Smilepoint

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Smilepoint – ”Mosolyogj bátran”egy EU közösségi márkavédjeggyel rendelkező, innovatív, gyors, biztonságos, kozmetikai fogfehérítést biztosító franchise rendszer, ahol a fogfehérítés egy orvostechnikai LED lámpa segítségével, 1 alkalom során  3x15 perc alatt történik.

Fogfehérítő anyagaink nátrium bikarbonát (hidrogénperoxid-mentes) és nátrium perkarbonát (alacsony, 0,016% alatti hidrogénperoxid tartalom) fő hatóanyagokkal , Normál és Naturál változatban érhetőek el.

A Smilepoint franchise rendszer termékek a LED lámpa által aktivált Smilepoint Lips hialuronsavas ajakregeneráló gél illetve  a Clean and White fogtisztító és fogfehérítő hab is.

A franchise márka-kommunikáció főbb elemei, mint a tojás designszék, modern beltéri arculati elemek és eladástámogató eszközök, trendi és vonzó helyszínt teremtenek a kozmetikai fogfehérítés iránt érdeklődő fiatal és idősebb vásárlók körében.

saját egységek

2

franchise egységek

50+

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

  • jogi és adminisztratív segítség az induláshoz
  • teljeskörű  CPNP termékregisztráció biztosítása
  • jogszabályoknak megfelelő használati utasítás
  • termékismereti és értékesítési oktatás (oklevél)
  • on-line és off-line marketingtámogatás
  • központi weboldal és Facebook oldal
  • arculati eszközök (logó, kihúzható zászló, plakát,kirakatmatrica)

becsült teljes befektetés

3 éves franchise jog, többféle franchise– és bérletkonstrukció


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Elvárás a minimum 4 m2  terület szépségipari, turisztikai, fitness, wellness, fogorvosi  környezetben vagy önállóan kozmetikai fogfehérítés szalonban történő működtetése.


információ a franchise átadóról

Smile partner Fogfehérítés Zrt.

1138. Budapest Váci út 188.

klaudia.vitencz@smilepartner.hu

smilepoint.global

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Vitencz Klaudia

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.