Varga Vivien / A hálózat alapítója nem kisebb célt tűzött ki, mint hogy gyermekbarát uszodáiban korai edukációval segítse a gyermekek fejlődését.
Csütörtök
2019.09.26.
A Stilianos Babauszoda hálózat több mint 10 éve nyitotta meg első egységét, azzal a céllal, hogy tiszta, biztonságos és teljes mértékben gyermekbarát helyet teremtsen a legkisebbek számára.
 

A hálózatnak jelenleg Magyarország-szerte 8 babauszodája működik, amely 2020-ban négy új egységgel már biztosan tovább bővül. Hamarosan Székesfehérváron, Erdőkertesen, Kecskeméten és Budapest XVIII. kerületében is új uszodák nyílnak!

A Stilianos Babauszodák küldetése az egészséges gyermekfejlődés támogatása!

A higiénikus, biztonságos környezet, a klórmentes vízfertőtlenítés, a vegyszermentes környezet, mind-mind koncepciójuk alapját képezi, melyeknek köszönhetően a hazai piacon egyedülálló szolgáltatást nyújtanak.

A gyermekeknek fejlődésüket tekintve szüksége van bizonyos kiegészítésre, még akkor is, ha teljesen tipikus, ép fejlődésmenetről beszélünk. A 21. századi gyermekek előtt nagyon korán kitárul a digitális világ, jelentősen befolyásolva korai fejlődésüket, mind mozgás, mind értelmi vonatkozásban.

A Stilianos babauszoda hálózat az SHD- vízi készség és képességfejlesztő foglalkozás segítségével olyan fejlődést biztosít 3 hónapos kortól a gyermekeknek, amely által nem csak a vízben való rendszeres mozgás valósul meg, hanem a gyermekek számos egyéb képessége is fejlődik. A foglalkozások során korosztálynak megfelelően betekintést nyernek az állatok, színek, formák világába, ezzel együtt fejlődik a gondolkodásuk, figyelmük, emlékezetük, térbeli tájékozódásuk, koordinációjuk, miközben játszva tanulnak és minőségi időt töltenek szüleikkel a vízben.


Stilianos / Ez a teljesen új irányvonal, ötvözi a gyógypedagógia és óvodapedagógia elemeit az úszás alapjainak elsajátításával.
Franchise tanácsadó