Válságálló modellel terjeszkednek a hollandok.

Used Products / A hálózat közel 60 egysége használt termékek széles választékát kínálja Európa több országában
Péntek
2023.02.10.
A Used Products már több mint 50 egységgel rendelkezik hazájában, valamint megjelent Németországban, Belgiumban és Romániában is.
 

A koncepció lényege, hogy a vásárló alacsony áron jut használt kütyükhöz, 1 év garanciával. Az üzletek elegánsak, hiszen az alapítók célja az volt, hogy a betérők egy minőségi IT szaküzletben érezzék magukat. A vásárlóknak cserére is van lehetőségük, azaz régi telefonjukat, laptopjukat egy újabbra válthatják némi ráfizetéssel, emellett akár vissza is vihetik termékeiket, ha azok nem váltak be.

Az eszközöket, a bolt vásárolja fel, egy rövid felmérés és áttekintés után, így garantálva, hogy termék tovább értékesíthető. Bár a Used Products IT központú, elég változatos portfólióval rendelkezik, a termékkínálatban nem csak monitorok, telefonok, számítógépek vagy laptopok találhatók, jelentős szerszám készlettel, illetve hangszerekkel, sőt még órákkal is rendelkeznek.

Természetesen nem csak a vevők járnak jól, hiszen az új termékek gyors értékvesztése miatt, az egység is olcsón vásárolhatja fel a használt kütyüket, az eladók pedig egyszerűen és gyorsan megszabadulhatnak a feleslegessé vált eszközétől.

Érdekesség, hogy nem csak használt, hanem új termékeket is lehet kapni az üzletekben, melyeket a központ vásárol meg, majd pedig ad tovább partnereinek.

Az egységben elkülönül a bemutatótér, illetve az állapotfelmérés és felvásárlás helye (ahol eladhatják a vásárlók használt eszközeiket), így gyorsítva és egyszerűsítve az adás-vételt. Akik pedig értékesítenék régi eszközüket, természetesen azonnal helyben megkapják a kínált összeget.

A Used Products több szempontból is eltér a konkurenciától, egyfelől nem csak egy látványos fizikai egységgel rendelkezik, hanem mellette egy erős online platformot is üzemeltet, emellett garanciát nyújt minden termékre. A hálózat szintén garantálja az eladók számára, hogy minden személyes adatukat törli az eszközről.

Hazánkban a Used Products franchise partnereit keresi országszerte, akik megnyitnák az első üzleteket, és a hálózat hazai arcává válnának. A nemzetközi központ biztosítja a képzést, a tesztelt arculatot, a mindenre kiterjedő franchise dokumentációt, a szakmai tapasztalatot, a weboldalt és webshopot, illetve folyamatosan támogatja partnereit a napi működésben felmerülő kérdésekben.

A leendő partnereknek egy saját Used Products bolt megnyitásához legalább 60 négyzetméteres lokációra, valamint minimum 10 millió forintos kezdő tőkére van szükség.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a Used Products koncepciója és szeretnél róla többet megtudni, az alábbi űrlapon tudod felvenni a kapcsolatot a hálózattal.


Kiegészítő szolgáltatások / A koncepció több lábon áll, nem kizárólag a használt termékek adás-vétele folyik az üzletekben
Used Products franchise partner jelentkezés
Used Products franchise partner jelentkezés
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.