Body Creator

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Body Creator márkanév alatt működő egészség- és fitneszközpontok elsősorban testsúlyszabályozásra és alakformálásra összpontosító szolgáltatásokat kínálnak.

Az ágazatban szerzett sok éves tapasztalatra építve, a Body Creator kifejlesztette a szakmailag és üzletileg is legteljesebb rendszert a hölgyek karcsúsításához, alakformálásához, amivel kiváló eredményeket érnek el – úgy az ügyfelek, mint a csatlakozó partnerek is.

A márka 2001 óta van jelen és jól ismert Horvátországban, valamint a volt Jugoszlávia további országaiban is, mint Szlovénia, Bosznia-Hercegovina és Szerbia. Az elmúlt 13 évben a hálózat sikeres módszerével az ügyfelek összesen 32 tonna súlyfeleslegtől szabadultak meg, és csak a 2012-es évben több mint 45 ezer kezelést biztosítottak a Body Creator központok.

 

Az elhízás ma komoly veszélyt jelent szerte Európában. A túlsúlyos személyek aránya a felnőttek közt 30-80%, a gyerekek esetén 20%, míg a serdülők körében minden harmadik fiatal túlsúlyos. Egyre többen küzdenek az elhízás következtében fellépő tünetekkel; már 2010-ben 150 millió felnőtt és 15 millió gyerek küzdött túlsúllyal. A legriasztóbb, hogy a túlsúlyos gyerekek száma 1970 óta megtízszereződött.

 

A Body Creator eljárásai a testsúlyszabályozás és alakformálás, a táplálkozási zavarok megelőzése és kezelése, a test – természetes módon történő - átalakítása terén jelentenek megoldást, valamint olyan hosszú távú eredményeket képesek produkálni, amitől jelentősen csökkennek az egyén egészségügyi ellátásához kapcsolódó költségei is. A Body Creator olyan multidiszciplináris megközelítésen alapszik, ami kombinálja a szakmailag maximálisan képzett és felkészült személyzetet a folyamatos kutatás és fejlesztés tevékenységgel. Ez magába foglalja az együttműködést orvosokkal, dietetikusokkal, kineziológusokkal, pszichológusokkal és gyógytornászokkal is.

 

A piaci trendek egy egyre növekvő igényt mutatnak az egészség, a fizikai erő, a karcsú alak és fiatalos test fenntartását és fejlesztését célzó szolgáltatások iránt. Ezzel együtt az elmúlt években nőtt a kereslet a fogyást tartósan biztosító, természetes módszerek iránt is. Szinte minden ember egy erős, sportos és karcsú testre vágyik.

A fogyókúra, alakformálás és esztétikai helyreállítás szektort tartják napjaink második leggyorsabban növekvő ágazatnak. A szektoron belül az egészség- és szépségápolás, wellness hatalmas lehetőségeket rejt, egyre több szalon nyílik, illetve egyre több üzleti koncepció üti fel a fejét szerte a kontinensen. Egy biztonságosabb és gyors fejlődést lehetővé tevő koncepcióval, a franchise márkák sokszor ki tudnak emelkedni a sokféle lehetőség és a versenytársak közül.

 

Ebben a piaci versenyben kínál a Body Creator egy versenyképes formulát, forgatókönyvet. A franchise koncepció innovatív módszertant és egy jól bevált rendszert alkalmaz az üzletpolitika és menedzsment terén, valamint biztonságos befektetést jelent a saját jövőjüket biztosítani akaró vállalkozók számára; egy olyan ágazatban, ami nem ismeri a válság fogalmát, széles körben segít az elhízás és az ebből fakadó napi problémák megelőzésében, valamint az egészséges életmód megőrzésében.

saját egységek

1

franchise egységek

Horvátország: 3
Bosznia: 1 
Szlovénia 1

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 • Támogatás az üzleti tervezés során;
 • Támogatás a központ megnyitása előtt: a megfelelő helyszín és személyzet felkutatása, kiválasztása;
 • Minden szükséges felszerelés;
 • IT támogatás az üzletvitelhez – saját szoftver;
 • Kézikönyvek;
 • Tudás és tapasztalat átadása, képzések, oktatás;
 • Az új központ szakembereinek betanítása;
 • A kezelésekhez szükséges formanyomtatványok biztosítása;
 • Országos kizárólagosság

becsült teljes befektetés

 • Mester franchise díj: 20.000 euró
 • Legalább egy alakformáló központ megnyitása
 • Nincsen rendszeres franchise díj!
 • Weboldalak karbantartása, fejlesztése: 50euro/év
 • Lehetőség a franchise magyarországi fejlesztésére, egyéni franchise átvevők bevonására

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Magyarországon olyan mester franchise partnert keresünk, aki – szakmától függetlenül – rendelkezik egy kommunikatív, vállalkozói beállítottsággal, aki akar és képes befektetni, tevékenykedni egy olyan ágazatban, amely nem ismeri a válságot!

Az ideális (régiós vagy országos) mester franchise partner egy olyan vállalkozót, céget jelent, amely ismeri a helyi piacot, és képes kiaknázni az exkluzív franchise fejlesztésében rejlő lehetőségeket, tovább értékesíteni az egyéni, lokális franchise jogokat, valamint megnyitni és hatékonyan menedzselni az első (később mintaegységként szolgáló) Body Creator központot. 

A mester franchise szerződés 10 évre szól.


információ a franchise átadóról

Body Creator d.o.o.

Magazinska 11, Zágráb, Horvátország

+385 98 169 74 27

info@bodycreator.com

bodycreator.com/fransiza/index.php/en/

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

prof. Ljiljana Kukec

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.