Gőzerővel fejlődik a magyar utazási iroda franchise

A Summer Time Travel mostantól a saját és a magyar utazási irodák útjai mellett már a német és osztrák irodák ajánlatait is kínálja, ráadásul azonos áron, amely egyedálló az országban.
Kedd
2017.11.14.
A jövőre 10 éves Summer Time Travel történetének legerősebb szezonját tudhatja maga mögött.
 

Történetének legerősebb szezonját tudhatja maga mögött a Summer Time Travel utazási iroda franchise hálózat. Az országszerte 11 irodával és 28 munkatárssal rendelkező, folyamatosan fejlődő vállalat jövőre lesz 10 éves. A Summer Time Travel adatai alapján az idei év legnépszerűbb úticéljai egyértelműen Görögország és Törökország voltak, de emellett Ciprus, Bulgária, Egyiptom, Olaszország és Horvátország is népszerű volt az utazni vágyó magyarok körében. Az egzotikus utakat kedvelők körében Dubai és Punta Cana voltak a legfelkapottabb desztinációk. „Az emberek utazni szeretnének és örömmel látom, hogy meg is tehetik. Idén rengeteg olyan utasunk volt, akik az első repülős utazásukra készültek” – tette hozzá Bartal Melinda ügyvezető és franchise igazgató.

Az ügyfélbarát hozzáállásáról és szakértelméről híres vállalat tovább bővítette egyedülálló szolgáltatásait, melynek köszönhetően a jubileumi 2018-as év még erősebb lehet számukra. „Nagy újításnak számít cégünk életében, hogy már nem csak a magyar utazásszervezők ajánlatait tudjuk foglalni, hanem a német és az osztrák utazási irodák ajánlatai is azonos áron foglalhatók irodáinkban. Ezeket az utazásokat direktben tudjuk foglalni szerződéses külföldi partnereinknél, amit Magyarországon nem sok iroda tehet meg. A feladat nem volt egyszerű, régóta dolgoztunk rajta, de megcsináltuk” – tájékoztatott Bartal Melinda.

A 100 százalékban magyar tulajdonú Summer Time Travel a magyar, német és osztrák utazási irodák ajánlatai mellett saját szervezésű utakat is kínál az utazók részére. Az idén megfigyelhető trendeknek megfelelően, a cég már most elérhetővé tette 2018-as ajánlatai egy részét, hiszen egyre többen terveznek és gondolkodnak előre. „Az utasok már keresik a 2018-as utazási ajánlatokat. Bármilyen hihetetlen, de már több foglalásunk van jövő nyárra. Fontos feladat volt számunkra, hogy a saját ajánlatainkkal is időben megérkezzünk, így a legnépszerűbb ciprusi szállodák már foglalhatók a jövő nyárra vonatkozóan. Ráadásul előfoglalási időszakban az utak mellé társul egy meglepetés is, mely szintén egyedinek számít és csak a Summer Time Travel Utazási Irodákban elérhető” – mondta el a franchise vezető.

A nagyszerű szezonnak és az egyre nagyobb érdeklődésnek köszönhetően jövőre újabb irodanyitások várhatóak, így tovább növekedhet a Summer Time Travel országos hálózata és lefedettsége. Az irodavezető franchise partnerek a központ mindenre kiterjedő támogatásában részesülnek, legyen szó a 10 éves tapasztalatra épülő know-how-ról, a kipróbált marketing támogatásról, az üzleti stratégiáról, a márka országos ismertségéből vagy nemzetközi partnerkapcsolatokból fakadó előnyökről, a partnerek minden segítséget megkapnak, hogy sikerre vigyék vállalkozásukat.


Kovács Márton
journalist