Mail Boxes Etc

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A világ minden táján kis és közepes mértékű vállalkozások sokasága veszi igénybe az MBE segítségét hatékonyságának növelése érdekében. Ezek a cégek minket bíznak meg rutin feladataik azon részével, melyben nem jártasak: kiskereskedelmi logisztikai feladatok, reklám anyaguk grafikai tervezése és nyomtatása, vagyis csupa olyan dolgot, amiben viszont mi vagyunk nagyon jók.

A Mail Boxes Etc hálózatnak több, mint 1600 egysége van világszerte, 44 országban.

Ezáltal dolgozóik munkaidejét, pénzügyi és egyéb forrásaikat arra használhatják fel, hogy azoknak a funkcióknak a hatékonyságát fokozzák, amelyekben viszont ők nagyon jók.

A Mail Boxes Etc. az innovatív és személyre szabott megoldásokra fokuszál az öt üzleti szegmensben hozzá forduló ügyfelei esetében:

• Szállítás és csomagolás
• Grafikai tervezés
• Nyomtatás
• Kiskereskedelmi logisztika
• Postai szolgáltatások
• Egyéb termékek és szolgáltatások

Budapest-szerte kisvállalkozások és nagyvállalatok sokasága vesz igénybe az MBE által is kínált termékeket és szolgáltatásokat nap mint nap. Az ügyfélkört nemzetközi nagyvállalatoktól egészen az olyan kis- és közepes méretű vállalatok alkotják, amelyek számára az általunk nyújtott szolgáltatások létfontosságúak.

Ügyfeleink folyamatosan bővülő magyarországi és globális hálózatának tagjai tudják, hogy amikor az MBE szolgáltatását veszik igénybe, akkor olyan vállalattal álnak szemben, amely mindaddig nem nyugszik, amíg nem sikerült minden kihívásnak megfelelni. Ez a megbízhatóság és elkötelezettség, és az ezeken nyugvó bizalom alkotják az MBE fő erősségeit.

A Mail Boxes Etc. franchise partnerévé válni az egyik legjobb üzleti lépés:

• A világ első számú postai és üzleti szolgáltatási hálózata
• Minden héten nyílik valahol egy új MBE központ
• Az MBE franchise különlegessége, hogy nem csupán egy termékre épül
• Alacsonyan induló beruházás
• Alacsony személyzeti költség
• Kiemelkedő ügyfélkör

saját egységek

1

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

10 OK, HOGY MIÉRT CSATLAKOZZON A MAIL BOXES ETC. CSAPATÁHOZ
 
1. A hálózat többrétegű szolgáltatást kínál.
A többi franchise  hálózattal ellentétben az MBE a B2B szolgáltatások széles skáláját kínálja. Többet nyújtunk, mint egyszerű csomagolás és szállítás, nyomtatás és másolás, futárszolgálat és postafiók: mi egy többféle bevételi forrásra alapozó rendszert kínálunk. Röviden: ezzel biztosítja be a jövőjét az MBE.
 
2. Világszintű jelenlét.
Csatlakozzon a világszerte több, mint 2500 üzleti központból álló sikeres vállalkozáshoz! Az MBE üzleti központok és céges kommunikációs megoldások és az iparban felülmúlhatatlan irodai szolgáltatások széles skáláját biztosítják.
 
3. Átfogó, folyamatos képzés és támogatás.
Mielőtt megnyitná az MBE üzleti központját, legalább 160 órányi kézzelfogható tapasztalatot fog szerezni és egy intenzív képzési programban fog részt venni a cégünk központjában, Budapesten. De a tanulás nem ér végett az üzlet megnyitásával. Az év során folyamatosan tartunk üzleti képzéseket internetes oktató honlapunkon, rendszeresen szervezünk webináriumokat, megosztjuk a hasznos e-maileket, háttérdokumentációt, az éves konferenciák tartalmát, személyesen beszélhet majd vezetőséggel és látogatások is lesznek az egyes üzletekben.
 
4. Értékesítési és marketing stratégia.
Az MBE marketingprogramja egy kivételes mindenre kiterjedő, kapcsolatalapú értékesítési- és marketingrendszer.
 
