Hopp

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

Díjnyertes, kulcsrakész elektromos roller franchise a Hopp.Bike segítségével. Indítson saját vállalkozást városában, mellyel szén-dioxid kibocsátásmentesen tud utazást és szállítást kínálni, melyhez akár 80% -os finanszírozási támogatás is elérhető a StartHoppTM segítségével.

Profil:
Franchise lehetőségek az üzleti érzékű vállalkozók számára.

Miért legyen Hopp franchise átvevő?
1. Kulcsrakész megoldás folyamatos szakértői támogatással
2. Alacsony befektetés a Start-HoppTM finanszírozással
3. Díjnyertes fogyasztói és szervizalkalmazás
4. Heteken belül elindítható

Csatlakozzon a Hopp aktív vállalkozókból álló csapatához, és váljon globális franchise-hálózatunk tagjává. Ismerje meg a Hopp elektromos robogó hálózathoz tartozás előnyeit még ma.

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

Szakértelem egy hatalmas növekedés előtt álló piacon
Osztozzon a sikerünkben, hiszen mindent megteszünk, hogy segítsük az Ön vállalkozásának növekedését. Egyedülálló üzleti modellünk lehetővé teszi, hogy Ön is kitűnjön egy olyan piacon, amely az előrejelzések szerint 2031-re eléri az 500 milliárd dollárt.

Sikertörténet
Üzleti modellünk Izlandon született, a ma már globálisan működő technológiánkat pedig izlandi minőségi szabványok szerint építettük fel. A fagyos északi telektől a perzselő mediterrán nyarakig, robusztus e-roller flottáink minden éghajlaton több mint 10 000 000 kilométert tettek meg, díjnyertes alkalmazásunk segítségével.

A pénzügyi függetlenséghez vezető út
Átfogó finanszírozást kínálunk az üzemeltetés beindításához. Magas nyereség, alacsony befektetés. Modellünk lehetővé teszi, hogy a személyes kockázati tőke helyett olyan vállalkozókat támogassunk, akik az üzleti érzéküket is be tudják vetni. Sok üzemeltetőnk befektetése már az 1. évben megtérült.

Élet a Hoppon
Indítson el egy Hopp franchise-t, és nyerje vissza a szabadságot és a rugalmasságot a munkaéletében. Sok franchise-tulajdonos a napi karbantartást és üzemeltetést junior alkalmazottakra bízza, így minimális interakció mellett egy állandó, folyamatos jövedelemforrást kínál a Hopp.

Tanúsítványaink olyan zöldek, mint a rollereink
A Hopp a gyártástól az üzemeltetésig 100%-ban széndioxid-mentes, és mivel minden egyes utazás 0 gramm CO2-t termel utaskilométerenként, tisztább bolygót hagyunk magunk után. Így Ön is küzdhet az éghajlatváltozás ellen, miközben egy nyereséges, teljes értékű üzletet működtet, és a franchise ügyfelei úgy közlekednek a városban, hogy nem hagynak "szénlábnyomot" maguk után.


becsült teljes befektetés

Pénzügyi adatok:

Franchise belépési díj - $5000 
Minimális befektetés - $25,000
Havi díj - a nettó bevétel 18%-a
Szállítási költséget és ÁFA-t nem tartalmazza


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Koncepció:

Tapasztalat nem szükséges, útmutatást és támogatást is biztosítunk az a projekt elejétől, segítünk leküzdeni minden logisztikai vagy szabályozási akadályt, hogy vállalkozása akár 2 hét alatt beindulhasson és működhessen.

Vállalkozás-indítás nekifutással

Ön intézi a helyi műveleteket, a többiről mi gondoskodunk. Globális/lokális üzleti modellünk lehetővé teszi, hogy kihasználja a szakértői útmutatást és a közös erőforrásokhoz való hozzáférést; a márkaépítéstől és a marketingtől kezdve az IT-támogatáson át a gépészeti oktatásig, az irányelvekig és még sok minden másig.


információ a franchise átadóról

Hopp Mobility

Nóatún 17, 105 Reykjavík, Iceland

+354 792 5959

paula@hopp.bike

hopp.bike

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Paula Sagan

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.