Perfect Nails

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A cég Perfect Beauty Car (by Perfect Nails) szolgáltatása minden műkörmös, pedikűrös, kozmetikus és masszőr számára kényelmes és gyors áruellátási lehetőséget kínál, melynek a legfontosabb és leghűségesebb felhasználói az elfoglalt, professzionális szakemberek. 

A szolgáltatás heti, kétheti vagy havi rendszerben vehető igénybe és kifejezetten elfoglalt, kevés szabadidővel és sok vendéggel rendelkező szakembereknek az ország teljes területén. 

A Pefect Beauty Car (by Perfect Nails) egy 2006-ban alapított vállalkozás, amelyet egy magyar-német háttérrel rendelkező fiatal házaspár indított el a Perfect Nails Kft (alap.1992). segítségével. A cég ma a világ 22 országában (pl. Anglia, Németország, Portugália, Görögország, Románia, Svájc, Madagaszkár…) működik, és a professzionális műköröm, pedikűr, kozmetika és masszázs szakembereknek kínál alapanyagokat és oktatásokat szaküzleteben, autókon vagy weboldalon keresztül.

2019-ben a Perfect Beauty Car tanácsadói 1 millió eurós forgalmi teljesítményt értek el. A Perfect Nails cégcsoport összteljesítménye meghaladta a 3 millió eurót. A számos befektetést és fejlesztést, mind önerővel, külső finanszírozás nélkül sikerült megvalósítani, ami biztosítja a dinamikus, stabil fejlődését a cégcsoportnak. Ezt a kiváló teljesítményt olyan jól ismert európai minősítő intézmények, mint a Bisnode és az Opten is elismerik. A vállalat munkavállalóinak száma is rendkívüli mértékben növekszik. A cég ma már világszerte több mint 35 közvetlenül és 200 közvetetten foglalkoztatott alkalmazottal rendelkezik.

Perfect Nails márka számos díjat nyert az elmúlt években: többszöri magyar bajnoki címek műköröm építésben és díszítésben, Többszöri Körömolimpiai címek Londonban, valamint 2012-ben a Winner of Winners díj megszerzése.  Megkapta 2019-ben a Bisnode Platinum Excellence tanúsítványt, amelyre 2019-ben a magyar vállalkozások mindössze 0,5%-a jogosult. 

A befektetés 12 hónapon belül megtérül, és 10 hónap után közel havi 500.000 forintos profitot termel. A hazai franchise partnerek komoly marketing és logisztikai támogatást kapnak, illetve a cég nem számít fel marketing díjat az első évre.

A szolgáltatás heti, kétheti vagy havi rendszerben vehető igénybe és kétféle fizetési mód választható: bankkártyás és készpénzes fizetés, a szolgáltatás pedig a teljes hazai professzionális szépség szektorban felhasználók számára elérhető.

A Perfect Nails termékskálát folyamatosan bővítjük, alapanyagaink fejlesztésekor figyelembe vesszük az aktuális trendeket, technikákat, hogy minél tökéletesebb termékeket kínáljunk szakembereink munkájához.

A Perfect Beauty Car franchise-modellje egy új lehetőség, a régi fodrászkellékes viszonteladói vagy ügynöki státuszú egyéni vállalkozók számára.  Számos megyében lett sikeres a hagyományos „slepptúra”, amit a folyamatos piaci körülmények változásai miatt, valamint az egyéni igények kielégítése céljából fejlesztettünk tovább. Most egy újabb dimenzióba emeljük e sikerszakmát Magyarországon.

saját egységek

6 db Perfect Beauty Car, Magyarország

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

A franchise átvevő számára előny, hogy egy már majd 30 éve bevezetett, sikeres márkát képviselhet alacsony tőkebefektetéssel.

Az írott kézikönyvek mellett folyamatos tréning támogatást kap az átadótól a kezdetektől fogva. 

Előnyös egyedi kondíciókat, valamint egy aktív törzsvevőlistát is biztosítunk, amivel nyereségessé teheti a vállalkozást szinte a  legelejétől fogva.

Az átadó egy könnyen áttekinthető, transzparens üzleti tervet biztosít a vállalkozónak. 

Az átadó marketingtevékenysége célzottan a franchise partnerekre tervezett promóciós és marketing kampányokkal támogatja a sikeres értékesítést. 


becsült teljes befektetés

3-5 millió Ft-os tőke:

 • kisteherautó legalább 3 m³ rakodó területtel
 • beépített polcrendszer
 • laptop, online pénztárgép, mobil telefon
 • árukészlet

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

 • Kitűnő kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség
 • Direkt értékesítési tapasztalat, ügyfélorientált hozzáállás
 • kozmetikaiipari, műkörömépítési ismeretek előnyt jelent
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek
 • B kat. jogosítvány, autóvezetési gyakorlat
 • Gépjármű: kisteherautó, legalább 3 m3 rakodó területtel
 • Számlaképesség, vállalkozás

információ a franchise átadóról

Perfect Nails Kft.

1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

+36 30 233 7674

pbcfranchise@perfectnails.hu

perfectnails.hu

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Hatvani István

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.