5. Fókuszban a cég és a céges ügyfél.
A legtöbb franchise hálózattal ellentétben az MBE arra koncentrál, hogy a céges ügyfelek számára biztosítson kivételesen jó minőségű megoldásokat és szolgáltatásokat hosszútávú, jövedelmező kapcsolatok által.
 
6. Alacsony személyzeti költség.
A legtöbb központ működéséhez álltalában 3-4 alkalmazottra van szükség.
 
7. Stratégiai technológia tervezés a versenyelőny érdekében.
Az MBE-nél azért dolgozunk, hogy többet tudjunk kínálni a vásárlóink számára, mint a versenytársaink. A rendszerünk lehetővé teszi az új technológiai estközök gyors alkalmazását egyszerre több helyszínen is, ezáltal stratégiai kapcsolatot tudunk teremteni a kulcsfontosságú ipari beszállítókkal és szolgáltatókkal. Ez a versenyelőny garantálja, hogy ügyfeleink létfontosságú partnerként tekintenek ránk.
 
8. Erős vezetési rendszer biztosítása.
A mi vezetési rendszerünk az iparág egyik legjobban dokumentált és elismertséggel bíró rendszere. Kutatásokat végeztünk, adatokat elemeztünk, integráltuk a rendszerünket és anyagunkat a franchise hálózatunkba. Amikor a franchise üzletvezetőként csatlakozik az MBE hálózatához, egy alaposan előkészített tervet fog kapni, amely segítségével elkezdheti gyarapítani üzleti vállalkozását.
 
9. Teljeskörű szolgáltatói adottágok technikai szakértelemmel.
Minden MBE franchise üzletet felszerelünk a legújabb technológiával, szolgáltatásokkal és képzésekkel, hogy felülmúlja a riválisokat és túlszárnyalja az ügyfelek várakozásait. Mi biztosítjuk a technikai szakértelmet, a világszintű jelenlétet és az innovatív üzleti megoldásokat, hogy olyan minőségi szolgáltatást tudjon nyújtani, amely megfelel az üzleti partnereink igényeinek.
 
10. A franchise hálózat kidolgozott üzleti biztonságot jelent.
Az MBE számára a franchise hálózat kulcsfontosságú versenyelőnyt jelent, mivel az üzleteket széleskörű tapasztalattal bíró szakemberek üzemeltetik. A vezetőkben egy a közös: a vállalkozói kedv, amely biztosítja a kiválóságot, a hajlandóságot a kitartó munkára, és a nyereséges jövő iránti érdeklődést. A bizonyíthatóan nyereséges üzleti módszerünk az egyik ok, amiért az MBE olyan sok nagy kaliberű franchise üzemeltető érdeklődését kelti fel. Ha képes hatékonyan menedzselni másokat, ügyfelközpontú a hozzáállása, és szeretné, ha jutalmaznák az erőfeszítéseit, az MBE franchise hálózatapont Önnek való!

becsült teljes befektetés

Szeretek segíteni az embereknek a mindennapi problémáik megoldásában.
Az elköteleződés és a munkám minősége megváltoztatja az emberek életét.

Szeretnék új karrierbe kezdeni.
A franchise rendszer minimalizálja az új tevékenység kockázatát és lehetővé teszi, hogy én irányítsam a sorsomat.

Szeretném, ha hasznomra válna a kapcsolatrendszerem.
Az MBE számos módon segíti a helyi vállalkozásokat és lakosokat.

Szeretnék egy dinamikusan fejlődő szektorban dolgozni.
A világszintű logisztikában és kommunikációs szolgáltatásokban nagyon sok lehetőség rejlik.

Szeretném, ha engem is gyarapítana más vállalkozók sikere.
Nagyon értékes erőforrás egy stabil hálózat részévé válni, főleg a megosztott tapasztalatok miatt.

Szeretnék közvetlen hatást gyakorolni a jövőmre.
Az MBE-nél értékelik a döntéseimet.

Szeretnék egy világszerte több, mint 1600 vállalkozót számláló hálózat részévé válni.
Az én sikerem az egész MBE Megoldás Csapatnak is előnyére válik – és én is profitálok mások sikeréből.

 


információ a franchise átadóról

MBE Hungary Kft.

1134 Budapest, Vaci str 45 / H

+36 1 780 1181

info@mbehungary.com

mbe-franchising.hu

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Hannya Ernesto - ernesto.hannya@me.com

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.