DepilConcept

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A DepilConcept egy 2007-ben létrehozott portugál márka, amelynek célja, hogy mindenki számára elérhető, személyreszabott tartós szőrtelenítés és fényterápiás kezeléseket biztosítson - mindezt kedvező áron. A DepilConcept a legújabb dióda lézeres és IPL technológiát alkalmazza a test és az arc tartós szőrtelenítésére. Az IPL technológia lehetővé teszi az testrészek fototerápiás  kezelését is, így például kezelhetőek a hajszálvénák, foltok, pattanások, ráncok és a megereszkedés is.

A kezelések sokfélesége mellett a DepilConcept az egyetlen lézeres szőrtelenítő lánc, amely garanciális tanúsítványt biztosít ügyfelei számára, biztosítva ezzel a szolgáltatások magas minőségét és hatékonyságát.

A DepilConcept az esztétika és a fényterápiás szépségszalonok új generációját képviseli, előtérbe helyezve a minőséget, eredményességet és mindenekelőtt a megfizethető árakat. A szalon egyszerűen vezethető, nem szükséges kozmetikai tapasztalat, ennek köszönhetően a HR követelmények, valamint a befektetés összege is csökkenthető. A központ teljeskörű és folyamatos képzési, működési és marketing támogatást nyújt. Minden területre biztosítunk specializálódott szakembert, ezzel csökkentve a partnerek által vállalt kockázatot.

A DepilConcept hálózata gyors növekedést mutat, a franchise piacvezetővé vált Portugáliában, Lengyelországban, és jelen van Brazíliában, Szerbiában, Írországban, Csehországban és Szlovákiában is. A GrupoConcept több, mint 170 szalonnal rendelkezik világszerte.

2017-ben a DepilConcept bevezette saját kozmetikai márkáját is, a Concept+-t, amely lehetővé teszi a magasabb minőségű munkavégzést.

Az üzletág jelenleg is stabilan növekszik, tavaly (2020-ban) 18%-kal nőtt az árbevétel. A hálózat franchise partnereinek több mint 50%-a már a második szerződését köti, amely a gyors megtérülés és a stabilitás bizonyítéka.

Ha szeretne egy sikeres vállalkozásba befektetni, és egy a piacon egyedülálló integrált rendszer részese lenni, csatlakozzon a DepilConcepthez, Európa egyik vezető szőrtelenítő hálózatához!

franchise egységek

Több, mint 170 szalon Portugáliában, Lengyelországban, Brazíliában, Szerbiában, Írországban, Csehországban és Szlovákiában.

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

A rendszergazda által biztosított támogatás a mester átvevő számára:

  • Tanúsított műszaki, kereskedelmi és menedzsment alapképzés
  • Folyamatos továbbképzés
  • A műkődés rendszeres nyomonkövetése
  • Látogatások a mester franchise átvevő szalonjaiban
  • Éves márkatalálkozó
  • Állandó telefonos és email támogatás

becsült teljes befektetés

Befektetés az első egység esetén:
35.000 - 50.000 euró

Royalty: a helyi forgalom 10%-a (minimum 100 euro per szalon)


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Üzlet mérete és elhelyezkedése:
60 m2-től 100m2-ig minimum - Utcára néző egység parkolási lehetőségekkel és fontos üzletekkel (bankok, posták, egyéb szolgáltatások).

Szerződés időtartama: 10 év (megújítható)


információ a franchise átadóról

DepilConcept Lda (Portugália)

1050-227, Rua Tomás Ribeiro, 71, piso 3., Lisszabon, Portugália

iroda@franchising.hu

depilconcept.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Milla Tamás iroda@franchising.hu

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.