Fórum a cikkről: Terjeszkedő Mini Pani 6

Bogeee 2013.04.24. *.5402BCB8.dsl.pool.telekom.hu

Mikortól és hol lehet bővebben érdeklődni üzletnyitással kapcsolatban?

szerkesztőség 2013.05.07. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

Kedves érdeklődők!

Magyarországon, a MiniPani mester átvevő jelenleg elsősorban a mintaboltok kialakításával foglalkozik - a jó üzleti gyakorlat bemutatása végett. A franchise partneri jelentkezéseket, szélesebb körben az év második felétől várják, az őszi szezontól elkezdve az együttműködést.

Kövessék híreinket, hamarosan további információk a franchise együttműködés részleteiről, oldalunkon!

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.