Fórum a cikkről: Szépségközpont egyszerűen 7

szerkesztőség 2014.04.15. *.catv-176-63-200-168.catv.broadband.hu

5

A GrupoConcept 9. születésnapja
Április elején tartotta fennállásának kilencedik évfordulója alkalmán rendezett összejövetelét a BodyConcept és DepilConcept márkákat tulajdonló GrupoConcept. A Magyarországon is franchise partnereket kereső csoport rendezvényén 250 franchise átvevő és csapataik vettek részt, és külön okot adott az ünneplésre, hogy az egyik BodyConcept szalon – a hálózat történetében először – átlépte az 50 ezer eurós (kb. 15,5 millió forintos) havi forgalmat. A portugál alapítású vállalat egyúttal erős növekedésről is számot adott - mindkét hálózat esetén:

  • A BodyyConcept franchise átvevők forgalma 21 százalékkal nőtt a tavalyi évben, míg 2014 első negyedévében 31 százalékos növekedést jelentettek.
  • A DepilConcept franchise átvevőinek egyesített forgalma 3,5 százalékkal nőtt 2013-ban, az idei év első negyedévében pedig 18 százalékkal.

A pénzügyi eredményeken kívül, a BodyConcept hálózat egy franchise partnerét jelölték a “Világ Legjobb Franchise Átvevője” (The Best Franchisee of the World) nemzetközi díjra, valamint – egyetlen külföldi márkaként – a londoni Franchise Marketing Awards-ra (FMA).

További információk a GrupoConcept franchise lehetőségekről a franchise katalógusban.

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.