IWG

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

Az IWG a világ első számú szolgáltatója a coworking irodák piacán, a hálózat több millió szakembert kapcsol össze és teszi lehetővé a számukra a hatékonyabb munkavégzést.

Ügyfeleink között tudhatjuk a világ legsikeresebb vállalkozóit és magánszemélyeit, a Fortune 500 vállalatok 90%-a pedig a partnerünk.

1989-ben álmodta meg először Mark Dixon a zt a koncepciót, amely később forradalmasította a munkavégzés piacát. A Regus Csoportot Brüsszelben, Belgium szívében indult útjára. Az elkövetkező években a változó piaci igények hatására új brandekkel egészült ki a Regus kínálata, ezek egy része akvizícióval, egyesek pedig az organikus növekedés eredményeként, így 2016-ban létrejött a cégeket összefogó IWG csoport.

Minden igényre van megfelelő megoldásunk, legyen szó bármilyen szektorról, munkastílusról vagy árkategóriáról.

saját egységek

Az IWG több, mint 3,500 irodát üzemeltet, 1,100 városban és mintegy 120 országban a világ minden táján (ebből 3000 saját-tulajdonú). Ennek ellenére még mindig hatalmas potenciált látunk a növekedésre és a piaci igények kielégítésére újabb rugalmas munkaterületek létrehozásával.

franchise egységek

43 átvevő 500 már működő és hamarosan induló egységgel számos országban, köztük Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, a Karib-tengeren, Európában, Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Óceánia országaiban. Európán belül az Egyesült Királyságban, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban működik jelenleg irodánk, ezt a listát pedig folyamatosan újabb országokkal egészítjük ki.

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

Az IWG átfogó támogatási csomagot állított össze, amelynek keretében a franchise partnerek számára a következőket biztosítja:

  • Hozzáférés az összes saját fejlesztésű rendszerünkhöz, illetve eszközünkhöz
  • Globális ügyfélszolgálat
  • Teljeskörű marketing platform, weboldallal és külön alkalmazással, mely előre beállítva mutatja az IWG-irodákat és lehetővé teszi azok kezelését távolról
  • Hozzáférés az IWG nemzetközi értékesítési és marketing csatornáihoz, beleértve a globális vállalati kapcsolati rendszert
  • Testreszabható marketing terv
  • A marketing terv rendszeresen felülvizsgálata az IWG központja által
  • Személyzet toborzása és képzése
  • Hozzáférés a személyre szabható marketing sablonokhoz, beleértve az arculati elemeket, eseményeket, promóciós anyagokat, értékesítést segítő-, illetve PR-anyagokat továbbá az IWG logózótt eszközeihez

becsült teljes befektetés

Franchise díj: 30 000 euró (11 millió forint) 

Emellett nagyjából 500 000 EUR (181 millió forint) a partner irodájának a létrehozásai költsége.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Ambiciózus és motivált partnereket keresünk, akik egy nemzetközi hálózat részévé akarnak válni és profitálni a bevált folyamatok, illetve az üzleti modell lemásolásából.

A franchise partnerek a csatlakozással maximalizálni tudják az irodák teljesítményét. A központi vezetés segítségével növelni tudják a partnerek számát és az ügyfelek elégedettségét - mely az IWG irodáinak két fő jellemzője.

Elkötelezettnek kell lenned nem csak a márka, de az egész szektor iránt is - már most jelentős változásokat tapasztalunk az emberek hozzáállásában, mind a munkaadók, mint pedig a munkavállalók részéről, akik egyaránt kezdik felismerni a coworking irodák előnyeit.


információ a franchise átadóról

Regus Business Centres Hungary Kft

1054 Budapest,Kálmán Imre str.1. Hungary

+48 885 675 005

franchise.hu@iwgplc.com

franchise.iwgplc.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Michal Dorszewski

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.