Helen Doron (I. kerület és Óbuda)

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Helen Doron English nemzetközi nyelviskola hálózat két budapesti franchise területe és teljes felszerelése átadó: az I. kerületi és Óbudai nyelviskolák új üzemeltető tulajdonost keresnek.

A több mint 35 éve alapított, jelenleg a világ 40 országában 1100 egységgel jelen lévő franchise hálózatunk nyelviskola vagy nyelvi stúdió formájában angol nyelvtanfolyamokat kínál gyermekek és kamaszok számára 3 hónapos kortól 19 éves korig.

Helen Doron brit nyelvész által kidolgozott anyanyelvi módszerrel, egymásra épülő, de minden szinten csatlakozást is lehetővé tevő 15 szinten oktatjuk a gyermekeket és a fiatalokat. Hatékony, élményszerű, anyanyelvi módszer; a gyermekek és fiatalok életkorának, érdeklődési körének és tudásszintjének megfelelő tananyagokkal és tanfolyamokkal, speciálisan képzett tanáraival a Helen Doron English világszerte piacvezető.

A Helen Doron két budapesti iskolája folyamatosan megújuló pedagógiai és üzleti know-how-jával kulcsra kész megoldást kínál mindazoknak, akik aktív életre vágynak nyelviskola vagy nyelvi stúdió vezetőként.

A nyelviskolai tanfolyamok mellett nyári táborokhoz angol nyelvű oktatási anyagok is rendelkezésre állnak, továbbá partner iskolákban, óvodákban és bölcsődékben is oktathat az egység üzemeltetője melyek további bevételi forrásokat jelentenek a vállalkozás számára. Lezárások esetén az online oktatáshoz is rendelkezésre állnak a tanítási anyagok.

saját egységek

Magyarországon 1

franchise egységek

40 ország, 1100 nyelviskola/nyelvstúdió ill. óvoda
Magyarországon: 94 oktatási helyszín

Átvehető nyelviskolák Budapesten: I. kerület és Óbuda

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

Igen széleskörű támogatási rendszerrel működik a franchise, a benne résztvevők minden szintjén:

 • üzleti képzés
 • marketing, PR képzés és folyamatos tanácsadás
 • tanárok alap- és továbbképzése, minőség biztosítási ellenőrzése
 • tanóra tervek, oktatási kézikönyvek
 • rendszeres találkozók
 • évente üzleti és tanári konferencia
 • nyomtatványok, szóróanyagok
 • üzleti email postafiók
 • országos weblap
 • aldomain használata
 • országos kampányok

becsült teljes befektetés

A befektetés mértékének és a fenntartás költségeinek számításánál figyelembe veendő tételek:

 1. egyszeri belépési díj
 2. havi royalty
 3. országos marketing/PR-hoz hozzájárulás
 4. megfelelő helyiségek bérleti díja
 5. helyi marketing/PR

A franchise működéséről részletes tájékoztatást tartunk.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Mindenkit szívesen fogadunk, de a franchise profilja és a nyelviskola vagy nyelvi stúdió működtetése kapcsán felmerülő sokrétű feladatok miatt a következő tapasztalatok, személyiség jegyek előnyt jelentenek:

 • korábbi üzleti, üzletvezetési tapasztalat
 • angol nyelvtanári/tanári/angol nyelvoktatási tapasztalat
 • gyermekszeretet
 • jó helyismeret
 • helyi kapcsolatrendszer
 • kreativitás
 • jó kommunikációs készség
 • rugalmasság
 • jó szervezői képességek
 • affinitás vagy megszerzett tudás/tapasztalat marketing, PR, értékesítés terén
 • angol nyelvtudás

információ a franchise átadóról

06-70-4580208

czifrai02@gmail.com

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

Hova tart az oktatási szektor ma? /2022.12.02.

A bizonytalan gazdasági és oktatási helyzetben egyre több tanár vált pályát, vagy indít saját vállalkozást - ezeket a trendekre épül egy magyar oktatási koncepció is.

Ha a gyermekkoromban lett volna Trükkös Békák, én is biztos, hogy odajártam volna /2022.10.06.

Októberben nyitja meg kapuit Dunakeszin és Budapesten, a Trükkös Békák első, majd második franchise egysége, ennek apropóján készítettünk interjút Szűcs-Németh Zsuzsannával és Szegvári Jutkával, az új tanodák tulajdonosaival.

Vállalkozás egy ígéretes ágazatban /2022.07.25.

Az oktatás iránt érdeklődő franchise partnereket keres az Edukido hazánkban, emellett pedig Szerbiában és Romániában is.

Továbbra is jó biznisz az oktatás /2022.07.15.

Napjainkra egy jó munkahelyre való bekerüléshez elvárás az angol tudás, de akik nem gyerekkorban kezdték el tanulni azok számára kihívást jelenthet az elsajátítása. Erre a felismerésre épít a Helen Doron franchise hálózata és annak valamennyi nyelviskolája, immár 35 éve.

Egyre nagyobb az igény a kétnyelvű óvodai és iskolai szolgáltatásokra a közép- és kelet-európai régióban /2022.07.07.

Négy évvel azután, hogy belépett Közép- és Kelet-Európába, a Maple Bear, a világ legnagyobb és leggyorsabban növekvő K-12 kétnyelvű iskolák franchise-programja a Vantage Capital partnereként 100 millió eurós befektetési programot indít a régióban.

Mennyire jövedelmező egy vállalkozás az oktatási szektorban? /2022.05.02.

Saját ötlet hiányában egy induló vállalkozó számára a franchise kézenfekvő megoldást kínálhat, de még mindig maradnak kérdések. Milyen szektorba éri meg befektetni, hova tart a piac a jövőben?

Egyedülálló oktatási modellel kíván Magyarországra lépni a Maple Bear Canadian School, a legnagyobb kanadai oktatási franchise hálózat /2022.01.27.

A kanadai koncepció a legnagyobb és leggyorsabban növekvő oktatási franchise jelenleg, 31 országban, 560 központtal - és most Magyarország felé vennék az irányt.

Hogyan készítsük fel gyermekeinket a 21. század kihívásaira? /2022.01.14.

Háttérbe kerül a lexikális tudás, a gyorsan változó világhoz pedig kevesen tudnak alkalmazkodni. De hogyan készülhetnek fel a gyermekek, ha a közoktatás már nem bizonyul elégségesnek?

Formabontó képzéssel segítene a fiatalokon ez az új tanoda /2021.12.06.

A 2012 óta működő Trükkös Békák a lexikális tudás helyett a testi- és lelki fejlődésre koncentrálva szállna szembe az új generáció kihívásaival.

Átvevőként az oktatási szektorban /2021.10.27.

Kiss Tímea és párja Péter amellett, hogy magániskolát üzemeltet, már a második franchise hálózathoz csatlakoznak, ám most, mint mester partnerek.

Franchise biznisz új alapokra helyezve /2021.10.06.

Szeretnéd megtudni milyen üzleti lehetőségeket kínál az oktatási szektor? Most megismerkedhetsz a Varsói franchise expón kiállító Edukido hálózatával, mely Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb ilyen típusú koncepciója.

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.