nemzetközi | 2020.07.03.

Promóció miatt perelt a franchise átvevő

Érdekes jogi és etikai kérdéseket vetett fel a Burger King harca az egyik átvevőjével.

Sikertörténetek | 2020.06.29.

Családi vállalkozásból országos hálózat

Sokan vágynak egy saját vállalkozásra, de kevesen tudhatnak több éves múltat és tapasztalatot maguk mögött, mely nélkül viszont nem mernek belevágni valami újba. Ám franchise és a...

nemzetközi | 2020.06.26.

Az 5 dolláros probléma

Az amerikai étteremlánc, a Subway, az egyik legnagyobb dilemmáját, épp az egyik legsikeresebb terméke okozza.

belföldi | 2020.06.12.

Profilváltásban gondolkodna a magyar hamburgerlánc?

A Zing Burger az utóbbi évek talán legnagyobb magyar franchise gyorsétteremi siker. A hálózat továbbra sem áll meg az innovációk fejlesztésében, most azonban egy furcsa újdonsággal...

nemzetközi | 2020.06.08.

Eddig közel egy milliárdjába került a Starbucks-nak a koronavírus

A hálózat júniusban már egységei 90%-át kinyitná.

belföldi | 2020.06.03.

Válságkezelési stratégiák és jogi kérdések a koronavírus hatásainak kezelésére

A Magyar Franchise Szövetség negyedik online konferenciáján, a jogi kérdések mellett, a Mr. Jeff és a Borháló stratégiáját ismerhették meg a résztvevők.

nemzetközi | 2020.05.29.

Vissza a megszokott kerékvágásba?

Látszólag egyből a gyorséttermek felé veszik az irányt a fogyasztók a nyitás után.

nemzetközi | 2020.05.27.

Az érintkezésmentes vendéglátás lenne a jövő?

A koronavírus okozta krízis után az éttermek újranyitásának egyik feltétele, hogy sikeresen visszaszerezzék a fogyasztói bizalmat, ennek egyik eszköze lesz a vendégekkel való...

nemzetközi | 2020.05.25.

Hogyan tudnak újra indulni a hálózatok a koronavírus után? (2. rész)

Milyen stratégiát, illetve lépéseket kell követnie a hálózatoknak, ha sikeresen szeretnének újra indulni?

nemzetközi | 2020.05.21.

Hogyan tudnak újra indulni a hálózatok a koronavírus után? (1. rész)

Milyen stratégiát és lépéseket kell követnie a hálózatoknak, ha sikeresen szeretnének újra indulni?

belföldi | 2020.05.12.

Hogyan tovább a koronavírus után?

Milyen változásokra számíthat a franchise szektor a koronavírus okozta új környezetben?

nemzetközi | 2020.05.04.

Krízisben is édesen

A La Donuteria összes egysége zárva tart világszerte a kormányzati döntéseknek eleget téve. A hálózat ma elsősorban csak az elkötelezett vásárlói miatt tud tovább működni.

belföldi | 2020.04.24.

Hogyan enyhítsük a koronavírus hatásait franchise hálózatunk életében?

A Magyar Franchise Szövetség webinár sorozatával segíti a rendszergazdák közötti tapasztalatcserét!

belföldi | 2020.04.23.

Kéthetente kedden újabb hálózatok osztják meg tapasztalataikat a koronavírus által okozott új gazdasági légkörben

A Magyar Franchise Szövetség második online konferenciáján, az AlphaZoo és a BioTech USA stratégiáját ismerték meg a résztvevők ebben az egyedi helyzetben.

nemzetközi | 2020.04.22.

Milyen részvényekbe érdemes fektetni a koronavírus járvány ideje alatt?

A koronavírus járvány miatt bezuhant a tőzsde. A hozzáértőknek ez egy lehetőség, hogy leárazva bevásároljanak. De mit is érdemes igazán venni?

nemzetközi | 2020.04.16.

Tényleg most kell beszállni a tőzsdébe?

A koronavírus teljesen felborította a piacokat, úgy látszik recesszióba fordulnak a gazdaságok, de sokak szerint pont ilyenkor érdemes befektetni.

belföldi | 2020.04.15.

A koronavírus gazdasági hatásai a franchise szektorban

A Magyar Franchise Szövetség első online konferenciáján dr. Mandel Katalin tartott bevezető előadást a koronavírus gazdasági hatásairól.

belföldi | 2020.04.10.

Számos hálózat osztotta meg tapasztalait a Franchise Webinar-on

Megosztotta többek között a tapasztalatait a Magyar Franchise Szövetség, Duna House, a Bubbles és a Matrackuckó is.

nemzetközi | 2020.04.09.

Óvoda franchise terjeszkedne hazánkban

A világ egyik legnagyobb óvoda hálózata Magyarországon terjeszkedne tovább. A Maple Bear tavaly év végén nyitott Romániában, ám már további partnerek keres a régióban.

belföldi | 2020.04.02.

Hogyan készülhetnek fel az éttermek a koronavírusra? (2. rész)

Milyen hatással lesz a vírus vendéglátó szektorra, hogyan vészelhetik át ezt az időszakot az éttermek?