Márcsev Tamás Zsolt

Márcsev Zsolt a Budapesti Corvinus Egyetem elvégzését követően rögtön a franchise területén kezdett el dolgozni. Diploma munkáját a franchise rendszerek növekedéséi stratégiájának összehasonlítása címmel írta. Az elmúlt évek folyamán franchise tanácsadóként dolgozik, különösen az arculati design elemek és a marketing koncepciók kidolgozása a kedvenc szakterülete. Huzamosabb ideje rövid cikkei, publikációi jelennek meg franchise témában. Szakmai hitvallása, hogy minden franchise koncepció látványos fejlődésen megy át a közös munka során.

belföldi | 2021.07.21.

Innováció a kozmetikában

A jövőbe illő kezeléseket, orvosi kutatásokra alapuló technológiákat alkalmazó High Care kozmetikai hálózat további partnereit keresi.

belföldi | 2021.07.14.

A szekszárdi levendula fagylaltozó új üzemeltetőjét keresi

A szekszárdi Levendula Fagylaltozó franchise joga szabad prédává válik. Ha szenvedélyed a prémium kézműves fagylalt, és szeretnél a vállalkozói útra lépni, akkor téged keres a...

nemzetközi | 2021.07.12.

NFT a franchise hálózatoknál?

A világ legnagyobb pizza franchise hálózata egy régi marketing kampányt futtat új eszközökkel.

belföldi | 2021.07.10.

Nyisson saját oktatás franchise-t

Mindenki az új befektetési lehetőségeket keresi és meg akarja találni a következő nagy durranást a piacon. Kérdés mi lehet az?

belföldi | 2021.07.08.

Egy igazi lovebrand túlél minden krízist

Tavaly 15 egységről 40-re tudta növelni hálózata méretét a La Donuteria. Mindezt 14 különböző európai országban a covid-lezárások kellős közepén.

belföldi | 2021.07.07.

Befutott a Duna House a lengyel piacon

A lengyel leányvállalat számai hozzájárultak a tőzsdére is bejegyzett hazai franchise eredményéhez.

belföldi | 2021.07.05.

Hazánkban az első Madame Tussauds franchise

2022 első negyedévében, hazánkban nyitja meg kapuit a Madame Tussauds első franchise egysége.

nemzetközi | 2021.06.28.

Összetűzés a csirkés hálózatok között

Egy tweet-ben tett negatív utalást versenytársára a Burger King.

belföldi | 2021.06.16.

Mi a különbség a franchise és a „franchise” között?

Nem mindenki franchise, aki annak mondja magát.

belföldi | 2021.06.09.

A hálózat, amelyet a pandémia sem állított meg

A GreenLine Clean a járvány ellenére dinamikusan tudta növelni egységei számát, csak idén már 10 új partnerrel bővült a hálózat.

belföldi | 2021.06.04.

Az ország legnagyobb food courtja

Budapest legújabb plázája ezer fős férőhellyel készül az éttermeknek.

nemzetközi | 2021.06.02.

"Ingyen telefon csak dolgozz nekünk"

A munkaerőhiány kétségbeesett lépésekre készteti még a franchise hálózatokat is.

nemzetközi | 2021.05.28.

Közoktatás vagy franchise?

Az oktatási rendszer egyre kevésbé tud lépést tartani a felgyorsuló világgal, ez pedig lehetőséget adhat az üzleti szektornak.

nemzetközi | 2021.05.27.

A világ első teljesen húsmentes Burger King-je

Az étteremlánc többi egységétől eltérően a Németországban nyíló étterem kizárólag vega menüt kínál majd.

belföldi | 2021.05.14.

Múzeum franchise-ban

A Museum of Senses hálózata induláskor olyan számokat produkált, hogy a vezetőség nem is gondolkodott franchise-ban.

tippek és kiválasztás | 2021.05.11.

Miért vallanak kudarcot a vállalkozások?

Egy vállalkozás túlélését sokszor nem egy jó ötlet, hanem egy jó üzleti terv teszi lehetővé.

nemzetközi | 2021.05.10.

Amerikában még mindig felfelé vezet az út

Az amerikai franchise hálózatok tavaly sem álltak le a terjeszkedéssel és tovább erősítették pozíciójukat a franchise hazájában.

nemzetközi | 2021.05.05.

Nagyobb lesz, mint a McDonald's?

Egy francia vállalkozó új koncepciója kihívás elé állítaná a McDonald's-ot a házhozszállítási szektorban.

belföldi | 2021.05.04.

Újra a franchise képzés!

Kis létszámú, öt alkalmas képzéssorozatot indít a Magyar Franchise Szövetség

belföldi | 2021.04.30.

Steak franchise Magyarországon?

A gasztro-szektor teljes átrendeződése külföldi brand-eknek is lehetőséget ad a térnyerésre.