Egyéni vállalkozás a legjövedelmezőbb szektorban - Hogyan fogj hozzá?

Ingatlan piac / Megmutatjuk hogyan lépj be erre a jövedelmező piacra anélkül, hogy saját ingatlant kellene vásárolnod hozzá.
Csütörtök
2024.06.06.
Szeretnél belépni az ingatlanpiacra, de nincs elég tőkéd hozzá? Van rá egyszerűbb megoldás, ha saját vállalkozás indításában gondolkodsz.
 

Az utóbbi évek felmérései alapján a csökkenő munkahelyi elégedettség közepette egyre többen néznek új bevételi forrás után. Munkavállalóként az elbocsátási hullámok láttán sokan inkább saját vállalkozást indítanának, ahol maguk teremthetik meg pénzügyi biztonságukat. Az alkalmazotti jogviszonyból vállalkozói szektorba ugrás viszont sokaknak kihívást jelent, hiszen az ezzel járó tőkeigényt nem fedezik a megtakarításaik.

Vállalkozói tapasztalat nélkül a sikerek elérése kihívást jelenthet. Nemvéletlen, hogy az induló vállalkozások többsége néhány év után tönkremegy. A legfrissebb statisztikák alapján, míg az induló vállalkozások 45%-a Amerikában 5 éven belül bezár, addig a franchise rendszerben működő egységek több, mint 85%-a tovább folytatja működését (1) - tehát a hálózatban induló vállalkozók sikerességének esélye háromszor magasabb.

Azonban a franchise szó hallatán sokan először a legkevesebb kockázatot jelentő szektorokra gondolhatnak, mint az étteremláncok, amelyek először meghonosították a franchise üzleti modellt. Ezekbe a népszerű szegmensekbe azonban ma jellemzően csak több tízmilliós kezdő befektetésekkel lehet beszállni.

Van azonban egy szektor - alacsony tőkeigénnyel, magas hozammal - amelyről az induló vállalkozók gyakran megfeledkeznek: az ingatlanpiac. Csak Budapesten az átlagos négyzetméterárak az elmúlt 3 évben 41%-kal, tavaly óta 10%-kal nőttek (FranNet). Egyre többen tekintenek az ingatlanvásárlásra úgy, mint befektetés és ezt a trendet tovább erősíti a külföldi befektetők növekvő piaci jelenléte is.  Az ingatlanpiac azért is jelenthet jó megoldást a saját vállalkozásban gondolkodók számára, mivel kevesebb kezdőtőkével is megalapozható a piaci jelenlét.

Szemben a 10-20 milliós tőkeigényű vállalkozásokkal, egy franchise rendszerben működő ingatlaniroda megnyitásához jelenleg 5-6 millió forint is elegendő. Ráadásul a tapasztalat azt mutatja, hogy sok ingatlanos nem áll meg egy irodánál, akár további helyeken is terjeszkedik, saját értékesítők alkalmazásával.

Az ingatlanközvetítői munkakör és a saját iroda nyitása tehát egy megtérülő vállalkozási forma lehet az alkalmazotti jogviszonnyal szemben. Ha a hatékonyság maximalizálása a cél, akkor érdemes kihasználni a franchise rendszerek adta támogatásokat. Az ingatlanpiacon ez kifejezetten igaz, hiszen itt magas színvonalú szoftvereket, marketing- valamint sales támogatást és a mindennapi működést segítő szolgáltatások állnak rendelkezésre. Ez hosszú távon jelentős bevételi többletet generálhat.

Magyarországon jelenleg a legismertebb franchise rendszerben működő ingatlanhálózat a Duna House (Reacty Digital reprezentatív felmérés). Ezt az ismertséget a teljeskörű támogatásnak (például betanítás, oktatás, piaci együttműködések), minőségbiztosítási és ellenőrzési rendszernek, illetve kedvező bevételi adatoknak köszönheti. Ennek az eredménye az is, hogy franchise partnereik fele, akik saját irodájukat üzemeltetik, már legalább 10 éve tagjai a rendszernek.

A franchise hálózat leendő partnereinek minden értékesítéshez szükséges tudást átad, tehát olyan vállalkozni vágyóknak is ideális választást kínál, akik nem rendelkeznek ingatlanos tapasztalattal. Így a Duna House segítségével, ha valaki ma saját vállalkozás indításában gondolkodik, akkor több tízmilliós befektetés nélkül is ki tudja venni a részét ebből a jövedelmező piacból.

Most kedvezményes feltételekkel csatlakozhatsz a Duna House-hoz, így még alacsonyabb tőke mellett is beléphetsz az ingatlanpiacra. Ha úgy érzed eljött az ideje, hogy saját vállalkozásba kezdj, jelentkezz az alábbi űrlapon.


Duna House / Az ingatlan iroda hálózat kiemelkedik a piacon abból a szempontból is, hogy franchise partnereinek többsége már több, mint 10 éve sikeresen működik
Duna House franchise partner jelentkezés
Duna House franchise partner jelentkezés
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.