Fórum a cikkről: Prémium autószerviz hálózat épül 18

Németh Zoltán 2013.02.25. *.82.131.242.149.pool.invitel.hu

Én meg vagyok győződve a rendszer hatékony müködéséről, hisz évek óta figyelemmel kísérem Horváth úr munkáját. Remélem minél többen csatlakoznak hozzá, hisz a versenyképességük jelentősen javulni fog, ha valóban az elhatározást tettek követik majd. Sok sikert kívánok mindannyiuknak!!! Németh Zoltán Győr

Zsolti 2013.05.17. *.dsl51B6BEE0.pool.t-online.hu

Tényleg csak prémium autósoknak való. Sajna drága.

Robi 2013.06.25. *.iroda.auto-doktor.hu

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük. Ugyanis ezek az autósok jönnek Veled és velem is szembe! Mi a drága? A mókolás a sufni vagy a tisztességesen Áfá-val, számlával, garanciával, minőségi alkatrésszel, gyári technológia alkalmazásával javított gépjármű? Kérdés ki érti meg ezt a koncepciót, ki áldoz a saját és családja biztonságára 20%-kal többet? Nem beszélve a hibás alkatrész okozta járulékos költségről. Ha az éves üzemeltetési költséget - üzemanyag költséget, amortizációt, értékveszteséget, biztosítást, pakolást, autópálya díjat, karbantartást, gumiabroncsokat, stb. - figyelembe vesszük (ami évi kb. öt millió forint) akkor a legális szervizelés többlettköltsége, nem tesz ki 1%-ot sem. Hát ha még mindenki az anyagi lehetőségének megfelelő gépjárművet vásárolná - nem használt luxus kategóriát - akkor sokkal könnyebben tudná vállalni a javítási költségeket. Gondoljuk csak meg minden korszerű gépjárműben kb. 8.000 db mozgó alkatrész van, az elektomos alkatrészek részaránya már több mint 60%. A karbantartási költségek egyre drágábbak. Az autó egy luxus cikk! Ha pedig munkaeszköz akkor meg kell keresnie az árát! 

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.