Kedd
2023.05.23.
Gyere el június 21-én a budapesti EverDermben megrendezésre kerülő franchise nyílt napunkra!
 

Budai klinika nyitásához keresi partnerét az EverDerm. A 2019-ben alapított hálózat a 3. eredményes üzleti évét zárta le. A koncepció évről évre dinamikusan növekszik, egyre több vendégnek elérhetővé téve a prémium minőségű szépészeti és orvosesztétikai szolgáltatásait.

A hálózat alapítói budai, orvosi szolgáltatásokat nyújtó klinika nyitására keresik jövőbeni partnerüket, aki önállóan (franchise partnerként), vagy akár rugalmas kondíciókkal, az alapítókkal közösen (joint venture-ben) indítaná el vállalkozását.   

Az EverDerm a Magyar Franchise Szövetség tagjaként számos támogatást biztosít franchise partnerei számára. A hálózat egységeinek arculata azonos, mindegyik klinikán magas szintű szakértelem és a legmodernebb technológia garantálja a vendégek számára az áhított optimális eredmény elérését.

A hálózat központi weboldala megfelel a modern kor kihívásainak és mindegyik szalon foglalásainak jelentős része az online térből érkezik, így a megnyíló egységek kezdő vendégköre is garantált.

Amennyiben az üzleti lehetőség felkeltette érdeklődését, látogasson el június 21-én az EverDerm Budapest XIII. kerületi klinikájára.

A hálózat társalapítója, Slamovits Tibor tart 11:00 órai kezdettel bemutatkozó előadást az érdeklődőknek a franchise lehetőségről. A prezentáción a résztvevők megismerhetik az EverDerm koncepciót, a hálózat innovatív szolgáltatásait, valamint azt, hogy milyen versenyelőnyt tud a csatlakozó partnereknek garantálni.

Az előadásokat követően személyes konzultációra is lehetőség nyílik az alapítóval.

A nyílt napra a következő űrlapon keresztül tud beregisztrálni.


Vállalkozás franchise rendszerben / Az EverDerm meglévő márkája és szakmai tudása elérhetővé válik a belépő partnerek számára
Add new fieldset
Add new fieldset
Résztvevő(k) neve
Résztvevő(k) neve
undefined
undefined
Telefon
Telefon
If you see this, leave this form field blank
SAJTÓKÖZLEMÉNY