Young Engineers

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A 2008-ban indítottuk Young Engineers hálózatát, jelenleg pedig már több, mint 50 országban oktatunk gyerekeket kódolni.
 
A küldetésünk, hogy felkészítsük a 4-15 éves diákokat a 21. század változó munkapiaci kihívásaira. 

A hatalmas igényt oktatásunk után mi sem mutatja jobban, minthogy világszerte 200-at is meghaladja iskoláink száma. A képzéseinken pedig már több, mint 30.000 elégedett diák vett részt. Emellett a foglalkozásaink színvonalát a Harvard Egyetem, illetve az Európai Bizottság is elismerte.

franchise egységek

200+

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

A Young Engineers egy egyszerű, a gyerekek számára is könnyen átlátható oktatási módszertan dolgozott ki, mely gyorsan adaptálható a helyi adottságokhoz. A csatlakozást követően minden franchise partnerünk számára oktatást tartunk a szükséges ismeretekről, illetve átadjuk az induláshoz elengedhetetlen eszközöket és tudást, ezzel is biztosítva leendő átvevőink sikerét.

Egy tapasztalt, hatalmas tapasztalattal rendelkező csapat fogja végig követni minden lépésed a Young Engineers franchise átvevőjeként. A partnereinknek állandó támogatást nyújtanak a központ specialistái legyen szó akár marketingről, akár az oktatási módszertanról vagy éppen az egység ideális arculati megjelenéséről.


becsült teljes befektetés

A befektetési tőkeigény a kialakítandó egység adottságaitól függően 500.000 forinttól 6 millió forintig terjedhet.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Széleskörű képzéseinknek köszönhetően nincs szüksége a leendő partnereinknek semmilyen előzetes ismeretekre, esetleg tapasztalatára.

Minden Young Engineers iskola területi kizárólagosságot kap a vonzáskörzetére kb. egy 100.000 fős zónára, ezzel is biztosítva az adott egység sikeres működését. 

Tapasztalataink szerint a legideálisabb lokáció az átlagon felüli gyerekszámmal rendelkező területeken, iskolák, oktatási intézmények közelében helyezkedik el.


információ a franchise átadóról

E Square Young Engineers Franchising Ltd.

34034 W 8 Mile Road, Farmington Hills, MI 48335.

WhatsApp: +40 729 915 331

franchise@youngengineers.org

franchise-guide.youngengineers.org

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Kocsis Szende

franchise@youngengineers.org

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.