Fórum a cikkről: Bemutatkozik a Zöld Planéta 18

Erdei Ferenc 2013.08.22. *.dsl51B62BE5.pool.t-online.hu

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

Szabó Ildikó 2013.08.24. *.netacc-gpn-4-75-60.pool.telenor.hu

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét!

Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A ZPF rendszerben ez nem elég, ehhez kell méltóság, szavahihetőség, tudás és csapatmunka, az egy mindenkiért, mindenki egyért elv betartása. Elkötelezettség és valós vezetői képesség,felelősségtudat! Ezeket nem lehet pénzen megvenni!Kell továbbá a tanulás képessége és hit!Gondolkodásmód váltás, ami megint csak nem pénz kérdés, de meghatározza egy társadalom egészét és a társadalom építőköve az ember szilárd meggyőződését is! Ez a jó gazdasági alap alapkitétele, az egészséges emberi és gazdasági erkölcs alapja! 

Szabó Ildikó 2013.08.24. *.netacc-gpn-4-75-60.pool.telenor.hu

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit előre,nem azért mert valaki azt mondja, hogy ez életképes vagy nem az!Ez pedig a Franchise rendszer alapja, hogy olyan KNOW-HOWt adunk át, ami működik, mert a siker garanciája a rendszergazdának a működés és a működésben részt vevők sikere!

Szabó Ildikó 2013.08.24. *.netacc-gpn-4-75-60.pool.telenor.hu

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és mivel ez egyedi, üzleti, gazdasági franchise és mellesleg komplex, így van választási lehetőség is, ami véleményem szerint nem kétesélyes a mai gazdaságban.Keverjük a jelen perspektíváit a jövőben rejlő lehetőségekkel, ami nem célszerű, hisz hatalmas a különbség!Az irányvonalat,meg meg kell határozni egészségesen,mert egy minden szempontból beteg társadalmat nem mindegy milyen eszközökkel közelítünk meg!

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.