SMART Ingatlan

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A SMART Ingatlan hálózat víziója átformálni a magyarországi ingatlanközvetítői kultúrát, értéket teremtve a megújuló piacon. Innovációnk, ami versenyelőnyünk is egyben, munkatársaink kreativitásából fakad. Bízunk a közös gondolkodásban, az egyedi karrier lehetőségben és az önmegvalósításban. Tőzsdén jegyzett, nemzetközi cégcsoportunk szilárd hátteret biztosít munkatársaink és ügyfeleink elképzelései számára egyaránt.

A stabil háttértámogatás mára egy dinamikus és fiatalos szemléletmóddal kiegészülve emeli ki a meglévő hálózatok sorából a SMART Ingatlant. Ötvöztük az induló cégek és a már fejlett hálózati rendszerek előnyeit, így amellett, hogy egy már kipróbált és jól működő KNOW-HOW rendszert biztosítunk a partnereinknek, meg tudjuk tartani a számunkra elsődlegesen fontos személyes kapcsolattartást is.

Cégünk 2014-es indulása óta dinamikusan fejlődik, melyet a Magyar Franchise Szövetség 2018-as „Az év legdinamikusabban fejlődő franchise hálózat” elismerése is alátámaszt.  2017-ben új kategóriaként jelent meg a munkaerőpiacon a SZERETHETŐ MUNKAHELY cím, melynek 2018-as díját a vezető ingatlanközvetítő cégek közül egyedüliként a SMART Ingatlan nyerte el.

A SMART Ingatlan irodái jelenleg Budapest több kerületében és vidéken is megtalálhatóak, így személyesen is az ország egyre több városában segítünk Ügyfeleinknek az ingatlanértékesítésben, vásárlásban. Teljeskörű ingatlan- és hitelszolgáltatásaink nem csak a tökéletes otthon megtalálásában nyújthatnak segítséget, hanem a kiválasztott ingatlan vételárának előteremtéséhez és a majdani otthon biztosításához is.

saját egységek

A SMART Ingatlan hálózat jelenleg 3 saját irodával rendelkezik.

franchise egységek

Országszerte 33 franchise átvevő iroda tartozik a hálózathoz.

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

A SMART Ingatlan hálózat olyan informatikai rendszert, innovatív közvetítői eszközöket, valamint karrierlehetőséget kínál, amely teljes körűen támogatja a mindennapi munkavégzést. 

A sikeres ingatlaniroda felépítéséhez, működtetéséhez olyan kész KNOW-HOW rendszert biztosítunk Franchise Partnereink számára, amelynek minden eleme már kipróbált és jól működő.

A franchise modellnek köszönhetően az is tud érvényesülni, aki még nem rendelkezik ingatlanpiaci tapasztalattal. A partneri csatlakozással Ön minimális kockázatot vállal és működése során teljes egészében az üzletre fókuszálhat.

10 tény, hogy miként támogatjuk Partnereink sikerét:

  1. Egységesített és kipróbált modell
  2. Közös adatbázis és keresztértékesítés
  3. Lendületes, figyelemfelhívó design és irodai környezet
  4. Központi marketing osztály
  5. Kizárólagos megbízások tekintetében együttműködés a teljes piaccal
  6. HR- toborzási stratégia kialakításában és kivitelezésében való támogatás
  7. Szakmai továbbképzések, értékesítést és toborzást segítő programok
  8. „One-Stop-Shop” rendszer -irodán belüli teljes körű ingatlan -és hitelügyintézés
  9. Minimális kockázatvállalás
  10. Átlátható működés, tőzsdén jegyzett cégcsoport biztos hátterével

becsült teljes befektetés

A teljes befektetésre számos tényező van hatással. A lokáció, valamint az iroda paraméterei erősen meghatározzák a tőkeigény mértékét, melyet az elindulás működési költségei is egyedileg alakíthatnak.

A franchise iroda létrehozása, illetve a kezdeti időszak általánosan 8-10 millió forint befektetési összeget igényelnek, azonban a tárgyalási folyamat részeként a partnerek számára egyedileg összeállított üzleti tervet dolgozunk ki. Célunk, hogy minden szerződéskötést megelőzően egy átlátható piac- és lokációspecifikus erőforrástervezést biztosítsunk, mellyel leendő partnereink pontos és átfogó képet kaphatnak a csatlakozási, valamint működési költségeket illetően.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

A SMART Ingatlan franchise-koncepciója megoldást kínál mindazok számára, akik egy már kipróbált és jól működő üzleti modellel szeretnének belépni az ingatlanpiacra. Partnereink széleskörű háttere bizonyítja, hogy a franchise rendszer nem csak azoknak kínál lehetőséget, akik már tapasztalattal rendelkeznek.


információ a franchise átadóról

Smart Ingatlan Kft.

1016 Budapest Gellérthegy utca 21.

+36 70 505 57 48

gogolak.edina@smartingatlan.hu

smartingatlan.hu/franchise

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Gogolák Edina

+36 70 505 57 48

gogolak.edina@smartingatlan.hu

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.