Kedd
2021.05.18.
Interjú Orovica Szilárddal, a Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat új vezérigazgatójával.
 

Hogy indult a karriered?

Pénzügyi végzettséggel már évek óta dolgozom ügyvezetőként olyan nagy cégeknél, mint a Siemens, az Infineon vagy éppen KUKA (ipari robot gyártó cég). Ezeknek a vállalatoknak köszönhetően tudok egy olyan „nagy céges” tapasztalatot, eszköztárat hozni, mellyel tudom támogatni a Bubbles fejlődését.

Az elmúlt 20 év tapasztalatát kell konvertálnom a Bubbles üzleti környezetére tavaly november óta. A multi világhoz képest a Bubbles-nél sokkal közvetlenebb ráhatásom van a folyamatokra és természetesen sokkal nagyobb a kitettségem a piaccal szemben is.

Milyen irányba terveztek fejleszteni?

Van egy erős IT rendszerünk, amit tovább fejlesztünk, hogy egyre több adatot és visszajelzést kapjunk az ügyfeleink vásárlói szokásairól, és pontosabban tudjuk kínálni számukra az igényeikre alakított szolgáltatás csomagot.

A másik célunk az ügyfeleink targetálása individuális szinten. Az adataink ehhez megvannak ehhez, ennek az automatizálása folyik most.

Új szolgáltatásokat is kidolgoztunk: a pandémia alatt talán sikerült megfogni a hozom-viszem szolgáltatásunk lényegét, és sok új vásárlónk vállásól tudtuk levenni a mosás és szárítás terhét az otthoni bezártság vagy a home office és otthoni iskola időszaka alatt. Így törzsvásárlóink velünk együtt pénzt is időt spórolhattak, és persze a környezetüket is védték, hiszen a Bubbles mosásai jóval gazdaságosabbak és környezetbarátabbak, mint az otthoni mosás.

Megjelent a portfóliónkban az ózonos tisztítás, mely nagyon egyedi még a hazai piacon. Emellett keressük az új expanziós lehetőségeket is és tovább terjeszkedünk saját, valamint franchise üzletekkel is, célunk, hogy a mosodákkal lássuk el a teljes országot.

Magyarországon hol kerestek még partnert?

A teljes területen, de elsősorban a keleti országrészben látunk még bővülési lehetőséget. Számos érdeklődőnk van és mi magunk is látunk még komoly lehetőségeket.

A franchise iránti érdeklődés nem esett vissza a pandémiának köszönhetően?

Szerencsére nem, sőt ebben a helyzetben is tudtuk növelni a mosodáink számát. A vírus lecsengése és a várható nyitás során a befektetők újra keresik az üzleti lehetőségeket, így válik egy Bubbles mosoda megnyitása is érdekes befeketetési célponttá.

A hozom–viszem egy teljesen új szolgáltatás a hazai piacon. Milyen eredményeket tudtak elérni vele?

A hozom-viszem felfutó fázisban van pontosan, és területileg még csak korlátozottan érhető el. A szolgáltatásra van igény a piacon, sőt, összefonódik a B2B szektor igényeivel, hiszen egy AirBnB, Hotel számámra a síktextíliákat, gyártó cégek, biztonsági cégek számára a munkaruhákat, de akár sportegyesületek számára sportfelszereléseket is tudunk mosni, szárítani és akár vasalni is. Bizonyos munakvédelmi felszereléseket, amiknek a tisztítása nehezen megoldható (pl. munkavédelmi sisak, és cipő) az ózonos fertőtlenítő szekrényünkben tudunk tisztítani.

Van már konkurenciátok, itt Magyarországon?

Jelenleg pár tucat mosodát tudunk versenytársként azonosítani, de egyik sem országos lefedettségű hálózat, így a piaci lehetőségeink kedvezőek.


Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.