Franchise érdeklődők regisztrálása

A Regisztrált jelöltek adatbázis azon személyek számára lett létrehozva, akik érdekeltek saját vállalkozás indításában. Egy franchise licence megvásárlása nagy sikerekkel járhat. Azok számára, akik gondolkoznak azon és elképzelhetőnek tartják, hogy a jövőben franchise átvevőként dolgozzanak, ajánljuk a regisztrálást, ami egyszerűen megtehető a lejjeb található adatlap kitöltésével.

Kapcsolat a franchise atadó és a franchise átvevő között

A franchise katalógus cégeknek és társvállalati rendszereknek 60 licence alapú ötletét mutatja be. További információkért a céggel való együttműködésről, klikkeljen a kiválasztott cég logójára, ahol további részletekhez juthat, illetve a franchise atadó e-mailben küld Önnek egy ajánlatot, részletes információkkal az együttműködésről. Kérjük minél alaposabban töltse ki az adatlapot, hogy az Önhöz leginkább illő ajánlatot kaphassa meg. Ezen kívül, köszönhetően a többi, nemzetközi PROFIT system irodával való együttműködésnek, mint a lengyelországi, a cseh, az ukrán és román irodák, információkat, ajánlatokat kaphat olyan külföldi franchise cégektől is, akik tervezik a magyar piacra való belépést.

Személyes információ

Preferált üzleti szektor

KISKERESKEDELEM

SZOLGÁLTATÁS

A befektetés tervezett összege*

Rendelkezik saját vállalkozással?*

<if you see the box below, leave it blank.>
További információ

A 1065 Bp., Révay u. 10. székhelyű PROFIT Franchise Services Kft. kijelenti, hogy az adatok felhasználása egy adatbázis kialakítása érdekében történik. Az adatbázisban szerepelnek mindazon személyek, akik az adatlap kitöltésével jelezték, hogy érdekeltek franchise licence vásárlásában. Az adatokat kizárólag a PROFIT Franchise Services és a vele együttműködő, lehetséges franchise átvevőket kereső nemzetközi irodák, mint a lengyelországi, a cseh, az ukrán vagy a román irodák munkatársai láthatják és használhatják fel. Az adatokat kérjük ezek figyelembevételével adják meg, a személyes adatok elérhetőségének mértéke az adatlapot kitöltő személy döntésétől függ.