aktualitások

nemzetközi | 2020.10.28.

Másodiknak lenni jobb?

Sokszor azt gondoljuk, hogy milyen nagy előny, ha valaki elsőként lép be egy új piacra vagy éppen bevezet egy innovatív terméket. Ám korántsem biztos, hogy mindig az úttörők szakítják a legnagyobbat.

Sokszor azt gondoljuk, hogy milyen nagy előny, ha valaki elsőként lép be egy új piacra vagy éppen bevezet egy innovatív terméket. Ám korántsem biztos, hogy mindig az úttörők szakítják a legnagyobbat.

belföldi | 2020.10.21.

Érdemes családi vállalkozásból hálózatot építeni?

Egy sikeres vállalkozásnál joggal merülhet fel a kérdés: hova tovább? Sokan nem elégednek meg, folyamatosan fejlesztenék a meglévő üzletüket. A kérdés az, hogy mikor érdemes ezt franchise rendszerben tenni?

gasztronómia | 2020.10.19.

Hazánkban terjeszkedik a fánkozó hálózat

"A szlovák piacot már teljesen lefedtük. Magyarországon, Csehországban és Lengyelországban viszont még mindig keresünk a partnereket” - mondja Peter Straňák, a La Donuteria koncepció tulajdonosa.

gasztronómia | 2020.10.16.

Hogy alkalmazkodott a Starbucks a pandémiához?

A pandémia komoly károkat okozott a kávézó láncnak, talán még komolyabban érintette a hálózatot, mint más koncepciókat.

belföldi | 2020.10.14.

Neked való a franchise?

Számos tényezőtől függ, hogy valaki sikeres vállalkozó lesz-e, ám egy franchise partner esetében ezek a szempontok kicsit eltérnek a szokásostól.

belföldi | 2020.10.13.

Kiírásra kerültek a Magyar Franchise Szövetség díjai!

Megnyílt a pályázati lehetőség a Franchise Szövetség 2020. évi díjaira. Idén 10 kategória került kiírásra, 6 a hálózatok, 4 pedig a legjobb átvevők számára.

szépség, egészség, fitnesz | 2020.10.12.

Jó biznisz lenne a szépségipar?

Franchise-ban terjeszkedne a magyar kozmetikai vállalkozás.

gasztronómia | 2020.10.09.

Névlopáson kapta volna versenytársát a McDonald's?

Az étteremlánc régóta húzódó ellentéte ezúttal perhez vezetett ausztrál konkurenciája ellen.

belföldi | 2020.10.08.

Már csak egy szabad hely! - Franchise Képzés

Csak egy szabad hely van még a jövőhéten kezdődő induló vállalkozásoknak szóló képzéssorozatra.

gasztronómia | 2020.10.07.

Mi is az a szellemkonyha?

Egy újabb karantén esetén előnyt élvezhet a fogyasztók között ez az étteremtípus. Pontosan mi is a ’ghost kitchen’ lényege?

oktatás | 2020.10.05.

Új oktatási koncepció hódít régiónkban

Az elmúlt években a környező országokban gyors ütemben terjeszkedő hálózat hazánkban fejlődne tovább.

belföldi | 2020.10.02.

A válság, mint lehetőség

A józan paraszti ésszel furcsán hangzik, de sokszor éppen a gazdasági válságok alatt a legjobb vállalkozást indítani.

belföldi | 2020.10.01.

Újra Franchise Képzés!

Kis létszámú, öt alkalmas képzéssorozatot indít a Magyar Franchise Szövetség

belföldi | 2020.09.30.

Az átvevők növekvő szerepe

Sok korábban sikeres hálózat tűnt el vagy éppen esett vissza látszólag ok nélkül. Számos esetben a helytelen partner kezelés volt megfigyelhető a háttérben.

belföldi | 2020.09.29.

Terjeszkedési stratégiák határon innen és túl

A rendezvényen a Bubbles mosoda hálózat, a Budapest Makery és az Expense Reduction Analysts terjeszkedésért felelős vezetői osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel.

belföldi | 2020.09.28.

Koronavírus-biztos vállalkozások?

Elérte hazánkat a koronavírus második hulláma, a vendéglátó szektor már az első karantént is megszenvedte. De milyen vállalkozások lehetnek sikeresek ilyenkor is?

belföldi | 2020.09.25.

Néhány gondolat, mielőtt egy franchise hálózathoz csatlakoznál

A franchise egy befektetés, számos dolgot érdemes megfontolni a csatlakozás előtt, hogy elkerüljük a buktatókat.

egyéb szolgáltatások (B2C) | 2020.09.24.

Hozom-viszem a COVID ellen

A Bubbles érdekes, csak időseknek szóló megoldással növelte még tovább a forgalmát a koronavírus-járvány alatt.

gasztronómia | 2020.09.21.

Szintetikus hús lenne a jövő?

Tenyésztés helyett inkább nyomtatná a húst a KFC.

2
3
4
5
következő  
utolsó