IWG

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

Új befektetési lehetőség a hazai franchise piacon!

Franchise partnereit keresi a Regus cégcsoport, amely piacvezető a rugalmas irodabérlés, illetve a közösségi irodák területén.

Egy évtizeden belül a világ bármely városában 10 irodaépületből 3 már az új, közösségi irodák rendszerébe fog tartozni. A Regus mint a legnagyobb közösségi irodákat üzemeltető hálózat ebben nagyon fontos szerepet fog játszani.

Egy olyan flexibilisen bérelhető irodafelületet képzeljen el, amely hatalmas segítséget ad start-up-oknak, induló franchise hálózatoknak az első időszakokban.

„Lehetőséget kínálunk arra, hogy a már megszokott franchise koncepcióktól teljesen eltérő modellben működő franchise hálózathoz csatlakozzon, és dinamikus növekedéssel befektetése rövid idő alatt megtérüljön.”

Most lehetősége van új franchise vállalkozás elindítására az IWG hálózattal, egy globális működtetővel, aki együtt dolgozik a vezető irodaház tulajdonosokkal, olyan márkákkal, amelyek megfelelnek minden elvárásnak és stílusnak, mint például a Regus és a Spaces.

Az IWG 30 éve működtet sikeresen közösségi munkatereket, 1989-es megalapítása óta, ma 3400 helyszínen, 120 országban és 1100 városban van jelen, több mint 2,5 millió ügyféllel.

A rugalmas irodabérlet fordulópontot ért el, franchise-partnereket keresünk, hogy folytassuk a növekedést az egész világon.

Önnek való ez a befektetési lehetőség?

• Kiváló hozamot kíván elérni franchise befektetésével

• Tudja, hogyan kell üzemelteti és működtetni a cég szolgáltatásait

• Komoly pénzügyi és szervező képességgel rendelkezik, hogy legalább 5 Regus irodaházat megnyisson 2-3 év alatt

• Gyorsan és határozottan kezeli az ügyfeleket  

• Gyors értékesítési és ügyfélszolgálat-orientált tapasztalattal rendelkezik

• Megvan az a munkabírása és ambíciója, hogy a lehető legtöbbet kihozza a növekvő irodai kínálati szektorból

Amennyiben érdekli a lehetőség, vegye fel velünk a kapcsolatot: franchise.HU@iwgplc.com vagy látogasson el a https://franchise.iwgplc.com oldalunkra

saját egységek

3,100 központ 100 országban

franchise egységek

Több mint 300 központ 25 országban

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

Az átvevőknek biztosított képzések: marketing, értékesítés, IT, személyzet betanítása. Ezeken a területeken folyamatos támogatást biztosítunk a partnereinknek.  Segítünk a hely kiválasztásnál és belső kialakításánál, természetes hozzáférést biztosítunk az IWG eszközeihez, platformjához.


becsült teljes befektetés

Minimum 500,000 euro


információ a franchise átadóról

International Workplace Group

+36 30 3028739

arpad.szanto@iwgplc.com

iwgplc.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Szántó Árpád

franchise.hu@iwgplc.com

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.