Coders Lab

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Coders Lab az elsőszámú és legkiterjedtebb portfólióval rendelkező IT szakképző iskola Lengyelországban. Már 2400 karriert transzformáltunk innovatív oktatási rendszerünkön keresztül, napjaink legkeresettebb IT ismereteinek és készségeinek átadásával. Tanfolyamaink jelenleg kilenc lengyel nagyvárosban érhetőek el, és olyan intenzív tanterveket valósítanak meg, melyek segítségével a diákok számos saját projektet hoznak létre. Ez egy olyan bizonyított módszertan, amely segít az ismeretek elsajátításában és lehetővé teszi az önálló munkavégzést, problémamegoldást.

A hazai (lengyel) piacon elért sikerek és országos lefedettség után a Coders Lab most globális expanzióba kezd. Hisszük, hogy kimagasló minőségű termékeink, illetve a tanfolyamok és felnőttképzések szervezésében, értékesítésében szerzett tapasztalataink és a felhalmozott know-how tökéletesen illeszkednek a jelenlegi munkaerőpiaci trendekhez, kereslethez. A nemzetközi terjeszkedés megvalósításához olyan együttműködő franchise partnereket keresünk, akik szívesen élnének az üzleti modellünk nyújtotta előnyökkel, és megnyitnák saját IT és programozó iskolájukat.

Amit kínálunk:

 • exkluzív jogok a Coders Lab márka és hálózat fejlesztéséhez a kiválasztott piacon, régióban;
 • indulásra-kész, azonnal használható megoldás egy új bevételi forrás megteremtéséhez;
 • gyors cash-flow generálást lehetővé tevő, bizonyított üzleti modell;
 • rugalmas szervezeti struktúra kiépítésének lehetősége egy gyorsan növekvő és innovatív szegmensben;
 • egy globális márka közös felépítésének lehetősége.

Az informatika és a szoftveripar elmúlt két évtizedben tapasztalt óriási fejlődése egy soha nem látott igényt, keresletet eredményezett az IT szakemberek iránt. A nemzetközi IT szakképzés vezető szolgáltatója, a Global Knowledge adatai szerint globálisan a gazdasági ágazatok 70 százalékában hiány van a szakképzett, megfelelő informatikai készségekkel rendelkező munkaerőből. Rengeteg programozó hiányzik, ennek ellenére a hagyományos oktatási rendszerek egyelőre nem adnak választ erre a trendre. Az Egyesült Államokban például mindössze az iskolák 40 százalékának szerepel informatika óra a tanrendjében. Ahogy a tradicionális közoktatás nem akar vagy nem tud megoldást találni a munkaerőpiac ezen kihívására, úgy nyíliik meg az út a magán oktatási intézmények előtt.

Ezek olyan programozó iskolák, oktatóközpontok (ún. Boot Camp-ek), ahol intenzív szoftverfejlesztői és egyéb IT készséget fejlesztő programokkal dinamikus, praktikus és hatékony módon közelítik meg az IT oktatást. Az intenzív (akár heti 40 órás) tanfolyamok curriculuma átfogó és mély tudást ad át, amelyet a diákok ezekben a programozó iskolákban hetek alatt elsajátítanak, míg alapeseteben ehhez többéves programok, felsőoktatási képzések során. A programozó iskolák missziója nem csak a diákok felruházása gyakorlati tudással, de az is, hogy támogassák őket a munkakeresésben és -vállalásban. És a tanfolyamokon végzettek nagyrésze sikeresen talál is új munkahelyet a programot követő egy-két hónapon belül. Az intenzív Boot Camp-ekre jellemző gyorsított tanulás (accelerated learning) ötlete az IT ágazatban 2011-ben ütötte fel a fejét, és azóta egyre több és több követőt gyűjtött magának. 2017-ben már több mint 23 ezer fejlesztő végzett ilyen programozó iskolában, és ez a szám a jövőben várhatóan csak tovább fog növekedni.

A magyarországi munkaerőpiac intenzív bővülést mutat, ahogy (különösen a külföldi) vállalatok értékelik a magyar munkaerő minőségét és magasabb hozzáadott értékét. Azonban, míg a mérnöki, gyártó és IT szektorok egyre növekednek, a szakképzett munkaerő felkutatása is egyre komolyabb kihívásként jelentkezik a cégek számára. Teszterek, minőségbiztosítási mérnökök, java fejlesztők, adattudósok (data scientists), front-end fejlesztők – ez csak néhány a főbb ismeretekből, pozíciókból, amiből hiány van a magyar munkaerőpiacon. A Coders Lab szolgáltatásai megoldást jelentenek a növekvő piac számára, gyakorlati készségek oktatásán keresztül biztosítva az emberek számára a karrierváltás lehetőségét, méghozzá rövid időn belül.

