Új oktatási koncepció hódít régiónkban

A gyorsolvasás és bölcs tanulás iskolája / Az ideális franchise partner rendelkezik oktatásban szerzett tapasztalattal.
Kedd
2023.02.07.
Az elmúlt években a környező országokban gyors ütemben terjeszkedő hálózat hazánkban fejlődne tovább.
 

A gyorsolvasás és bölcs tanulás iskolája már 20-20 egységgel rendelkezik Szerbiában és Horvátországban, emellett Boszniában, Szlovéniában, illetve Montenegróban is számos tanodája van a hálózatnak. Az elmúlt évben pedig megnyitotta hazánkban is az első iskoláját egy magyar mester partner segítségével.

A koncepció kurzusainak célja, hogy a diákok (elsősorban gyerekek) megtanuljanak hatékonyan, tudatosan tanulni és olvasni. Ám nemcsak a fiataloknak szól a képzés, hanem külön tanfolyamok indítanak felnőtteknek, illetve cégek számára is.

A rendszer célja nem csak a hatékony információfeldolgozás, illetve a gyorsolvasás elsajátítása (a gyorsolvasás lényege, hogy az agy kiválasztja a szövegben a meghatározó szavakat és ezekre fokuszálva, értelmezi azt, így időt és energiát spórolva), hanem a memória fejlesztése is. 

A 6 hónapos kurzus végére a diákok:

  • olvasási sebessége 4-5 szőrösére növekedik,

  • 50%-kal gyorsabban értelmezik a szövegeket,

  • harmadára csökken a memorizálási idejük,

  • megtanulnak csoportban, együttműködve dolgozni.

A képzés természetesen nem csak gyorsítja a tanulást, de kedvet is ad hozzá, a tanfolyam céljai között szerepel a matematikával való komoly ellenszenv feloldása, és a mindannyiunkban ott rejtőző kíváncsiság felébresztése.

A képzés tökéletes befektetés lehet gyerekekkel foglalkozni kívánó vállalkozóknak, illetve olyanoknak aki már egy meglévő oktatási koncepcióba szeretne új szolgáltatásokat beépíteni.

A teljes befektetési összeg 5-7 millió forint között mozog (ez tartalmaz minden induló költséget). A hálózat havi díja (royalty-ja) a forgalom 10 százaléka, más a központ felé fizetendő kötelezettség nincs. Ezért az összegért az átvevő megkapja a teljes dokumentációt, mely iskolája működtetéséhez szükséges, illetve a központ folyamatos támogatásáról biztosítja, ez kiterjed mindenre az oktatók képzésétől kezd az egység marketingjéig.


Több, mint 50 / 6 országban 52 egységgel rendelkezik a hálózat.
A gyorsolvasás és bölcs tanulás iskolája franchise partner jelentkezés
A gyorsolvasás és bölcs tanulás iskolája franchise partner jelentkezés
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó