a hét interjúja

a hét interjúja | 2025.11.04.

E-kereskedelmi várakozások

Miben más a magyar piac és lesz itt valaha Amerika?

Miben más a magyar piac és lesz itt valaha Amerika?

a hét interjúja | 2022.09.23.

Miért lesz egy hálózatból franchise?

Interjú Nagy Andreával, a Party Point hálózat alapítójával.

a hét interjúja | 2022.09.02.

A franchisingon találtam meg álmaim vállalkozását

Augusztus utolsó napjaiban Szigetszentmiklóson megnyitotta első franchise egységét a miskolci székhelyű Gofrim. A kategóriájában kiemelkedően alacsony befektetést igénylő koncepció vélhetően fel fogja magára hívni a figyelmet a vendéglátóipari üzletet és vállalkozást kereső és indítani szándékozó átvevőjelöltek között.

a hét interjúja | 2022.01.14.

500 egység nyitása 3 év alatt?

Magyarországon jelenleg több legalább nagy városban tervezünk új fánkozót nyitni” – árulta el Peter Straňák, a La Donuteria hálózat tulajdonosa.”

a hét interjúja | 2021.10.27.

Átvevőként az oktatási szektorban

Kiss Tímea és párja Péter amellett, hogy magániskolát üzemeltet, már a második franchise hálózathoz csatlakoznak, ám most, mint mester partnerek.

a hét interjúja | 2021.05.18.

Hova tart az ország legnagyobb mosodája

Interjú Orovica Szilárddal, a Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat új vezérigazgatójával.

a hét interjúja | 2021.03.22.

Befektetés a jövőbe

Folyamatosan erősödik hazánkban a magánoktatási szektor, melynek köszönhetően egyre több külföldi koncepció jelenik meg a piacon. A 42 országban jelenlévő, közel 1000 iskolával rendelkező Brainobrain készségfejlesztő hálózat hazai mester partnerével, Czeglédi Tamással készítettünk interjút.

a hét interjúja | 2021.01.27.

Az étterem, ahol minden a palacsinta körül forog

A világ 20 legígéretesebb koncepciója közé választották a Creppy Palacsintaházat, de hogyan teljesít itthon? Interjút készítettünk Oszlánczi Rékával, a hálózat alapítójával.

a hét interjúja | 2020.12.04.

Magyar franchise siker a tőzsdén

Milyen céljai vannak a régiónk legnagyobb ingatlanhálózatának? A Duna House vezérigazgató-helyettesével, Máté Ferenccel beszélgettünk.

a hét interjúja | 2020.11.16.

Nem a növekedés, a fejlődés a lényeg!

Interjú az elmúlt évtized egyik legsikeresebb magyar hálózatának, a BioHair ügyvezető tulajdonosával Perger Gabriellával.

a hét interjúja | 2020.11.02.

Oktatóból tulajdonos

„Amióta becsatlakoztam, szerelmes lettem ebbe a területbe” indította a beszélgetést Szekeres-Szűcs Nikoletta a Stilianos diósdi franchise partnere.

a hét interjúja | 2020.10.19.

Hazánkban terjeszkedik a fánkozó hálózat

"A szlovák piacot már teljesen lefedtük. Magyarországon, Csehországban és Lengyelországban viszont még mindig keresünk a partnereket” - mondja Peter Straňák, a La Donuteria koncepció tulajdonosa.

a hét interjúja | 2020.08.04.

Csobbanj a sikerben!

Hazánk első babauszoda franchise rendszerének alapítójával, Varga Viviennel készítettünk interjút.

a hét interjúja | 2020.06.22.

Út a franchise-ig

Dolgozott már ingatlanközvetítőként, volt projektmenedzser is, ám mára az ország egyik leginnovatívabb franchise hálózatának a résztulajdonosa. A Bubbles alapítójával, Megyeri Gáborral beszélgettünk.

a hét interjúja | 2020.02.12.

Hogyan forradalmasítható a közlekedés

Interjú Gosztonyi Bencével, az E-Magine Tours alapítójával. A hálózat célja, hogy forradalmasítsa a belvárosi közlekedést és új turisztikai megoldásokat kínáljon.

a hét interjúja | 2020.01.06.

A stílus maga a franchise

Az elegáns, személyre szabott férfi öltönyöket készítő Brutale, meglovagolja az egyedi készítésű ruhák reneszánszát és egész régiónkban terjeszkedésbe kezd.

a hét interjúja | 2019.11.21.

Alkalmazottból vállalkozó

Dolgozott külföldön, volt már tanár is, ám mégis vállalkozóként találta meg számításait Nagy Dénes. A Smart Ingatlan kecskeméti partnerével készült beszélgetést az alábbiakban olvashatják.

a hét interjúja | 2019.10.29.

Partizz egész évben

A folyamatosan fejlődő magyar party kellék piac kilátásairól, illetve franchise lehetőségeiről beszélgettünk Nagy Andreával, a Party Point ügyvezető igazgatójával.

a hét interjúja | 2019.10.21.

A Creppy már megint kisütött valamit

Most nyitja első franchise egységét a Creppy palacsintázó Debrecenben, az átvevőkkel, Kákos Eszterrel és Szabó Lászlóval beszélgettünk az indulásról, terveikről.

2
3
4
5
következő  
utolsó