Tanfolyamaink:

 • Digital UX
 • WordPress: Freelancer
 • Tester tanfolyam édesanyák számára
 • Manual / Automatic Tester
 • Front-End Fejlesztő: WordPress
 • JavaScript Fejlesztő: React
 • Back-End Fejlesztő: PHP / Python / Ruby
 • Java Fejlesztő: Web
 • .NET (C#) Fejlesztő: Web

Magyarországon a Coders Lab egy olyan exkluzív franchise partnert keres, aki saját programozó iskolája mellett az egész országban felügyeli és menedzseli  a márka- és hálózatfejlesztést. Ehhez és az ágazatba való azonnali belépéshez egy rendhagyó megoldást kínálunk a Coders Lab tapasztalat, know-how, indulás-kész tanfolyamok és komplex támogatási rendszer átadásával. Együtt, közösen kiaknázhatjuk a piaci résben rejlő hatalmas potenciált, és egy globális márkát építhetünk fel!

saját egységek

9 Lengyelországban (Varsó, Krakkó, Lódz, Wroclaw, Poznan, Katowice, Bialystok, Lublin, Tricity)

franchise egységek

1 országos franchise partner Romániában

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 • 9 eredeti, folyamatosan továbbfejlesztett és frissített kurzus;
 • teljeskörű betanítás az oktatók, mentorok, marketing és értékesítési vezetők, tanácsadók, HR szakemberek számára;
 • bizonyított belső Learning Management Rendszer a tanfolyamok szervezésének támogatásához,
 • a helyi piacra szabott hatékony marketing és értékesítési stratégia;
 • saját weboldal;
 • támogatás az oktató és adminisztratív munkaerő felkutatásában;
 • egy különleges, a diákok munkába állását segítő program, a Karrier Központ (Career Lab) kialakításához szükséges teljes know-how.

becsült teljes befektetés

Kezdeti franchise díj: 20 000 EUR

A Coders Lab franchise egy "asset-light" (kis mértékben eszközigényes) üzleti modellt jelent. A tőkeberuházás gyakorlatilag az oktatóanyagok magyarra fordítását jelenti. A franchise partner és alkalmazottainak képzését a franchise központ ingyenesen biztosítja.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Akik számára a Coders Lab franchise egy remek üzleti lehetőséget jelenthet:

 • vállalatok, amelyek készek bővíteni üzleti tevékenységüket egy komplex IT-oktatási portfólióval;
 • fejlett értékesítési és ügyfélszolgálati rendszerrel rendelkező szervezetek;
 • vállalkozók, akik ismerik a jelenlegi oktatási trendeket és piaci viszonyokat Magyarországon;
 • partnerek, akik készek a szükséges eszközeik és idejük befektetésére egy dinamikus üzlet beindításához, valamint országos fejlesztéséhez;
 • egyéb oktatási területen aktív cégek, mint nyelviskolák, szakiskolák vagy privát főiskolák, egyetemek.

információ a franchise átadóról

Coders Lab sp. z o.o.

00-838 Varsó, Prosta 51.; Lengyelország

+48 604 701 337

grzegorz.morawski@coderslab.pl

franchise.coderslab.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Grzegorz Morawski  (kapcsolattartás nyelve: angol)

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

Egyedülálló oktatási modellel kíván Magyarországra lépni a Maple Bear Canadian School, a legnagyobb kanadai oktatási franchise hálózat /2022.01.27.

A kanadai koncepció a legnagyobb és leggyorsabban növekvő oktatási franchise jelenleg, 31 országban, 560 központtal - és most Magyarország felé vennék az irányt.

Hogyan készítsük fel gyermekeinket a 21. század kihívásaira? /2022.01.14.

Háttérbe kerül a lexikális tudás, a gyorsan változó világhoz pedig kevesen tudnak alkalmazkodni. De hogyan készülhetnek fel a gyermekek, ha a közoktatás már nem bizonyul elégségesnek?

Formabontó képzéssel segítene a fiatalokon ez az új tanoda /2021.12.06.

A 2012 óta működő Trükkös Békák a lexikális tudás helyett a testi- és lelki fejlődésre koncentrálva szállna szembe az új generáció kihívásaival.

Átvevőként az oktatási szektorban /2021.10.27.

Kiss Tímea és párja Péter amellett, hogy magániskolát üzemeltet, már a második franchise hálózathoz csatlakoznak, ám most, mint mester partnerek.

Franchise biznisz új alapokra helyezve /2021.10.06.

Szeretnéd megtudni milyen üzleti lehetőségeket kínál az oktatási szektor? Most megismerkedhetsz a Varsói franchise expón kiállító Edukido hálózatával, mely Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb ilyen típusú koncepciója.

Az ötödik kontinensen is megjelent a magyar programozó iskola /2021.09.22.

Júliusban Nigériában és Dél-Afrikában is megnyitottak a Logiscool első iskolái.

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.