BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

Hova tart az oktatási szektor ma? /2022.12.02.

A bizonytalan gazdasági és oktatási helyzetben egyre több tanár vált pályát, vagy indít saját vállalkozást - ezeket a trendekre épül egy magyar oktatási koncepció is.

Ha a gyermekkoromban lett volna Trükkös Békák, én is biztos, hogy odajártam volna /2022.10.06.

Októberben nyitja meg kapuit Dunakeszin és Budapesten, a Trükkös Békák első, majd második franchise egysége, ennek apropóján készítettünk interjút Szűcs-Németh Zsuzsannával és Szegvári Jutkával, az új tanodák tulajdonosaival.

Vállalkozás egy ígéretes ágazatban /2022.07.25.

Az oktatás iránt érdeklődő franchise partnereket keres az Edukido hazánkban, emellett pedig Szerbiában és Romániában is.

Továbbra is jó biznisz az oktatás /2022.07.15.

Napjainkra egy jó munkahelyre való bekerüléshez elvárás az angol tudás, de akik nem gyerekkorban kezdték el tanulni azok számára kihívást jelenthet az elsajátítása. Erre a felismerésre épít a Helen Doron franchise hálózata és annak valamennyi nyelviskolája, immár 35 éve.

Egyre nagyobb az igény a kétnyelvű óvodai és iskolai szolgáltatásokra a közép- és kelet-európai régióban /2022.07.07.

Négy évvel azután, hogy belépett Közép- és Kelet-Európába, a Maple Bear, a világ legnagyobb és leggyorsabban növekvő K-12 kétnyelvű iskolák franchise-programja a Vantage Capital partnereként 100 millió eurós befektetési programot indít a régióban.