Nutty Scientists

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Nutty Scientists (”Bolondos Tudósok”) a világ vezető szolgáltatója a 4-17 éves gyerekeknek szóló interaktív oktatási programok területén. Az egyedi oktató és szórakoztató programok középpontjában a környezetvédelem, a csillagászat, az egészség, a műszaki tudományok és egyéb tudományos területek állnak. 1996-os alapítása óta a vállalat küldetése, hogy ezek a tudományos programok világszerte felkeltsék a gyerekek érdeklődését és kíváncsiságukat.

Minden évben több mint hatmillió gyerek vesz részt a Nutty Scientists programokban.

A Nutty Scientists franchise hálózat egy komplett üzleti csomagot kínál, amelynek segítségével a mester és egyéni franchise partnerek egy sikeres és prosperáló üzletet működtethetnek. A partnerek kínálatában szerepelnek iskola utáni programok, nyári táborok, iskolai tanulói csoportok, szülinapi partik, felkészítő programok vagy műszaki és problémamegoldó foglalkozások, melyek közös jellemzője, hogy mindig szórakoztató, oktató jellegűek és interaktívak – így a gyerekek úgy tanulhatnak, hogy közben jól szórakoznak.
A foglalkozások során a gyerekek részt vehetnek különböző kísérletekben, ha pedig elvégezték a programot, akkor haza vihetik a tanultakat, hogy megosszák szüleikkel és barátaikkal is. Ez biztosítja, hogy a tudományos tapasztalat a tantermen kívül is a gyerekekkel tart.

A Nutty Scientists foglalkozások

 • Iskolai programok 
  Rendkívül interaktív, tematikus foglalkozások, melyeket a vállalat „Nutty (Bolonodos) Professzorai” mutatnak be. Jelenleg a hálózat több mint 150 különböző foglalkozást kínál, specifikusan az egyes évfolyam számára.
 • Nutty Scientists táborok 
  A tematikus táborok a tudomány, környezet, művészet, csillagászat és egészségmegőrzés területek köré épülnek fel. Kiváló lehetőség a gyerekeknek, hogy nyáron is úgy szórakozhassanak, hogy közben tanulnak is.
 • Iskolára felkészítő foglalkozások 
  30 perces programok a tanulási élmény maximalizálása érdekében, amivel az iskola előtt álló gyerekek szórakoztató tudományos ismereteket szerezhetnek.
 • Egyedi rendezvények 
  A komédia és tudományos tanulás egy egészség és egyedi kombinációjának használatával a Nutty Scientists rengeteg gyereket elér. Ez az egyedi megközelítés egy felejthetetlen élményt biztosít.
 • Partik
  A ”Fun Science” szülinapokat a Bolondos Professzorok vezetik, akik izgalmas kísérleteket mutatnak be és ötletes kalandokra viszik a gyerekeket. 

A hálózat bemutatkozó videójával betekintést nyerhet a Nutty Scientists világába, ami egy fantasztikus tanulási és szórakozási lehetőség gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

A Nutty Scientists jelenleg két mester franchise opciót is kínál Magyarországon: az otthonról végezhető (”home based”) franchise és a Nutty Scientists franchise központ. Előbbi esetében akár otthonában is kialakíthatja irodáját (így csökkentve teljes befektetését), egy központ kialakításával pedig nagyobb forgalmat bonyolíthat, illetve az bemutatóteremként is funkcionál.

franchise egységek

A Nutty Scientists franchise partnerek programjaiban több mint 40 országban közel 6 millió gyermek vesz részt minden évben. 

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

A Nutty Scientists franchise előnyei

A Nutty Scientists alacsony befektetési igénnyel és vonzó bruttó haszonkulccsal kínál üzleti lehetőséget.

 1. Növekedés.
  A Nutty Scientists  a világ leggyorsabban növekvő franchise hálózata a gyerekeknek szóló interaktív oktató-programok területén, és ma már minden kontinensen jelen van. Az Entrepreneur magazin 2015 Top10 franchise hálózata közé választotta, valamint a Franchise Gator Top100 listájára is felkerült a márka, mint a „Gyermek-oktatás” kategória elsőszámú franchise hálózata.
 2. <br />
 3. Egy szociálisan érzékeny cél.
  Építsen egy sikeres vállalkozást, miközben egy nagyon fontos társadalmi feladatot is ellát, méghozzá a gyermekek oktatását egy különleges metóduson keresztül, ami a tudományos tapasztalatokra, kísérletezésre és a szórakozásra épül.
 4. <br />
 5. Visszatérő ügyfelek. A Nutty Scientists forgalmának több mint 60 százaléka származik olyan visszatérő vásárlóktól (állami és magánszereplők, alapítványok, iskolák, stb.), akik évről évre a Nutty Scientists mellett döntenek.
 6. <br />
 7. Operatív bruttó haszonkulcs 60 és 80% között, valamint
 8. <br />
 9. Alacsony belépési és működési költségek.
  A legtöbb mester franchise partner egy próba-egység megnyitásával kezdi meg működését. A partnerek elindulhatnak egy adminisztrációs irodával vagy egy kisebb helyszínnel, ami minimalizálja a teljes befektetésüket. Az (általában részmunkaidőben foglalkoztatott) alkalmazottak nagy lelkesedéssel végzik munkájukat, és élvezik a gyerekekkel való munkát. Ahogy a franchise partnerek folyamatosan építik reputációjukat és a márkaismertséget, úgy nyithatnak meg további helyszíneket vagy vonhatnak be egyéni franchise partnereket.
 10. <br />
 11. Oktatás és közreműködés.
  A Nutty Scientists mester franchise partnereként nincs szüksége tanárként vagy tudományos munkatársként szerzett tapasztalatra. A mester franchise partner elsősorban üzletember és nem tanár. A hálózat belső oktatási rendszerével mindent megtanulhat a marketinghez, értékesítéshez, emberi erőforráshoz (hr) és mindazon eszközökhöz kapcsolódóan, melyekkel könnyedén menedzselheti üzletét.
 12. <br />
 13. Franchise partnereink.
  Hálózatunk partnerei megosztják egymással eredményeiket és tapasztalataikat, függetlenül attól, hogy az egy stratégiai megállapodás véglegesítésére vonatkozik vagy a legjobb oktatói gyakorlatokra. Egy olyan partner-hálózattal, közösséggel rendelkezünk, amely elkötelezett a márkaépítés mellett, és – a központi támogatással, oktatással és elhivatottsággal párosulva – ez vezeti a Nutty Scientists folyamatos növekedését és sikerét.

becsült teljes befektetés

A várható teljes befektetés mester franchise partnerek számára:

 • Home based mester franchise: 75 ezer €
 • Nutty Scientists franchise központ: 150 ezer €

A mester franchise belépési díjak tárgyalás alapját képezhetik.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Az ideális franchise partner profilja igen nyitott, ugyanis nem feltétel a tudományos háttér. Mi olyan vállalkozókat (vagy cégeket) keresünk, akik egy magas haszonkulccsal működtethető és gyorsan növekvő vállalkozásban akarnak sikeresek lenni, és akik fontosnak tartják a gyermekek oktatását. 


információ a franchise átadóról

Nutty Scientists Group

5909 NW 102nd Avenue, Doral, Florida 33178. USA

+36 20 406 51 77

iroda@franchising.hu

nuttyscientists.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Szabó Tibor

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.