KONO Pizza

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

2003-ban kezdődött minden Rossano Boscolo kreatív ötletével, akinek eltökélt szándéka volt, hogy a méltán világhírű olasz gasztronómia remekét, a pizzát egy új dimenzióba helyezze a világ számára. Az újító termék köré, az értékesítési pontok megnyitásához kidolgozott egy vendéglátói és üzleti koncepciót, az üzemeltetéshez minden szükséges szolgáltatással felszerelve. Egy egyedi projekt a maga nemében - a tölcsér formájú ‘Pizza da Passeggio’ (sétálós pizza) kutatások és különböző tanulmányok eredménye, úgy kulináris természetében, mint a technológiai innovációkat illetően.

A 2004-es milánói Triennial kiállításon bemutatkozó Kono Pizza egy csapásra sikeresnek bizonyult és nagy érdeklődés övezte, ami számos értékesítési pont megnyitásához vezetett Olaszországban és külföldön egyaránt. Mára már világszerte több mint 130 helyszínen értékesítik a kiváló olasz alapanyagokból és tartósítószer-mentes tésztából készülő Konopizzát.

Több ország és számos üzletnyitás után, megfelelő előkészítéssel és háttérrel 2011-ben Magyarországon is bemutatkozott a Kono Pizza. Több minta- és franchise üzlet is alakult (Budapesten, Cegléden és Szolnokon), azonban ezek üzemeltetése jelenleg szünetel – a Kono Hungary a hazai mester jogok értékesítése mellett döntött. A 7 évre szóló jogok megvásárlásával egy komplett, a magyar piacra adaptált franchise koncepciót és országos forgalmazási kizárólagosságot vehet át a jövőbeli mester partner.

saját egységek

-

franchise egységek

Több mint 130 helyszín világszerte 20 országban 

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

A Kono Pizza célja a Kono projekt expanziója és kiterjesztése, elsősorban franchise rendszerben. A kiválasztott helyszín elemzésétől kezdve a munkaerő technikai, kereskedelmi és menedzsment képzéséig, a Kono Pizza hatékony támogatást biztosít – még akkor is, ha először lépnek be a vendéglátás világába – azoknak, akik egy profitáló üzletbe szeretnének befektetni.

Támogatás és előnyök a mester partner számára:

 • Magyarország teljes területére mindennemű kizárólagos forgalmazási jog (7 évre és további 10 évre előszerződési jog)
 • Teljesen kidolgozott és a magyar környezetre adaptált franchise rendszer teljes dokumentációja:
  • működési, arculati, marketing kézikönyvek,
  • franchise szerződések, átvételi jegyzőkönyvek, titoktartási szerződések
  • receptúrák, statisztikai táblázatok,
  • Haccp rendszer, tervdokumentációk és 3D látványtervek
  • kizárólag a magyar piacra fejlesztett és letesztelt receptúrák és termékek
  • nemzetközi, valamint kizárólag a magyar piacra fejlesztett marketinganyagok szerkeszthető formátumban
 • Magyar Franchise Szövetségi tagság
 • Kidolgozott és működő beszállítói hálózat az üzletek kivitelezéséhez és az alapanyagok forgalmazásához
 • A tesztüzletekben szerzett tapasztalatok, illetve az anyacégtől kapott oktatások magyar nyelven a cég munkatársain keresztül
 • Működő professzionális weboldal és Facebook profil
 • Az átadáskor tehermentes, 2010 decemberében megalapított Kft.

becsült teljes befektetés

 • 18.000 euro, amely a hazai Master jog utolsó részlete, melyet átadáskor vagy a tulajdonosváltás után a Kft az anyacégnek megfizet.
 • 5000 euro, amelyet a Kft a Coca-Cola Magyarországtól kapott jutalékként előre, de átadáskor visszafizeti az ügyvezető kezességvállalása miatt. Lehetőség van a kezesség átvállalására is!
 • 50.000 euro, amely a Kft tulajdonosainak fizetendő

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

 • A Kono márkanév megtartása és ápolása
 • A technológiai és minőségi sztenderdek átvétele és betartása

információ a franchise átadóról

Kono Hungary Kft.

1052 Budapest, Deák Ferenc tér 3.

+36 30 580 08 96

kulcsarg@konopizza.hu

konopizza.hu

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Kulcsár Gábor

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.