Új versenyző hódít a kozmetikában

EverDerm / Az exkluzív szépségszalonban a vendégeket kiemelkedő luxus és igényes megjelenés fogadja
Szerda
2023.02.01.
Egy fiatal kozmetikai cég modernizálná a magyar szépségipart.
 

Amíg a legtöbb szépségszalon megragad gyantánál és a krémeknél, addig ebben a szépségszalonban rádiófrekvenciás, elektromágneses, infravörös, mikrotűs, ultrahangos, vákuumos és még megannyi új csúcstechnológiás gépet vetnek be. Hazánkban ezek a megoldások gyakran csak több éves lemaradással válnak elérhetővé, ezt a trendet törné meg az EverDerm. A szépségszalon-hálózat alig 2 évek ezdte meg működését franchise rendszerben és máris ötödik szalonjukat nyitják.

Nehéz manapság válságálló, biztos befektetést találni, vannak azonban szektorok, amelyek jobban teljesítenek a többinél. A legtöbben ingatlanba fektetik a megtakarításaikat - pedig piackutatások szerint a kozmetika szektor növekedési üteme is hasonló. Egy kiöregedő társadalomban különösen felértékelődik a szépségápolás, a kozmetikai piacon pedig csak azok maradnak talpon, akik a leghatékonyabb megoldásokat tudják kínálni.

Az EverDerm 2021-ben kezdte el franchise terjeszkedését Magyarországon és jelenleg 5 klinikájuk üzemel országszerte. A Magyar Franchise Szövetség tagjaként az EverDerm egyben számos további minőségbiztosítást kínál a hálózat tagjai számára. Mindegyik klinikájuk megegyező, ikonikus kialakítást kap, a márkanévnek és a marketingnek köszönhetően pedig a vendégkör is garantált. Ezt támasztja alá, hogy mind a 4 vidéki franchise partner üzemeltette szalon folyamatos növekedést mutat.

A koncepció eredetileg a tartós szőrtelenítésre épült, de azóta számos új szolgáltatással és kezelésekkel bővült a hálózat. Az alapítók Slamovits Tibor és Slamovits-Horváth Beáta folyamatosan keresik az új, innovatív lehetőségeket, mellyel egyrészt vendégeik számára kiemelkedő eredményeket-, másrészt franchise partnereik számára piaci versenyelőnyt tudnak garantálni.
Mindennek fényében nem meglepő, hogy az EverDerm kiemelkedően gyors megtérülést kínál az üzemeltetők számára, hiszen naponta egy egység akár 20-30 vendéget is el tud látni.

A változatos kezeléspaletta mellett az EverDerm egy erős márkát kínál a belépő átvevőknek, melyet folyamatos, széleskörű marketing támogat napi szinten. A partnerek számára a marketing támogatás mellett, a hálózat meglévő tudása és tapasztalatai is rendelkezésre áll.

Az Everderm jelenleg Pécsen, Szegeden és Debrecenben keres további franchise partnereket. Most neked is lehetőséged van csatlakozni, hazánk egyik legmodernebb kozmetikai koncepciójához!


Lézeres szőrtelenítés / A hálózat alapszolgáltatása mellett rendszeresen tesztelnek hazánkban újnak számító külföldi kezeléseket és kozmetikai berendezéseket
Everderm franchise partner jelentkezés
Everderm franchise partner jelentkezés
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó