Fórum a cikkről: Kávézó vagy Kioszk? Is-is! 24

Zizu 2013.07.15. *.51B72AE5.dsl.pool.telekom.hu

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

szerkesztőség 2013.07.15. *.dslBC06A64D.fixip.t-online.hu

Kedves Zizu!

További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai franchise központ elérhetőségeit is. Persze mi is igyekszünk megválaszolni a felmerülő kérdéseket, illetve szívesen küldünk franchise prezentációt, ha megadja e-mail címét.

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.