Hertz

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A világon elsőként alapított legnagyobb autókölcsönzőjének biztonsága kiváló autókat, gyors kiszolgálást és első osztályú szolgáltatásokat jelent. Legyen szó flotta menedzsmentről vagy magáncélú használatáról a Hertz autókölcsönző mindig a legújabb modellekkel kedveskedik ügyfeleinek. Az üzleti filozófiában első helyen szerepel a biztonság, a folyamatos technikai megújulás.

saját egységek

6

franchise egységek

6

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

Teljeskörű támogatás az üzlet indításához.


becsült teljes befektetés

Csak Initial fee-t (kezdeti franchise díjat) kell fizetni, amit a tevékenység megszüntetésekor visszafizetünk.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

A teljes Hertz rendszerű autókölcsönzés megismerése, betanulása, alkalmazása, aktív értékesítési tevékenység a felelősségi területén.


információ a franchise átadóról

Mercur Rent a Car Kft., Hertz Franchisee

2220 Vecsés, Hertz. u. 2.

+36 1 296 0997

hertz@hertz.hu

hertz.hu

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Sipos Beáta

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.