Gofrim

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A gofri kulcs a gyerekszívekhez…és a felnőttekéhez is!

A Gofrim franchise a hazánkban is jól ismert finomságot újragondolva, minőségi fast-food koncepciót vezet be a piacon.

Tapasztalataink szerint a hétköznap délutánok, hétvégék és az oly népszerű fesztiválok egyik legnépszerűbb csemegéje a gofri. Nem véletlenül. A belgák eme ajándéka mára az egész világot meghódította. Szinte minden kontinensen előszeretettel fogyasztják a különböző gofrikat, amely a fánk mellett a világ legnépszerűbb desszertje. Magyarországon az utóbbi évtizedekben valamelyest háttérbe szorult, ezen kíván változtatni franchise hálózata elindításával a „Gofrim”. 

A gofri népszerűségének titka, hogy mindig friss és ropogós, valamint ellenállhatatlanul sokoldalú. A Gofrim koncepció egyik alappillére pedig az, hogy a gofrikat saját fejlesztésű, titkos receptjeink alapján sütjük.

A gofrifogyasztás a rendszerváltás előtti 80-as években élte fénykorát Magyarországon. Szinte minden jelentősebb idegenforgalmi és turisztikai település, strand, üdülőhely vagy forgalmas belváros egy, vagy akár több gofriárusnak is otthont adott. Jó részük néhány négyzetméteren, egyszerű választékkal, egyszemélyes vállalkozásként működött. Napjainkra nagyon kevés gofrit kínáló vendéglátóhely tudott talpon maradni, míg gofrizó franchise egyáltalán nincsen. 

A Gofrim ezt a piaci rést ismerte fel, franchise rendszerével pedig ezt az űrt kívánja betölteni. 

A hálózat, a gofrit hajdan övező népszerűséget kívánja feléleszteni. Tiszteletben tartva a hagyományokat, egyúttal teljesen új megközelítésben, eddig ismeretlen oldaláról mutatja be ezt a gasztronómiai terméket.

A Gofrim első üzletének megnyitása óta szerzett tapasztalatok bizonyossá tették az alapítók számára, hogy az emberek nyitottak az új és a régi találkozására, ötvözésére, egyediségével pedig létjogosultsága és jövője van a magyar vendéglátás piacán. 

A kínálat

A minőségi alapanyagok használatával és a saját fejlesztésű receptúrák alapján készülő gofri és kézműves feltétek készítésével, a Gofrim egyedülálló koncepció a hazai piacon. 

A Gofrim egyedi és minőségi kínálatával kategóriájában Magyarország piacvezető szerepére törekszik. Franchise hálózatként pedig modern és egyedülálló üzleti lehetőséget nyújt a csatlakozók részére. 

Egy Gofrim üzletbe betérő vendégeknek lehetősége nyílik kész összeállítások közül választani vagy a feltétkínálat adta lehetőségeket kihasználva egyedi, saját gofrit összeállítani.

A kínálati koncepció egyszerre nyújt állandóságot a megszokott ízek kedvelőinek, míg időről-időre frissülő és megújuló kínálatával változatosságot biztosít az új kalandokat keresőknek. 

Az aktuális kínálat az évszakoknak, szezonalitásoknak, ünnepeknek megfelelően is folyamatosan változik, így a vendégek szinte végtelen számú, megunhatatlan ízkombinációt állíthatnak össze és fogyaszthatnak el. 

A hely

A gofri egy kortalan gasztronómiai termék!

A gofri a gyerekektől a legidősebbekig minden korosztály kedvelt csemegéje, sós változataiban pedig az éhségüket csillapítani vágyók sem csalódnak. 

A gofri széleskörű ismertsége és népszerűsége, párosulva a Gofrim kínálatának sokrétűségével, illetve az egység létrehozásához szükséges alacsony befektetési tőkével biztosítja, hogy a kisebb méretű és alacsonyabb lakosságszámú településeken is sikeres üzleti vállalkozást teremt tulajdonosának. 

Folyamatosan nagy igény van olyan igényes és hangulatos vendéglátóhelyekre, ahová az emberek beülve nyugodt körülmények között tudnak elfogyasztani egy desszertet vagy éppen egy friss, tartalmas harapnivalót. A Gofrim egy olyan oázis, ahol az iskola után, vagy a fárasztó munkanap végeztével betérő vendégek, baráti társaságok ínycsiklandó falatok fogyasztása közben kikapcsolódhatnak, megpihenhetnek. Ezáltal az egység az adott városban népszerű közösségi térként is funkcionál. 

A gofrizó üzemeltetéséhez meghatározott minimális lakosságszám 10-15.000 fő. 

Ettől eltérően, elsősorban jelentős turisztikai forgalom által érintett kisebb településen vagy helyszínen is van lehetőség önálló egység kialakítására.

A franchise lehetőség

Leendő partnereinknek kipróbált, bejáratott, működő modellt és lehetőséget kínálunk. Franchise partnereink mindent készen kapva mentesülnek az üzlet és a termékek fejlesztése során megtapasztalt kihívásoktól, költségektől.

