Biztosítsd be jövedelemforrásod egy ingatlaniroda nyitásával!

Ingatlan piac / Megmutatjuk hogyan lépj be erre a jövedelmező piacra anélkül, hogy saját ingatlant kellene vásárolnod hozzá.
Kedd
2024.06.11.
Az ingatlanos szakma társadalmi megítélése ellenére egy gyorsan megtérülő befektetéssé válhat.
 

A legtöbb ember számára ismerős az ingatlanpiaci szektor vagy azért, mert már túl van egy adásvételi folyamaton, vagy éppen valamelyik ismerős tapasztalatain keresztül hallott róla.

Azonban annál kevesebben tudnak arról, hogy vajon milyen vállalkozás egy irodát nyitni és vezetni: egyáltalán milyen feladatokkal jár az üzemeltetés? Milyen lehetséges profitra lehet számítani?

Egy átlagos ingatlanértékesítő havi szinten 1-2 ingatlant ad el., Egy tapasztaltabb, nagyobb háttértámogatással rendelkező egyén számára azonban a havi 4 tranzakció is elérhető cél. Mit is jelent ez?

A piaci szinten elfogadott 3-4 százalékos jutalékkal számolva, egy 40 milliós ingatlan eladását követően 1,5 millió forint irodai bevételt termelhet egy ingatlanértékesítő.

Mindezt úgy, hogy az ügyfelek is elégedetten távoznak. Az ingatlanos segítség díjánál, ugyanis nagyobb hozzáadott értéket tudnak biztosítani például az alku során. Ingatlanvásárlás esetén pedig leveszik az adásvételi folyamattal járó stresszt az ügyfelekről a megfelelő ingatlan megtalálásától a tranzakció végrehajtásáig.

Emellett az, hogy egyáltalán milyen áron kerül fel az adott lakás vagy éppen, mennyire profin kerül befotózásra és bemutatásra az is sok-sok milliós profitot jelenthet az eladó számára.

Pontosan ezért azok a vállalkozók, akik egy megfelelően motivált és képzett csapatot tudnak összeállítani, könnyen nagy jövedelemre tehetnek szert.

Többek között az ehhez szükséges tudást találhatják meg a vállalkozók a már sikeresen működő franchise hálózatokban. Akár csak más szektorok esetén, itt is hatalmas segítség lehet egy olyan 50, 100 vagy éppen 150 irodával rendelkező hálózathoz csatlakozni, akik már keresztülmentek a kezdeti nehézségeken és egy kész tudást, valamint egy ismert márkanevet adnak át az újonnan csatlakozóknak.

Magyarországon jelenleg a legismertebb ingatlanos hálózat a Duna House (Reacty Digital reprezentatív felmérés alapján), amely jelenleg is országosan keres olyan vállalkozni vágyókat, akik egy saját ingatlaniroda megnyitásán gondolkodnak. A hálózat hozzáállása abban egyedi, hogy elsősorban olyan vállalkozókat vár, akik egységükkel a saját csapatuk vezetését, irányítását vállalják.

A hálózat a saját oktatási rendszerben, az Akadémia 2.0 keretei között képzi a leendő értékesítőket és adja meg nekik azt a tudást, amellyel sikeresen és magas hozzáadott értékkel végezhetik értékesítési munkájukat. A belső oktatás mellett egy hatékony minőségbiztosítási és ellenőrzési rendszer is működik a hálózatban, amely garantálja azt, hogy az ügyfelek számára minden iroda a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassa ügyfelei számára. Így a franchise partnereknek a mindennapi értékesítési feladatok helyett leginkább a saját csapatuk vezetésére kell koncentrálniuk.

Emellett az ország legnagyobb ingatlan-adatbázisához jutnak hozzá a leendő partnerek, amely segítségével nem kell több hónapot eltölteni az ügyfélszerzéssel. A franchise hálózat egy rendkívül széles szolgáltatási palettát kínál, hiszen az értékesítés mellett a hitelközvetítéstől és pénzügyi szolgáltatásoktól kezdve az értékbecslésen át egészen az energetikai tanúsítványok elkészítéséig, szinte minden az ingatlanhoz kapcsolódó feladatkörrel foglalkozik.

A Duna House franchise rendszerének sikerét mi sem mutatja jobban, mint, hogy a jelenlegi franchise partnerek több, mint fele legalább 10 éve a hálózat tagja!

A Duna House-nál való irodanyitás egy viszonylag alacsony költségű befektetési lehetőség és 20 éves tudást ajánl mindazon vállalkozóknak, akik egy új szektorban szeretnék magukat kipróbálni, esetleg a meglévő portfóliójukat növelni.


Duna House / Az ingatlan iroda hálózat kiemelkedik a piacon abból a szempontból is, hogy franchise partnereinek többsége már több, mint 10 éve sikeresen működik
Duna House franchise partner jelentkezés
Duna House franchise partner jelentkezés
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.