Esotiq

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

Az ESOTIQ & HENDERSON már 20 éve van a piacon. A fehérnemű óriásnak 260 saját egysége és franchise üzlete van Lengyelországban és immár több éve sikeresen terjeszkednek az országon kívül is.

Az ESOTIQ fehérneműk energikus, modern és öntudatos nők számára készülnek. Küldetésünk a női test legapróbb részleteinek kifinomult modellezése a fehérneműkön keresztül! A célunk, hogy viselés közben mindig magabiztosnak és különlegesnek érezd magad. Ezt a melltartók tervezésében szerzett több mint 20 éves tapasztalatunkkal biztosítjuk valamint azzal, hogy mindent kizárólag a legjobb anyagokból, tökéletes illeszkedéssel készítünk. Hisszük, hogy egy tökéletesen kiválasztott melltartó hozzájárul a mindennapi boldogságodhoz és kényelmet ad.

Az ESOTIQ üzletek a fehérneműk mellett otthoni viseletet, pizsamákat, fürdőruhákat és kozmetikumokat is kínálnak.

A hálózat most külföldi partnereinek is lehetőséget ad saját ESOTIQ üzletek nyitására.

Leendő partnereink már a csatlakozástól kezdve állandó tanácsadásban részesülnek kezdve az ideális lokáció kiválasztásával és a konkrét együttműködés feltételeinek megbeszélésével. A központ rész vesz a teljes nyitási folyamat koordinációjában, támogatunk a fehérnemű szalon megtervezésében és akár a bútorokat is leszállítjuk neked. Mindehhez a leendő franchise átvevőinknek nem kell meglévő tapasztalattal rendelkeznie - minden szükséges tudást átadunk a képzés során. Számunkra a legfontosabb a vállalkozás iránti elkötelezettség.

Az ESOTIQ nagy hangsúlyt fektet az értékesítés támogatására a munkatársak képzése, az egyedülálló know-how megosztása, illetve a termékkínálat fejlesztése révén, a divatipar kiemelkedő szakembereivel való közös együttműködés keretében.

franchise egységek

260 (Lengyelország)

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

Támogatás a partnerek számára:

 • Megfelelő bevételeket garantáló, bevált üzleti modellt kínálunk.
 • Az ESOTIQ munkatársainak folyamatos támogatása az együttműködés minden szakaszában. Állandó segítségnyújtást biztosítunk - az üzletlehelyiség kialakításától kezdve, a napi működésben nyújtott folyamatos támogatásig.
 • Minden ESOTIQ szalon egy franchise hálózat része - a megjelenésnek egységesnek kell lennie. Partnereink a helyiségek kialakításánál igénybe veszik tervezőink szolgáltatásait, akik az üzlet kialakításának megvalósításáért felelnek, beleértve a bútorokat, pultokat, a világítás elrendezését stb. Olyan környezetet kell kialakítani, amely garantálja a vásárlók kényelmét, valamint a megfelelő mennyiségű árut, amellyel biztosítható a kiemelkedő forgalom. Egyedi bútorok gyártására is van lehetőség a Lengyel központon keresztül.
 • Útmutatás a kirakatok és az üzletben megjelenített kollekciók elrendezésében, beleértve a ruhadarabok akasztókon való pozíciójáig és az egyedi bútorok elhelyezéséig.
 • Támogatás az üzlet optimális készletezési szintjének fenntartásában az üzlet kapacitása alapján.
 • Termék- és személyreszabási (bra-fitting) tréningek.
 • Termékképek, katalógusok és grafikai anyagok az üzletek és az ESOTIQ weboldal számára.
 • Segítségnyújtás az üzletben és a weboldalon zajló promóciók és akciók irányításában.

becsült teljes befektetés

Beruházási összeg:

 • A beruházási költség az üzlethelyiség állapotától, a szükséges változtatások mértékétől, attól függően változik, hogy a szalont melyik országban nyitják meg.
 • A szalon berendezésével kapcsolatos beruházási költség körülbelül nettó 225 EUR/m2 (bútorok és díszítőelemek).

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Alapvető követelmények:

 • a kiválasztott település lakosság száma meghaladja az 50 ezer főt;
 • 50-100 m2 alapterületű helyiségek városközpontokban, forgalmas kereskedelmi utcán vagy bevásárlóközpontban;
 • az üzlet kialakítása, bútorzat és egyéb szükséges berendezési tárgyak költségeinek fedezése;
 • az üzlethelyiségek bérleti díjának és az alkalmazottak bérköltségeinek biztosítása;
 • termékek beszerzése;
 • napi munkafolyamatok, valamint az értékesítés ellenőrzése.

információ a franchise átadóról

Esotiq & Henderson S.A.

ul. Budowlanych 31C, 80-298 Gdańsk, Poland

+48 693 990 346

exportinfo@esotiq.com

esotiq.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Emilia Romanowska (English)

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.