Vagyonvédelem az Egyesült Államokból

Védelmi szolgáltatások
Védelmi szolgáltatások / A riasztó telepítés mellett mind járőrös védelmet, illetve különböző rendezvények és események biztonsági szolgálatát is ellátják.
Kedd
2019.09.03.
A Signal 88 Security már 4 országban több, mint 350 franchise partnerrel rendelkezik, most Magyarországon keresi kizárólagos partnerét.
 

A Signal 88 Security különböző védelmi és biztonsági szolgáltatásokat nyújtó vállalat. A riasztó telepítés mellett mind személygépkocsis, mind pedig gyalogos, illetve kerékpáros járőrökkel is védik az ingatlanokat (apartmanok, hotelek, kereskedelmi egységek, ipari komplexumok, iskolák, stb.), emellett különböző rendezvények, események biztonsági szolgálatát is ellátják. Az amerikai hálózat már négy országban több mint 350 franchise partnerrel rendelkezik, most pedig Magyarországon keresi kizárólagos partnerét.

A vezető pozíció elérését a Signal 88 - saját bevallása szerint - három kulcsfaktornak, az üzleti modell három alappillérének köszönheti: technológiai megoldások, márkaismertség és franchise terjeszkedés. Utóbbi olyan együttműködésekre épül helyi franchise partnerekkel, amelyben a jogtulajdonos vállalkozók “önállóan, de nem egyedül” üzemeltetik saját vállalkozásukat. A franchise partnerek a csatlakozáskor hozzáférést kapnak az üzleti és szakmai képzésekhez, valamint az átfogó támogatási rendszerhez, ami kiterjed a marketing, értékesítés, üzemeltetés, technológia, karbantartás, HR, számlázás és az adminisztráció területére is.

A Reed Nyffeler seriffhelyettes által 2003-ban alapított vagyonvédelmi hálózat 2008-ban indította el franchise rendszerét, amelyhez ezidáig több mint 120 franchise átvevő csatlakozott 350 területen az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Nagy-Britanniában. 

„A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Észak-Amerikára és Ausztráliára összpontosított, viszont most elérkezett az idő, hogy Magyarországon is megvesse a lábát. A Signal 88 számára hazánk jelenti az öreg kontinensre lépés első állomását.” – közölte a Magyar Franchise Szövetség.

A cég kizárólagos magyarországi partnert keres, ezért szeptember 24-én hazánkba látogat Reed Nyffeler a hálózat alapítója és vezérigazgatója, aki egy konferencia keretein belül betekintést nyújt az érdeklődőknek a vállalat működésébe.

Eddigi tapasztalataik szerint egy átlagos franchise partner által üzemeltett egység bevétele a megnyitást követő 5. évben meghaladja a 200 millió forintot.

Időpont:
2019. szeptember 24. 14:00 óra

Helyszín:
A Magyar Franchise Szövetség irodája.
1027  Budapest, Margit körút 64/b.
II. emelet, 22-es kapucsengő.

Az eseményen való részvétel díjmentes és előzetes regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ AZ ESEMÉNYRE

Az előadás angol nyelven zajlik, tolmácsolást biztosítunk.

Regisztráció: info@franchise.hu vagy franchise@franchise.hu

További részletekről az info@franchise.hu-n, vagy a 36/1/391-7313-as telefonszámon lehet érdeklődni.


Cégnév
Cégnév
Résztvevő(k) neve
Résztvevő(k) neve
Email cím
Email cím
Telefonszám
Telefonszám
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.