Expense Reduction Analysts

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

Expense Reduction Analysts (ERA) – a vállalati költségmanagement ágazat vezető szereplője a világon. Az Expense Reduction Analysts 1992 óta nyújt támogatást a működési költségek csökkentésében és a rentabilitás, jövedelmezőség növelésében cégek számára, azok méretétől függetlenül. Az ERA globális portfóliója a kis- és középvállalkozásoktól (kkv-k) kezdve a multinacionális nagyvállalatokig, lakberendezési vállalatoktól autógyártókig, minden gazdasági ágazatból tartalmaz ügyfeleket.

Az ERA franchise egy vonzó lehetőség Magyarországon az országos Expense Reduction Analysts hálózatfejlesztésért felelős partnerré (Area Developer) váláshoz. Olyan motivált vállalkozót keresünk, aki képes egy sikeres üzleti vállalkozás vezetésére és a magyarországi hálózat bővítésére az ERA franchise központ folyamatos támogatása mellett. Az ERA franchise központ emellett fogadja az egyéni franchise partnerek (ERA tanácsadók) jelentkezését is.

Csatlakozzon franchise hálózatunkhoz, és építsen egy sikeres tanácsadó vállalkozást Magyarországon!

 

Az ERA tanácsadók ügyfelei a projektek megvalósításával nem vállalnak pénzügyi kockázatot, ugyanis az ERA díjstruktúra a “No Cure – No pay”, azaz “Nincs gyógyír – nincs fizetés” üzleti modellre épül.  Az ERA elemzők juttatása az ügyfél vállalat megtakarításai alapján számított sikerdíj.

 • 25 éves fennállása alatt az ERA tanácsadók már több mint 18 ezer projektet valósítottak meg, melyek során az ügyfelek költségei átlagosan 20 százalékkal csökkentek.
 • Az ERA elemzők szakértelme több mint 40 különböző költségtípusra terjed ki (reklám és média, telekommunikáció, energiaellátás, biztosítás, szállítás, logisztika, banki szolgáltatások, flottakezelés, távközlés és még sok egyéb más).
 • Az ERA ügyfél-portfóliója többezer céget tartalmaz, többek közt olyan vállaltóriásokkal, mint az IKEA, KIA Motors, Samsung, Virgin, Hilton, Decathlon, Deloitte vagy a 7-Eleven.

image

Az ERA franchise sikere legnagyobb részben két fő összetevőnek köszönhető: ERA üzleti modell és ERA hálózat,

 • Az ERA “no cure – no pay” üzleti modellje a vállalatok számára lehetővé teszi, hogy jelentős megtakarításokat érjenek el a tanácsadói szolgáltatások miatti túlfizetés kockázata nélkül. Franchise partnereink 50:50 arányban osztoznak az ügyfelek számára azonosított megtakarításokon. Így az ügyfelek elkerülhetik a magas tanácsadói díjakat, az ERA franchise partnereket pedig az elért sikerek után díjazzák.
 • Az ERA franchise hálózata motivált üzletemberekből és üzletasszonyokból áll, akik különböző szakmai tapasztalattal és háttérrel rendelkeznek. Belső, nemzeti és nemzetközi együttműködéseken keresztül az ERA franchise partnerek sokszor dolgoznak közös projekteken. Ez lehetővé teszi, hogy minden ERA tanácsadó saját erősségeire összpontosítson, miközben hozzáfér az összes többi tanácsadó és a hálózat szakértelméhez. Az ERA hálózaton belül rendelkezésre álló tudás sokszínűségének köszönhetően az ERA ügyfelei számára biztosított, hogy a legjobb tanácsot és lehetőségeket kapják egyedi szükségleteiknek és elvárásaiknak megfelelően. 

franchise egységek

Több mint 700 tanácsadó 4 kontinens (Európa, Észak- és Dél-Amerika, Ausztrália) több mint 25 országában (Magyarországhoz legközelebb Ausztriában, Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban és Németországban van jelen a márka).

információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 • Az Area Developer Partnerek jelentik hálózatunk alapját, és kulcsfontosságúak annak nemzetközi expanziójához, fejlesztéséhez. Ők a kapocs a meglévő franchise partnerek és a franchise központ között.
 • A Franchise központ folyamatos kapcsolatban áll az országos Area Developer partnerekkel a stratégiai fejlesztések sikeres bevezetésének biztosítása érdekében. A rendszeres franchise partneri találkozók és rendezvények alkalmával az ERA országos partnereknek személyes megbeszélésekre és tapasztalatcserére is van lehetőségük.
 • A Franchise központ támogatást biztosít a marketing, promóció, toborzás, fejlesztések, cégvezetés, IT és pénzügy területeken is.

becsült teljes befektetés

Az egyéni franchise licence 39 900 eurótól érhető el.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

 • Vállalkozói szellem és sikeréhség.
 • Menedzseri pozícióban szerzett tapasztalat.
 • Interperszonális készségek – képesség üzleti és gazdasági vezetők összefogására.
 • Az angol nyelv magasfokú ismerete.
 • A magyarországi piaci viszonyok részletes ismerete.
 • Indulótőke.

információ a franchise átadóról

E R Associates Ltd.

Suite 24, 40 Churchill Square, Kings Hill, West Malling, Kent ME19 4YU, Egyesült Királyság

+36 20 406 5177

iroda@franchising.hu

en.expensereduction.com/join-our-team/recruitment/

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Szabó Tibor

Vagy vegyen részt az Expense Reduction Analysts átfogó online szemináriumán. Az ERA Webinar során mindenre kiterjedő tájékoztatást adnak

és személyesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre a franchise képviselők. A ERA Webinar-on való részvétel online részvétel ingyenes

mindössze egy rövid regisztrációhoz kötött.

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.