Mathnasium - The Math Learning Center

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

Mathnasium az egyik leggyorsabban növekvő franchise hálózat, már több mint 1000 egységgel rendelkezik világszerte. A hálózat jelenleg Magyarországon is mester franchise partnert keres.

Az indulási költség hazánkban a belépési díjjal együtt megközelítőleg 600.000 $-t tesz ki. A tapasztalatok alapján Magyarországon 15 egység nyitása reális. A leendő mester partner átadóként lesz jelen a magyar piacon, az ő feladata a magyarországi átvevők kiválasztása, képzése, támogatása a központ segítségével és infrastruktúrájának használatával. Minden új partner csatlakozásakor ő kapja belépési díjat, havonta pedig a forgalmi jutalékot, a royalty-t.

A mester partner az egész országra kizárólagosságot kap, csak ő és az általa kiválasztott partnerek nyithatnak egységet hazánkban. Egy olyan céltudatos, elszánt vállalkozót keresünk, aki megváltoztatja gyermekek ezreinek az életét. Mi megadjuk a lehetőséget, Öné a döntés.

MIÉRT MŰKÖDIK?

A Mathnasium Franchise egy nemzetközi, kizárólag matematikával foglalkozó kiegészítő oktatást kínáló iskola hálózat. A 2002-ben, csupán egyetlen Los Angeles-i egységgel induló Mathnasium mára az egyik leggyorsabban terjeszkedő franchise több, mint 1000 egységgel világszerte. A Mathnasium Módszer™ segítségével a Mathnasium Learning Center diákjai javíthatnak a jegyeiken, a pontszámukon és megtanulhatnak különböző krtikus gondolkodási és problémamegoldó technikákat, továbbá magabiztosságot építhetnek a matematika világában. Több, mint 5 millió órával a háta mögött, a Mathnasium célja, hogy további 1000 iskolát indítsanak 2025-ig.

A Mathnasium szilárd matematikai alapokat fektet le a diákoknak, amelyre felnőttként is építhetnek. Ezt a Mathnasium Módszer™ segítségével érjük el, mely személyre-szabott, tesztelt tantervet kínál egy évtizedes tapasztalat alapján. Átfogó felmérést végzünk az új diákok esetében, amely pontosan megmutatja, hogy hol vannak az adott gyermek erősségei és gyengeségei. Ezután oktatóink személyesen találkoznak a diákokkal, ahol a számukra értelmezhető módon dolgoznak azon, hogy pótolják a hiányosságokat és egy olyan szintre lépjenek velük, amelyre korábban gondolni se mertek. A legjobb matematikai oktatási szakértelmet és bevált oktatási technikákat biztosítunk. Szülők és gyermekek ezrei által tett beszámolók szemléltetik, hogy mennyire megváltoztattuk az életüket és a közösségek életét, ahol élnek.

A külön matematika órák iránti igény nagyon magasra emelkedett az elmúlt években, de a rendelkezésre álló tanárok száma nem nőtt ilyen mértékben, ezáltal komoly hiány alakult ki a piacon.

Miért nem sikeresek a leggyakrabban használt tanítási módszerek? Mert a Mathnasium-mal ellentétben nem kínálnak olyan hosszú távú tervet, ami a a matek „megértéstét” célozza meg. Gyakran a tanítási módszerek kimerülnek memorizálásban és ismétlésben.

Nagyon sok szülőtől hallottuk, hogy már mindent megpróbáltak, magán tanárokat, iskolákat, de semmi se jött be… Amíg nem ismerték meg a Mathnasium-ot.

A fejlődésünk főleg a szülök pozitív véleményének köszönhető, mert mindig elmondják egymásnak, hogy ez a módszer bevált, működik.

BIZTOSÍTÉK A SIKKERE

Nagyon büszkék vagyunk a sok elismerésre, amit nap mint nap kapunk.

A 2018-as Franchise Business Review 90%-os átvevői elégedettségről ír. A Forbes magazin az elmúlt években rendszeresen legjobb a franchise hálózatok közé sorol minket a világon.

Elsődleges célunk a szülői elégedettség elérése. Csapatunk rendkívüli tapasztalattal rendelkeznek az üzleti fejlesztés, az oktatás és a marketing területén is, ezt igazolja az elmúlt 8 évben a nyereség két számjegyű növekedése.

Cégünk alapítói és vezetői között egyetemi oktatók és oktatás szakértők vannak, tudásuk és elhivatottságuk hatalmas előnyt jelent a matematika tanításában.

PIACI IGÉNY

A matematika tanítás egyre kifizetődőbb a piacon, becslések szerint 2022-re a magán tanítás összességében 100 milliárd dollárt fog megmozgatni világszerte. Hálózatunk az igényeknek megfelelően gyorsan növekedik, már több mint 1000 egységgel rendelkezünk világszerte.

DÍJAINK

Megtisztelő helyezést kaptunk a Entrepreneur Magazine-tól, 2019-ben az első 500 franchise hálózat közé soroltak világon, míg a Forbes felmérésében: Best Franchises to Buy lista 2. helyét szereztük meg.

franchise egységek

Több mint 1000 egység világszerte

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

KÉPZÉS

A képzés részeként a mester átvevő megtanulja, hogy miként válasza ki partnereit, és támogassa őket. Megmutatjuk, hogy kell létrehozni és működtetni a helyi központot. Emellett biztosítunk marketinget- és vezető képzést, ügyfélkezelési útmutatást, és átadjuk a legfontosabb szabadalmazott tantervünk a Mathnasium Method™ alkalmazását.

TÁMOGATÁS

Az üzleti konzultációtól az éves nagy találkozókig sokféle támogatást nyújtunk a vállalkozás vezetéséhez és növekedéséhez. A központ könnyen elérhető és bármikor segít a felmerülő problémák megoldásában.


becsült teljes befektetés

A magyarországi működés megkezdéséhez szükséges tőke hozzávetőlegesen összesen $600.000 USD, ez tartalmazza a belépési díjat is, amely $300.000 USD.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Olyan befektetőket keresünk, akik kiváló vállalkozói képességgel rendelkeznek és képesek egy erős brandet az alapoktól felépíteni. A Központ átfogó támogatást nyújt, ugyanakkor nagyfokú szabadságot is biztosít a partnerének, hogy az ötleteit és fantáziáját is belevigye a projektbe. Az új átvevők számára biztosított belépő képzési folyamatunkat az elmúlt több, mint 15 évben nagy odafigyeléssel tökéletesítettük.

A képzés és a működés alatt partnerünk minden lépését támogatni fogja szakértő franchise csapatunk.

További információk a Mathnasium International Franchise Brochure oldalon található.


információ a franchise átadóról

Mathnasium - The Math Learning Center

:5120 W. Goldleaf Circle, Suite 400, Los Angeles, California, 90056, USA

+65 9144 1412

internationalportals@mathnasium.com

mathnasium.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Scott McDaniel

Director

International Franchise Development

(in English)

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.