A Duna House lett az 2020. Év Franchise Hálózata

Duna House
Duna House / Többek között a nemzetközi terjeszkedése miatt lett a 2020. Év Franchise Hálózata az ingatlanközvetítő
Hétfő
2021.01.25.
Az ingatlanpiac és a gyógyszertár piac voltak a tavalyi húzó ágazatok.
 

Budapest, 2021. január 22. – Kihirdette a 2020. év legjobbjait a Magyar Franchise Szövetség, amelyen a nagydíjat, a 2020. Év Hazai Franchise Hálózata elismerést a Duna House kapta. Az ingatlanközvetítési és pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó franchise hálózat a hazai eredményeivel és nemzetközi terjeszkedésével érdemelte ki az elismerést. A Duna House Cégcsoport Kelet-Közép Európa legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata, a régió 3 országában 250 irodával van jelen.

„A pandémia ellenére tavaly is voltak olyan cégek, amelyek képesek voltak a növekedésre. A Duna House ingatlan hálózat gyorsan és sikeresen tudott alkalmazkodni a megváltozott gazdasági körülményekhez. Lengyelországban fennállásuk óta először nyereséges évet zártak, Magyarországon pedig 15 új egység nyitására kötöttek szerződést tavaly. A tőke- és pénzpiacok bizalmának köszönhetően 6.9 milliárd forint értékben bocsátottak ki kötvényt, a hálózat további növekedésének finanszírozására. A fenti eredmények figyelembevételével a 2020. Év Hazai Franchise Hálózata elismerést a Duna House kapta.” nyilatkozta Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára. „A recesszió másik kiemelkedő évet zárt szegmense a gyógyszertár piac volt. A BENU hálózata a korábbi évek növekedési ütemét jóval meghaladva 45 új partnerrel írt alá franchise szerződést 2020-ban. Ezzel a hálózat piaci részesedése átlépte a 16%-ot Magyarországon. Mindezek tükrében a 2020 Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata címet a BENU Gyógyszertárak nyerte el.”

„A franchise hálózatok közötti legnagyobb elismerés különös érdem egy olyan nehéz év után, amikor kiemelt szerepet kap a változó helyzethez való alkalmazkodás és a válságálló üzleti modell jelentősége. Az ingatlanpiacon küzdelmes, de sikeres évet tudhatunk magunk mögött, amihez Magyarországon 165 iroda és 1400 értékesítő munkája kellett.” – nyilatkozta Máté Ferenc, a Duna House vezérigazgató- helyettese. „A szakértői szerep kiemelt jelentőségű lesz az idei évben is a lakás és jelzáloghitelpiacon egyaránt. Az otthonteremtési támogatások kiemelt helyzetbe hozzák a családokat, amelyet a kollégáink szaktudásával tudnak maximalizálni az érdeklődők.”

A Magyar Franchise Szövetség 2020-as évének további díjazottjairól itt olvashat: 


SAJTÓKÖZLEMÉNY

népszerű a fórumban