Nutty Scientists

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Nutty Scientists (”Bolondos Tudósok”) a világ vezető szolgáltatója a 4-17 éves gyerekeknek szóló interaktív oktatási programok területén. Az egyedi oktató és szórakoztató programok középpontjában a környezetvédelem, a csillagászat, az egészség, a műszaki tudományok és egyéb tudományos területek állnak. 1996-os alapítása óta a vállalat küldetése, hogy ezek a tudományos programok világszerte felkeltsék a gyerekek érdeklődését és kíváncsiságukat.

Minden évben több mint hatmillió gyerek vesz részt a Nutty Scientists programokban.

A Nutty Scientists franchise hálózat egy komplett üzleti csomagot kínál, amelynek segítségével a mester és egyéni franchise partnerek egy sikeres és prosperáló üzletet működtethetnek. A partnerek kínálatában szerepelnek iskola utáni programok, nyári táborok, iskolai tanulói csoportok, szülinapi partik, felkészítő programok vagy műszaki és problémamegoldó foglalkozások, melyek közös jellemzője, hogy mindig szórakoztató, oktató jellegűek és interaktívak – így a gyerekek úgy tanulhatnak, hogy közben jól szórakoznak.
A foglalkozások során a gyerekek részt vehetnek különböző kísérletekben, ha pedig elvégezték a programot, akkor haza vihetik a tanultakat, hogy megosszák szüleikkel és barátaikkal is. Ez biztosítja, hogy a tudományos tapasztalat a tantermen kívül is a gyerekekkel tart.

A Nutty Scientists foglalkozások

 • Iskolai programok 
  Rendkívül interaktív, tematikus foglalkozások, melyeket a vállalat „Nutty (Bolonodos) Professzorai” mutatnak be. Jelenleg a hálózat több mint 150 különböző foglalkozást kínál, specifikusan az egyes évfolyam számára.
 • Nutty Scientists táborok 
  A tematikus táborok a tudomány, környezet, művészet, csillagászat és egészségmegőrzés területek köré épülnek fel. Kiváló lehetőség a gyerekeknek, hogy nyáron is úgy szórakozhassanak, hogy közben tanulnak is.
 • Iskolára felkészítő foglalkozások 
  30 perces programok a tanulási élmény maximalizálása érdekében, amivel az iskola előtt álló gyerekek szórakoztató tudományos ismereteket szerezhetnek.
 • Egyedi rendezvények 
  A komédia és tudományos tanulás egy egészség és egyedi kombinációjának használatával a Nutty Scientists rengeteg gyereket elér. Ez az egyedi megközelítés egy felejthetetlen élményt biztosít.
 • Partik
  A ”Fun Science” szülinapokat a Bolondos Professzorok vezetik, akik izgalmas kísérleteket mutatnak be és ötletes kalandokra viszik a gyerekeket. 

A hálózat bemutatkozó videójával betekintést nyerhet a Nutty Scientists világába, ami egy fantasztikus tanulási és szórakozási lehetőség gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

A Nutty Scientists jelenleg két mester franchise opciót is kínál Magyarországon: az otthonról végezhető (”home based”) franchise és a Nutty Scientists franchise központ. Előbbi esetében akár otthonában is kialakíthatja irodáját (így csökkentve teljes befektetését), egy központ kialakításával pedig nagyobb forgalmat bonyolíthat, illetve az bemutatóteremként is funkcionál.

franchise egységek

A Nutty Scientists franchise partnerek programjaiban több mint 40 országban közel 6 millió gyermek vesz részt minden évben. 

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

A Nutty Scientists franchise előnyei

A Nutty Scientists alacsony befektetési igénnyel és vonzó bruttó haszonkulccsal kínál üzleti lehetőséget.

 1. Növekedés.
  A Nutty Scientists  a világ leggyorsabban növekvő franchise hálózata a gyerekeknek szóló interaktív oktató-programok területén, és ma már minden kontinensen jelen van. Az Entrepreneur magazin 2015 Top10 franchise hálózata közé választotta, valamint a Franchise Gator Top100 listájára is felkerült a márka, mint a „Gyermek-oktatás” kategória elsőszámú franchise hálózata.
 2. Egy szociálisan érzékeny cél.
  Építsen egy sikeres vállalkozást, miközben egy nagyon fontos társadalmi feladatot is ellát, méghozzá a gyermekek oktatását egy különleges metóduson keresztül, ami a tudományos tapasztalatokra, kísérletezésre és a szórakozásra épül.
 3. Visszatérő ügyfelek. A Nutty Scientists forgalmának több mint 60 százaléka származik olyan visszatérő vásárlóktól (állami és magánszereplők, alapítványok, iskolák, stb.), akik évről évre a Nutty Scientists mellett döntenek.
 4. Operatív bruttó haszonkulcs 60 és 80% között, valamint
 5. Alacsony belépési és működési költségek.
  A legtöbb mester franchise partner egy próba-egység megnyitásával kezdi meg működését. A partnerek elindulhatnak egy adminisztrációs irodával vagy egy kisebb helyszínnel, ami minimalizálja a teljes befektetésüket. Az (általában részmunkaidőben foglalkoztatott) alkalmazottak nagy lelkesedéssel végzik munkájukat, és élvezik a gyerekekkel való munkát. Ahogy a franchise partnerek folyamatosan építik reputációjukat és a márkaismertséget, úgy nyithatnak meg további helyszíneket vagy vonhatnak be egyéni franchise partnereket.
 6. Oktatás és közreműködés.
  A Nutty Scientists mester franchise partnereként nincs szüksége tanárként vagy tudományos munkatársként szerzett tapasztalatra. A mester franchise partner elsősorban üzletember és nem tanár. A hálózat belső oktatási rendszerével mindent megtanulhat a marketinghez, értékesítéshez, emberi erőforráshoz (hr) és mindazon eszközökhöz kapcsolódóan, melyekkel könnyedén menedzselheti üzletét.
 7. Franchise partnereink.
  Hálózatunk partnerei megosztják egymással eredményeiket és tapasztalataikat, függetlenül attól, hogy az egy stratégiai megállapodás véglegesítésére vonatkozik vagy a legjobb oktatói gyakorlatokra. Egy olyan partner-hálózattal, közösséggel rendelkezünk, amely elkötelezett a márkaépítés mellett, és – a központi támogatással, oktatással és elhivatottsággal párosulva – ez vezeti a Nutty Scientists folyamatos növekedését és sikerét.

becsült teljes befektetés

A várható teljes befektetés mester franchise partnerek számára:

 • Home based mester franchise: 75 ezer €
 • Nutty Scientists franchise központ: 150 ezer €

A mester franchise belépési díjak tárgyalás alapját képezhetik.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Az ideális franchise partner profilja igen nyitott, ugyanis nem feltétel a tudományos háttér. Mi olyan vállalkozókat (vagy cégeket) keresünk, akik egy magas haszonkulccsal működtethető és gyorsan növekvő vállalkozásban akarnak sikeresek lenni, és akik fontosnak tartják a gyermekek oktatását. 


információ a franchise átadóról

Nutty Scientists Group

+36 1 274 5186

iroda@franchising.hu

nuttyscientists.com

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.