belföldi

belföldi | 2023.10.04.

Izlandi elektromos roller hálózattal bővül a Franchise Szövetség

Izlandi roller üzemeltető cég csatlakozott a Franchise Szövetséghez.

Izlandi roller üzemeltető cég csatlakozott a Franchise Szövetséghez.

belföldi | 2023.09.13.

Étterem promóciók itthon és külföldön

Mennyiben különbözik a hazai és külföldi fogyasztók ízlése és mitől függ, hogy egy étterem mivel próbálkozik itthon.

belföldi | 2023.09.08.

Magyarországra érkezik az amerikai filmekből jól ismert fánkozó

A Randy's Donuts 1952 óta fokozatosan beitta magát az amerikai kultúrába. Az ikonikus fánkozó most hazánkba érkezik és keresi első franchise partnerét.

belföldi | 2023.08.28.

Franchise képzés indul!

A Magyar Franchise Szövetség októberben ismét megrendezi a nagysikerű franchise képzését. Az előadásokon a résztvevők megismerkednek a franchise rendszer alapjaival, működésével, a sikeres hálózatépítéssel, a kézikönyvek elkészítésével és a partnerkeresés fortélyaival.

belföldi | 2023.08.28.

Beperelte saját franchise hálózatát a világ legnépszerűbb YouTubere

MrBeast franchise kísérletei új kaput nyitottak az influencer-vállalkozások világában, most viszont úgy tűnik még sem járt teljesen sikerrel a próbálkozás.

belföldi | 2023.08.21.

Miért érdemes csatlakoznia Magyarország első és egyedülálló zöldség-gyümölcs franchise rendszeréhez?

A Vitamin Szalon a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a vásárlók igényesen kialakított környezetben, kedvező áron juthatnak friss, első osztályú magyar termékekhez.

belföldi | 2023.08.14.

Vállalkozókkal közösen tarolná le a piacot egy magyar cég

A Greenline Clean autómosó koncepció már több mint 50 egységet számlál hazánkban, de jelen van Ausztriában, Németországban, Hollandiában sőt Szlovákiában is.

belföldi | 2023.08.11.

Franchise képzés induló hálózatoknak

A Magyar Franchise Szövetség októberben ismét franchise képzéssorozatot indít. Az előadásokon vállalkozók és induló franchise hálózatok ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel illetve, hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.

belföldi | 2023.07.25.

Vállalkozókkal közösen tarolná le a piacot egy magyar cég

Új útra terelné a tradicionális automosást egy magyar franchise hálózat, a GreenLine. A nanotechnológiára építve, alacsony tőkeigénnyel és környezetbarát módon hódítaná meg a szektort.

belföldi | 2023.07.19.

Franchise marketing kicsiben és nagyban

Egy tipikus multival szemben, a franchise hálózatok egy sokszereplős rendszert alkotnak, ami jelentősen megbonyolítja – és bizonyos szempontból megkönnyíti – a benne résztvevők kommunikációját.

belföldi | 2023.07.05.

Megnyílt hazánk legnagyobb BioTechUSA boltja az Allee-ban

Az étrendkiegészítőket, speciális élelmiszereket és sportruházatot gyártó és forgalmazó BioTechUSA-cégcsoport júniusban nyitotta meg Magyarországon a legnagyobb, az Allee bevásárlóközpontban található, 110 négyzetméteres exkluzív üzletét.

belföldi | 2023.06.16.

Fánk-hálózatok létjogosultsága

Hazánkban talán nincsen akkora kultúrája a lyukas péksüteményeknek, mint mondjuk Amerikában, de ettől még bőven van pénzügyi potenciál ezekben vállalkozásokban.

belföldi | 2023.06.09.

Hogyan keresnek partnert a franchise hálózatok?

Állandó kihívást jelent a cégeknek a partnerkeresés, összegyűjtöttük milyen stratégiákat követhet egy feltörekvő franchise hálózat ezen a téren.

belföldi | 2023.06.07.

Elveszi a mesterséges intelligencia a munkánkat?

Az utóbbi hónapok egyik komoly kérdése, hogy a következő információs, technológiai forradalom, milyen hatással lesz a hétköznapjainkra.

belföldi | 2023.06.01.

Franchise képzés induló hálózatoknak

A Magyar Franchise Szövetség szeptemberben ismét franchise képzéssorozatot indít. Az előadásokon vállalkozók és induló franchise hálózatok ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel illetve, hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.

belföldi | 2023.05.23.

Saját szépségszalont nyitnál?

Gyere el június 21-én a budapesti EverDermben megrendezésre kerülő franchise nyílt napunkra!

belföldi | 2023.05.09.

Május 30-án franchise képzés indul induló hálózatoknak

A Magyar Franchise Szövetség szeptemberben ismét franchise képzéssorozatot indít. Az előadásokon vállalkozók és induló franchise hálózatok ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel illetve, hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.

belföldi | 2023.05.04.

Állandó kísérlet folyik az éttermekben

Egy új menü, új üdítő vagy egy új hamburger már nem elég, a termékfejlesztés érdekében étterem franchise-ok állandóan tesztelik a fogyasztók ingerküszöbét.

belföldi | 2023.04.27.

Bemutatkozott az Edukido hazánkban is

A lengyel oktatási koncepció kedden, Április 25-én tartott előadást először a magyar piacon.

2
3
4
5
következő  
utolsó