Egy olyan, alacsony befektetésből elindítható vállalkozást kínálunk, ahol 

 • gyors és biztos a megtérülés,
 • nincs szükség sokmilliós konyhai berendezésekre,
 • az ideális üzlet alapterülete 40 és 70 m2 között van,
 • nincs konkurencia, 
 • az üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok ellátása nem igényel vendéglátóipari végzettséget és több éves gyakorlatot,
 • minden átvevő megkapja a Gofrim központ által tökéletesített recepteket,
 • különleges, egyedülállóan változatos és széles a termékválaszték,
 • folyamatos segítséget és támogatást kapsz vállalkozásodhoz,
 • nem leszel egyedül, mindig számíthatsz a Központ segítségére.

A franchise rendszer alapítóiként célunk a folyamatos fejlődés, a minőségi termékek és a kínálat fejlesztésére való törekvés, az innováció. Ezzel együtt nyitottak kívánunk maradni partnereink felé. Célunk egy olyan franchise rendszer fenntartása és üzemeltetése, ahol mindenki jól és biztonságban érzi magát. Ezáltal minden gofrizó üzemeltetésébe fektetett energia gyümölcsöző üzleti eredményeket hoz. 

saját egységek

1 Magyarországon

 

franchise egységek

3

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 • a Gofrim védett márkanév használatának joga, 
 • központi termékellátás: saját receptúrák és alapanyagok biztosítása,
 • a sikeres működéshez szükséges kézikönyvek és üzleti tudás (know-how) átadása,
 • a franchise partnerek és az egységekben dolgozó munkatársak oktatása, 
 • mobilizálható üzleti koncepció. Külső rendezvényeken való megjelenés extra bevételi forrást és kiváló marketing lehetőséget is biztosít partnereinknek,
 • folyamatosan megújuló, a piac más szereplőitől eltérő, egyedi termékkínálat,
 • közös online/offline marketing és PR tevékenység,
 • közös beszerzés nyújtotta árelőnyök,
 • folyamatos innováció, új receptek kidolgozása.

becsült teljes befektetés

 • mindössze 5-8 millió Ft között mozog (az összeg függ a lokációtól, az üzleti modell típusától és a kiválasztott üzlethelyiség műszaki állapotától),
 • az összeg magában foglalja az üzletnyitáshoz szükséges beszerzéseket (bútorzat, gépek, eszközök, induló készlet), franchise belépési díjat,
 • más franchise koncepciókkal összehasonlítva alacsony a beruházási költség,
 • gyors megtérülés.
 • egyszeri belépési díj: Budapest 1M Ft, Vidéki települések 50 ezer fő fölött 1M Ft, Vidéki települések 50 ezer fő alatt 500e Ft, Balaton régió 1.000.000,- Ft
 • royalty díj: nettó bevétel 5%-a

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

 • a központ előírásainak betartása, 
 • vendégközpontú hozzáállás
 • aktív közreműködés az egység napi üzemeltetésében,
 • rendelkezésre álló anyagi forrás,
 • nem feltétel a vendéglátós gyakorlat, de alapvető konyhai ismeretek és gyakorlat szükséges,
 • elkötelezettség a hosszútávú üzleti kapcsolat iránt,
 • mindenre kiterjedő igényesség saját magával és a munkával kapcsolatban,
 • a Gofrim filozófiájának képviselete.

információ a franchise átadóról

Aura Borealis Kft.

3525 Miskolc, Fábián kapu 3. 2. em. 1.

franchise@gofrim.hu

gofrim.hu

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Brünner István

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

Franchise körkép: hódítanak külföldön a mobil éttermek /2024.07.23.

10 év után 800 egységet nyitott és 20%-os piaci részesedést szerzett a lengyel gasztro szektor kültéri szegmensében a Sweet Gallery.

Miért nincs Wendy’s Európában? /2024.07.16.

A 2000-es évek elején szinte minden európai országban jelen volt a hálózat, Németországban a Benelux államokban, sőt még hazánkban is. Akkoriban több problémával is küzdött a franchise óriás, hiszen az új piac teljesen más elvárásokat támasztott a hálózat elé. Amikor 2002-ben kivonult a Wendy’s Magyarországról az volt a közvélekedés, hogy drágább versenytársainál, és ezért nem tudta elérni a kívánt forgalmat.

Franchise körkép: Kerekes fagyi /2024.05.24.

Egy érdekes gasztro lehetőséget kínál a Bike Cafe mely az Ice Cream almárka alatt kerékpáros modelljében fagylalttal hódítaná meg az utcákat.

Hogyan trükköznek a vásárlókkal az étteremláncok? /2024.05.02.

Tavaly év végén már felreppentek a hírek miszerint hazánkban is megnyílhat végre az első Five Guys. Ennek apropóján is érdemes belenézni, hogy milyen pszichológiai trükköket alkalmaznak a franchise hálózatok, különösen az éttermek, hogy jobban hozzáférjenek a pénztárcánkhoz.

Profil váltás a Starbucks-ban /2024.04.26.

A több, mint 50 éves múltja ellenére a világ legnagyobb kávézóláncának kevesebb, mint 10 éve van drivethru modellje, de a dobás nagyon bevált a franchise számára.

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.