Mennyei Csemegék

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

Társaságunk, a Tatár Pékség Kft. 1981-ben alakult, tevékenységünket kisipari keretek között, melegüzemű pékáru előállításával kezdtük. A nyugati sütőipar fejlődését látva a 90-es évek elején elsők között kezdtünk gyártani Magyarországon gyorsfagyasztott péksüteményeket. A fagyasztott pékáru sikereit látva, felhagytunk a melegüzemű termeléssel, áttértünk kizárólag fagyasztott élelmiszer előállításra. Ennek megfelelően alakítottuk ki gyártási, tárolási és szállítási hátterünket, feltételeinket.
A fagyasztási technológia bevezetésével, egyidejűleg termékcsoport bővítést is végrehajtottunk, gasztronómiai tésztafélékkel szélesítettük kínálatunkat. (nudlik, gombócok, derelyék).

 

A Tatár Pékség a '90-es évek közepén kezdte meg a gyorsfagyasztott pékáru, péksütemény termékek értékesítését viszonteladói hálózaton keresztül.

 

A termékszortiment bővítéssel partnerszegmensünk is átalakult, partnereink száma folyamatosan nő. Eleinte csak működő pékségeknek szállítottunk, majd kialakítottuk saját kemence kihelyezési programunkat és új viszonteladók, látványpékségek csatlakoztak hozzánk. A gasztronómiai tészta választékunkkal nagykereskedőket, közétkeztetőket, éttermeket, szállodákat látunk el termékeinkkel. Termékeink lakossági csomagolásának fejlesztésével már számos kiskereskedelmi hálózat fagyasztópultjában elérhetőek termékeink a fogyasztók számára.

Az elmúlt időszakot a folyamatos bővülés, a technológiai és technikai, logisztikai háttér állandó fejlesztése jellemzi, melynek következtében, cégünk a hazai fagyasztott tészta piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.

Termelőüzemünk Halásztelken, az M0 autópálya mellett található. A HACCP minőségbiztosítási rendszer az ISO 22000; IFS, BRC szabvány, és a GOST-R tanúsítvány szigorú előírásai mellett végezzük termékeink előállítását, fagyasztását, tárolását és a szállítást. A szállítást, raktározást zárt hűtőláncon belül, saját logisztikai rendszerünkkel végezzük. Túrajáratainkkal az egész ország területén heti több alkalommal biztosítjuk partnereink zavartalan áruellátását.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet az eladás utáni tevékenységre, ezért országos lefedettséggel dolgoznak területi képviselő kollégánk, biztosítva vevőink elégedettségét.

saját egységek

5

franchise egységek

kb. 600

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 • Ingyenesen hívható zöld szám
  Ingyenesen hívható zöld számos elérhetőséget biztosítunk partnereinknek.
 • Call center
  Ügyfélszolgálatos kolléganőink call center jelleggel hívják állandó ügyfeleinket a szállítást megelőző meghatározott napokon.
 • Sütési segédanyagok értékesítése
  A sütéshez szükséges anyagok (papírzacskó, sütőpapír, díszítő só, dekor cukor, stb.)
 • Ingyenes kiszállítás
 • Kemence kihelyezések
  Az import kemencék beszerzésével korrekt áron megbízható, korszerű látványkemencét kínálunk vevőinknek, melyet kelesztővel rozsdamentes kivitelben forgalmazunk.
 • Sütési technológia betanítása
  Termékeink forgalmazásához a sütési technológiát biztosítjuk. A színvonalas sütést és értékesítést kezdeti betanítással, folyamatos termékszervizzel, technológiai tanácsadással segítjük.
 • Partnerlátogatások - marketingtámogatás
  A cég területi képviselő csapata rendszeresen látogatja az összes viszonteladó partnert. A képviselők a sokéves tapasztalatokat felhasználva a helyi lehetőségekhez illeszkedő marketing megoldásokat javasolnak a partnereknek az értékesítés elősegítése érdekében, a marketingaktivitások egy részéhez eszköz-támogatást (POS anyagok kihelyezése, szórólapok, akciós plakátok biztosítása, egyéb reklámhordozó eszközök nagy tételű vásárlása és a viszonteladók felé beszerzési áron történő értékesítése) is nyújtva.
 • Partnerlátogatások - oktatás
  A partnerlátogatások másik fontos területe a viszonteladók munkatársainak folyamatos képzése, nagy hangsúlyt fektetve a helyes termékkezelésre.
 • Folyamatos termékszerviz
  Területi képviselőink, vevőszolgálatunk, valamint technológusaink nagy gondot fordítanak vevőink elégedettségére. A cég által biztosított eszközök műszaki karbantartása folyamatos. A meghibásodások kezelése maximum 24 órán belül történik.
 • Boltra szállítás
  A szállítást, raktározást zárt hűtőláncon, saját logisztikai rendszerünkkel végezzük. Túrajáratainkkal az egész ország területén heti több alkalommal biztosítjuk partnereink zavartalan áruellátását.

becsült teljes befektetés

 • A viszonteladók a Tatár termékek forgalmazását belépési díj, valamint rendszeres franchise díj fizetése nélkül is végezhetik.
 • Az üzlet belső és külső kialakítása (külső és belső bolti kommunikációs anyagok kihelyezésével a cég támogatja partnereit).

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

 • Meglévő üzlethelyiség (min. 15 m2, lehet saját tulajdonú vagy bérelt).
 • Szakmai tapasztalat előny
 • Aktív részvétel a napi ügyvitelben
 • Az értékesítési pontok üzemeltetői önálló gazdálkodó egységek: gazdasági társaságok vagy egyéni vállalkozók. Esetükben a vállalkozói lét önmagában megkívánja bizonyos személyiségjegyek meglétét, így például az elhivatottságot és az állhatatosságot is.

információ a franchise átadóról

Tatár Pékség Kft.

2314 Halásztelek, II. Rákóczi F. út 142/a.

+36 20 585 96 64

sapi.jozsef@tatarpek.hu

tatarpek.hu/

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Sápi József

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.