Hétfő
2024.03.25.
A teljesen új megközelítéssel dolgozó My Infraslim hálózat hazánkban folytatja a franchise terjeszkedését. A szlovén franchise rendszer már 15 infra stúdióval rendelkezik a saját piacán, most pedig elérkezettnek látták az időt, hogy Magyarországon is megnyissák az első szalonjukat.
 

Hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az edzőtermeket működtető franchise rendszerek, hiszen egyre több embernek fontos az egészséges életmód. Sokan keresnek olyan exkluzív szalont, ahol a vendég van a központban és minden figyelem rá irányul. 

A másik trend, amit megfigyelhetünk, hogy a felgyorsult világunkban az embereknek nincs sok idejük edzőtermekbe járni, hanem sokkal hatékonyabb és gyorsabb megoldásokat keresnek. Ezen szempontok figyelembevételével nyújt megoldást a My Infraslim koncepció, ahol prémium és exkluzív környezet fogadja a vendégeket. Teljes intimitást biztosítva, akár kedvenc sorozatuk nézve is edzhetnek, vagy éppen személyi edző segítségével hozhatják magukat formába.

A franchise rendszer másik nagy előnye a különleges, egyedi, csak az átvevők számára elérhető infra géppark. Ezek a gépek lehetővé teszik, hogy akár egy 30 perces könnyű edzés alatt 5 aerobik órának  vagy éppen 20 000 hasizomgyakorlatnak megfelelő izomaktivitást érjen el egy vendég!

Milyen egyedi technológiát használnak a gépek?

Egyfelől infravörös technológiát vetnek be, amellyel akár 70 százalékkal fel tudják gyorsítani a zsírégetést! Szintén a koncepció különlegessége, hogy az eszközök magas elektromágneses frekvenciával izomstimulációt végeznek, amely nemcsak az alakformálásban segít, hanem a zsírlerakódások eltávolítását is elősegíti.

Mit ajánl a My Infraslim?

Az egyedi gépek mellett a leendő partnerek egy kész és már  bizonyított koncepciót vehetnek át, amely már 15 sikeresen működő szalon tapasztalatain alapul. A partnerek emellett részesülnek egy mindenre kiterjedő betanításban, amely a napi működés és üzemeltetés  valamennyi részletére kiterjed. A franchise központ a szalon kialakításában és dizájnjában is kidolgozott arculatot ad át. A marketing tevékenységben pedig  folyamatos támogatást biztosít a rendszergazda.

Hol találkozhatnak az érdeklődők a koncepcióval?

A My Infraslim kiállítóként mutatkozik be a Lurdy házban április 4-én megrendezésre kerülő Franchise Expón. A koncepció a kiállítás  33 standján várja az érdeklődőket, előzetesen pedig az ezen az oldalon megtalálható linken lehet feliratkozni bővebb tájékoztató kérésére.


MYINFRASLIM franchise partner jelentkezés
MYINFRASLIM franchise partner jelentkezés
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó