Bodystreet

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Bodystreet olyan fitnesz koncepció mely a hazánkban kevésbé elterjedt „butik fitnesz” kategóriájába esik. Tehát a stúdiók kicsik, és személyre szabott edzést biztosítanak. A Bodystreet az edzés hatékonyságára fokuszál, és elektromos izomstimulációt használ, röviden EMS-t. A technika a sport-, valamint az űrhalyózás gyógyászatból származik, és rendkívül magas edzési hatékonyság jellemzi. A Bodystreet ma a világ piacvezetője az EMS stúdiók területén.

Az alapító házaspár, Emma és Matthias Lehner maguk is számos stúdiót vezetnek. Az összes többi Bodystreet stúdió független franchise átvevők tulajdonában. Az első Bodystreet 2007-ben nyitotta meg kapuit Münchenben. Két további próbaüzlet következett egy Münchenben és egy pedig Regensburgban, mielőtt az első franchise partner 2009-ben elindult. Napjainkra a hálózat több, mint 300 stúdióval rendelkezik 3 kontinensen, melyek havonta körülbelül 180 000 edzést tartanak. A Bodystreet központja a németországi München melletti Karlsfeldben található.

franchise egységek

2022-ben 220 franchise partnerrel több, mint 300 Bodystreet operál hét országban.

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 • Termékmenedzsment: igényorientált célcsoport-koncepció, amely a következetesen magas színvonalú és átfogó szolgáltatásokra összpontosít.
 • Marketing koncepció: korszerű reklámszemlélet alkalmazása
 • Vállalati dizájn: hatásos, mindenre kiterjedő márkaidentitás.
 • Kultúra és rendezvények: rendszeres párbeszéd, éves indító esemény, nemzetközi gyakorlatok és lehetőségek a dolgozók számára.
 • Kereskedelmi jogvédelem a  „Bodystreet” szó-/képvédjegyre, amelyeket a franchise partner kizárólagos használatra biztosít a franchise rendszer.
 • Weboldal és domainek: regisztrált domainek és internetes jelenlét a központi weboldalon keresztül.
 • Piacvezető által meghatározott minőségi szabványok: központi minőségirányítási és minőségbiztosítási rendszer, a rendszerben résztvevők működési eredményeinek szakmai ellenőrzésével.
 • A Működési Kézikönyv dokumentálja a Bodystreet koncepcióhoz kapcsolódó know-how-t, különös tekintettel a szolgáltatásainkra, a bemutatóra és az ügyfélélményre. A Működési Kézikönyvet a Bodystreet angol vagy német nyelven bocsátja rendelkezésre.
 • Alap- és továbbképzési rendszer: a központ biztosítja a franchise partnerek és munkatársaik alapképzését és folyamatos továbbképzéseket. A Bodystreet átfogó edzésprogramot tesz elérhetővé saját tanúsítvánnyal. A képzéseket a hálózat e-learning platformja egészíti ki. A megfelelő szemináriumok vagy képzések elméleti tartalmát digitálisan készítik elő Web-Based-Training (WBT). Az online vizsgák és a Bodystreet Excellence Review (BER) szintén digitálisan zajlanak
 • A gyors terjeszkedés követelményei: területi védelem, hogy a helyi piac teljes mértékben kiaknázható legyen. A támogatás a szerződés aláírásától a stúdió tényleges megnyitásáig, majd a további szalonok megnyitásában, napi működésükben.
 • Területkezelésben: ötlet- és tapasztalatcsere, szakértői csapat folyamatos tanácsadásával.
 • Kontrolling és benchmarking: kereskedelmi elemzések és korai figyelmeztető rendszer.
 • IT szoftver stúdió üzemeltetéshez (a harmadik féltől származó szoftverekre további licencdíjak vonatkozhatnak).
 • Digitalizálás/Innováció: Az innovatív technológiák még nagyobb edzési hatékonyságot és tökéletes Bodystreet élményt biztosítanak a stúdióban és otthon. Például a Bodystreet App és a Bodystreet e-Store már régóta tagjai a digitális portfoliónknak. Valamint a Bodystreets új reszponzív weboldala, a Digital Signage a stúdiókban és a virtuális valóságban, melyet használunk a munkatársaink képzésében, valamint a franchise értékesítésben. 2021-ben a Bodystreet is bevezette edzéstechnológiáját: a „Bodystreet SmartWear”-et.

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Előny (de nem elvárás), hogy rendelkezz tapasztalattal a cég vezetés, a sales, illetve a franchise területén

Szeretsz sportolni, és csapatban dolgozni

Képesnek kell lenned az első Bodystreet-et az országban elindítani, és működtetni


információ a franchise átadóról

Bodystreet

Németország, 85757 Karlsfeld, An der Steinernen Bruecke 1

franchise-international@bodystreet.de

bodystreet-international.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Matthias Lehner – Alapító és ügyvezető igazgató Jessica Thompson – Nemeztközi terjeszkedésért felelős vezető 

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.