződést?

A franchise szerződés az átadó és az átvevő közötti kapcsolat alapja.

Top 100 franchise

A FranchiseDirect.com idén is elkészítette Top 100-as listáját a franchise rendszerben működő nemzetközi hálózatokról.

Az első európai megálló: Magyarország

A világ harmadik legnagyobb pizzérialánca, a Little Caesars elérkezettnek látja az időt magyarországi expanziója megkezdéséhez.

Franchise Szövetségek és Szervezetek

A franchise szervezetek célja, hogy népszerűsítsék a franchise ötletét és biztosítsák az átláthatóságot és a magas színvonalat a piacon. Sok országban a jól ismert franchise hálózatok delegálnak képviselőket a nemzeti franchise szervezetbe.

A franchise elterjedése

Hazánkban a szállodaiparban és a gyorsétkeztetésben bukkant fel először a franchise, azóta sokat változott. A franchise fejlődése jól halad Magyarországon.

Starbucks kávézók a láthatáron

Jövő héten a MOM Parkban, majd még a nyáron az Árkád II bevásárlóközpontban is nyílik kávézó.

Partnereket keres a Curves

Magyarországon is van lehetősége arra, hogy csatlakozzon a világ legnagyobb fitness franchise hálózatához.

Lendületes CCC start

A hazánkban szeptember végén megjelent cipőbolt-hálózatnak összesen 15 üzlete nyitja meg kapuját az idén.

5 tipp franchise vásárláshoz

Egy franchise megvásárlása remek alternatíva lehet azoknak a vállalkozóknak, akik alig várják, hogy elindítsák saját üzletüket.

A Magyar Franchise Szövetség Alapszabálya

Az 1991-ben alakult Szövetség alakuló közgyűlése lefektette Alapszabályát, valamint elfogadta az Európai Franchise Szövetség Etikai Kódexét.

Magyarországot is célba vette az Anker

De előbb még hazai piacán erősödik és modernizálja összes üzletét a tradícinális osztrák pékség franchise.

Újabb SPAR market

Két franchise üzlettel is bővült a SPAR magyarországi bolthálózata, ezzel tizenötre nőtt a partnerüzletek száma.

Sikeres partnerkeresés Magyarországon

Kevesebb, mint egy hónap alatt megtalálta magyarországi partnerét a Dekoria, így szeptembertől már hazánkban is jelen lesz a franchise hálózat.

A Maple Bear Európába tart

Közép-Kelet Európa felé venné az irányt a már világszerte sikert aratott, egyedi oktatási franchise programokat kínáló hálózat.

Bemutatkozik a Fröccsbusz

Nyilvános előadást tart a Fröccsbusz, ahol bemutatják tevékenységüket és a magyar „kultúritalra” épülő üzleti koncepciót.

A Franchising Etikai Kódexe

Az Európai Közösség által elfogadott Kódexet a Magyar Franchise Szövetség iránymutató dokumentumként tartja számon, használja és két további irányelvvel egészítette ki.

3 dolog, amit vállalkozóként érdemes megtenni az Újév első hetében

Ne csak vesse bele magát a munkába, vállalkozása újra kalibrálásával állítsa növekedési pályára üzletét.

Megnyitott a SPAR online shopja

A kiskereskedelmi üzletlánc elindította webáruházát, a házhoz szállítási szolgáltatás egyelőre Budapesten és 49 környező településen érhető el.

A Tim Hortons megérkezett Európába

A kávéjáról és fánkjairól ismert kanadai gyorsétteremlánc hálózatfejlesztésének következő állomása Nagy-Britannia.

Tovább hódít a CCC

Négy országban franchise partnerek nyitnak üzleteket, másik négyben pedig saját boltokkal jelenik meg a hálózat. Magyarországon 2015-re országos lefedettség.