A dióda lézeres szőrtelenítés hazai úttörője nagyvárosokban keresi partnereit

HydraFacial kezelés / Az EverDerm egyik többlépcsős bőrmegújító orvoszesztétikai gépi kezelése
Csütörtök
2023.03.23.
Lézeres szőrtelenítés, esztétika, bőrszépészet. Az EverDerm a legmodernebb, prémium orvosesztétikai kezeléseket nyújtja személyre szabott párosításokban.
 

Míg hazánkban jellemzően a legtöbb szépségszalon megragadt a gyantánál és a kézikozmetikai kezeléseknél, az EverDerm orvosesztétikai szalonjait választó vendégek a dióda lézeres végleges szőrtelenítés mellett számos bőrszépészeti arc- és testkezelést, valamint esztétikai beavatkozást vehetnek igénybe. 

Az EverDerm új szintre emeli a komplex, magas színvonalú bőrminőségjavító, bőrszépészeti szolgáltatásait a fiatalos, önbizalommal teli, harmonikus külső elérése jegyében - mindezt kizárólag orvosi engedéllyel rendelkező, piacvezető gyártók termékeivel és csúcstechnológiás gépeivel biztosítja.

Hazánkban az USA-ban népszerű csúcstechnológiai újdonságok eddig csak sokéves lemaradással váltak elérhetővé, ezt a trendet törte meg az EverDerm. A szépségszalon-hálózat alig 2 éve kezdte meg franchise tevékenységét, melynek eredményeképpen már 4 franchise partnerrel rendelkeznek.

A napjainkban jellemző bizonytalan gazdasági környezetben nem könnyű feladat válságálló, biztos befektetést találni. A legtöbben ingatlanba fektetik a megtakarításaikat - pedig piackutatások szerint a kozmetika szektor növekedési üteme is hasonló. Egy öregedő társadalomban különösen felértékelődik a szépségápolás, a kozmetikai piacon pedig csak azok maradnak talpon, akik a leghatékonyabb megoldásokat tudják kínálni.

Az EverDerm a Magyar Franchise Szövetség tagjaként számos támogatást biztosít franchise partnerei számára. A hálózat egységeinek megjelenése, arculata azonos, mindegyik klinikán magas szintű szakértelem és a legmodernebb technológia garantálja a vendégeknek által áhított optimális eredményt.

A központi weboldal megfelel a modern kor kihívásainak és mindegyik szalon foglalásainak jelentős része az online térből érkezik, így a megnyiló egységek kezdő vendégköre is garantált.

Az EverDerm alapítói Slamovits Tibor és Slamovits-Horváth Beáta folyamatosan keresik az új, innovatív lehetőségeket, mellyel egyrészt vendégeik számára kiemelkedő eredményeket-, másrészt franchise partnereik számára piaci versenyelőnyt tudnak garantálni.

Mindennek fényében nem meglepő, hogy az EverDerm kiemelkedően gyors megtérülést kínál az üzemeltetők számára, hiszen egy két kezelőszobával rendelkező egység is naponta akár 30 vendéget tud kiszolgálni.

Az EverDerm jelenleg elsősorban Pécsen, Szegeden és Debrecenben keres további franchise partnereket, ám más nagyvárosokból is várja az érdeklődőket. Most neked is lehetőséged van csatlakozni, hazánk egyik legmodernebb kozmetikai koncepciójához! Amennyiben felkeltette érdeklődésed a koncepció, az info@franchise.hu email címen vagy az alábbi űrlapot kitöltve veheted fel a kapcsolatot a hálózattal.


Hollywood Carbon Peel / Szénmaszk és lézertechnológia tudományosan kifejlesztett kombinációja
Everderm franchise partner jelentkezés
Everderm franchise partner jelentkezés
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó