aktualitások

belföldi | 2020.04.02.

Hogyan készülhetnek fel az éttermek a koronavírusra? (2. rész)

Milyen hatással lesz a vírus vendéglátó szektorra, hogyan vészelhetik át ezt az időszakot az éttermek?

Milyen hatással lesz a vírus vendéglátó szektorra, hogyan vészelhetik át ezt az időszakot az éttermek?

nemzetközi | 2020.03.27.

Franchise Webinar

Élő videó konferenciát tart a Magyar Franchise Szövetség koronavírus témában.

nemzetközi | 2020.03.26.

Franchise hálózatok társadalmi szerepvállalása a koronavírus helyzetben

Várhatóan rendkívül erős hatása lesz a koronavírus-járványnak a gazdaságra, amely sajnos a franchise ágazatot is nagyon súlyosan érinti.

gasztronómia | 2020.03.23.

A Baltikum legjobb steakháza

Hogyan lett a 17 éven át működő sikeres családi vállalkozásból franchise halózat.

nemzetközi | 2020.03.20.

Ingatlanbérlés franchise-ban?

Hogyan fordítja a franchise rendszert saját előnyére a közösségi-irodákat üzemeltető IWG.

nemzetközi | 2020.03.19.

Hogyan készülhetnek fel az éttermek a koronavírusra? (1. rész)

Tovább növekedik a fertőzések száma Európában, ideje felkészülniük a vállalkozásoknak is, hogy ez idő alatt megfelelően tudjanak működni.

belföldi | 2020.03.17.

Harc a láthatatlan ellenséggel

Még a kezdeti fázisában jár Magyarországon a vírus terjedése, de már most lehet érezni a maradandó hatását a gazdaságban.

gasztronómia | 2020.03.16.

Lépést tud-e tartani a Burger King a McDonald's-al?

A Restaurant Brands International a világ egyik legnagyobb gyorsétterem hálózata, több mint 25.000 étteremmel (melynek közel 100%-a franchise), közel 100 országban.

nemzetközi | 2020.03.13.

A következő évtized trendjei a vendéglátásban

Új házhozszállítási módok, kevesebb alkalmazott, önvezető autók, de akár még a drónok is megjelenhetnek a szektorban az elkövetkezendő évtizedben.

gasztronómia | 2020.03.11.

A KFC is beszáll a vegán trendbe

Sanders ezredes a Beyond Meat-tel közösen vezeti be a vegán csirkefalatokat.

gasztronómia | 2020.03.09.

Európában terjeszkedik a pizza óriás

Csehországban nyit a Domino's.

belföldi | 2020.02.28.

Egyre igényesebbek a magyar fogyasztók

Az elégedett vásárlóért már sokkal többet kell tenni – az ügyfélkiszolgálás színvonalán emelő vállalatok nagyot nőhetnek, akár 20-30 százalékkal is emelhetik árbevételüket

gasztronómia | 2020.02.27.

Csirkés szendvicsháborúk

Zavarosak a vizek a franchise Mekkájában, mindenki a tökéletes csirkés szendvicset keresi.

belföldi | 2020.02.26.

Újra Franchise Akadémia

Az Akadémián olyan hálózatok előadásait hallgathatod meg, mint a Burger King vagy éppen a Duna House.

szépség, egészség, fitnesz | 2020.02.25.

Robottechnika a fodrászatban

A BioHair beáll a sorba az automatizáció terén és új fejlesztésekkel emeli a szolgáltatás színvonalát.

gasztronómia | 2020.02.21.

25 ezer dollárból 2800 egység

Hogyan építette fel mindössze 25 ezer dollárból Jimmy John Amerika egyik legnagyobb szendvics hálózatát?

egyéb kereskedelmi üzletek | 2020.02.17.

Alvásfelmérést indít a Matrackuckó

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat az Aludj jól, Magyarország! program keretében február 14-én elindította 2020 NAGY ALVÁSFELMÉRÉSÉT, melynek fókuszában a magyar lakosság alvási szokásainak részletes vizsgálata áll.

gasztronómia | 2020.02.14.

Útját állná a Starbucks terjeszkedésének Kínában a koronavírus?

A Wuhan tartományban kitörő koronavírus-járvány nyomására megrekedhet a népszerű kávézó lánc tempója.

a hét interjúja | 2020.02.12.

Hogyan forradalmasítható a közlekedés

Interjú Gosztonyi Bencével, az E-Magine Tours alapítójával. A hálózat célja, hogy forradalmasítsa a belvárosi közlekedést és új turisztikai megoldásokat kínáljon.

2
3
4
5
következő  
utolsó