Fórum a cikkről: Folyamatos terjeszkedésben 3

szerkesztőség 2013.02.01. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

A Summer Time Travel franchise központ - az országos partner keresés mellett - most két fiókirodát kínál átadásra:

  • Nagykovácsi fiók
  • Miskolci fiók

Mindkét fiók bevezetett, jól működő iroda. Az új partnerek kedvezményesen vehetik át, eddigi utasok elérhetőségeit biztosítva.

A cég a 2012-es évben felbontotta együttműködési megállapodását egy franchise partnerével. A partner munkája lendületes volt, az iroda szépen működött, azonban a franchise szerződésben egyértelműen meghatározott kötelezettségeit nem tudta, illetve nem akarta teljesíteni, ezzel veszélybe sodorva a hálózati működés alapjait, így a hálózat megvált tőle.

Az ebből fakadó veszélyeket a franchise központ elhárította.

Felhasználó név 2013.04.18. *.51B7A415.dsl.pool.telekom.hu

Sziasztok!

Szeretnélek informálni benneteket, hogy mindkét fiók átvételre került.

Szép napot kívánok: Melinda

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.