Qjob

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Qjob – szakemberkereső egy innovatív C2C piactér, ahol az alkalmi feladatok és helyi szakemberek találnak egymásra. Így találsz gyorsan egy megbízható szakembert a piaci áraknál akár 40%-kal olcsóbban.

Az oldalon mind a megrendelő, mind a szakemberek regisztrálnak. A felhasználó egy profillal lehet megrendelő és szakember is. A megrendelő megfogalmaz egy problémát, amit feladat formájában közzétesz az oldalon.

A megbízásokat értesítésben megkapják az adott kategóriában regisztrált szakemberek. Ezt követően ajánlatot tesznek. A megrendelő begyűjti az árajánlatokat,  a legígéretesebb szakemberekkel további egyeztetéseket folytathat. Másrészt ő maga is böngészhet az adott kategóriában Qjob oldalra regisztrált szakemberekkel és fel is kérheti őket ajánlattételre. Egyeztetés után a megrendelő kiválasztja a neki megfelelő szakembert. A többi ajánlattevő is kap értesítést, hogy ezúttal nem ők kapták a megbízást.

A feladat elvégzése után, a szakember az oldalon lezárja a feladatot. A  megrendelő visszaigazolja hogy a feladat lezárult. Lezárás  során a felek kölcsönösen értékelik egymást. Ez az értékelés bekerül a felhasználók profiljába illetve algoritmus alapján az érték beleszámít a rangsorukba.

A szolgáltatás 2020 januárja óta aktívan működik Magyarországon, és 9 hónap alatt az oldalra 20.000 felhasználó regisztrált.

A Qjob alapítói a nemzetközi terjeszkedést franchise partnerek bevonásával kívánják felgyorsítani. Az átvevőknek lehetőségük van egy adott város (és agglomerációja), vagy akár egy egész ország megvásárlására. Országos jogot megvásárló partnerek további franchise jogot értékesíthetnek.

A szakemberek piactere nem újkeletű koncepció, mivel ismerünk nagyon sikeres nyugati példákat (TaskRabbit, Thumbtack) vagy keleten (YouDo, Kabanchik). A közvéleménykutatások alapján, jelenleg a háztartási és házkörüli munkák/szolgáltatások csupán 5-7%-t bonyolítják online, így a pandémia okozta helyzetben szemléletváltás is történik, ami az online szakemberkeresés üzleti térnyeréséhez vezet.

A közép-kelet európai piac ezen a téren eléggé tagolt, nincs konszolidált megjelenés, függetlenül a többszöri próbálkozásoknak és a több milliós kockázati tőkebefektetéseknek.

A Qjob üzleti modell sikere pont ebben rejlik, hogy ötvözi a startupokra jellemző dinamizmust, rugalmasságot illetve a klasszikus üzletvezetés előnyeit, mely a franchise modellen keresztül helyi képviseletet, managementet biztosít, hozzájárulva a vállalkozás sikeréhez.

saját egységek

A koncepció a hazai piacon, Budapestre koncentrálva indult el.

franchise egységek

Még nincs

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

Franchise átvevő partnereinknek széleskörű szolgáltatásokat biztosítunk, mely informatikai támogatást, SEO és online marketing-, illetve vállalatvezetési tanácsadást is tartalmaz.

A Qjob modellnek köszönhetően bárki indíthat saját sikeres IT start-upot, akár még online vállalkozói tapasztalat hiányában is.
A központ támogatásának köszönhetően a belépő franchise partnerek teljes egészében az oldaluk regionális népszerűsítésére fókuszálhatnak.

5 érv, amiért érdemes csatlakozni a Qjob hálózathoz :

1. Technológiai megoldások:

Saját fejlesztésű piacterünkkel támogatjuk a napi munkát. Az integrált admin felületnek köszönhetően naprakész információkat kap az üzleti folyamatokról.

2. Növekedés és Brand:

Dinamikusan fejlődő, a technikai start-up tulajdonságaival rendelkező online vállalkozás, mely a változó kor igényeire, a távmunkára és a biztonságos kapcsolattartásra épül.   

3. Marketing:

A Qjob marketing tevékenységét erős hálózati kommunikáció és és lokális PR aktivitás jellemzi.

4. Oktatás:

Központi irodánk lépésről-lépésre ismerteti a sikeres piactér építésének menetét, lokális igényekre szabva a gyakorlati megoldásokat.

5. Üzleti megoldások:

Hálózatunkban különös figyelmet fordítunk a tudatos üzleti tervezésre, melyet egy belső tervező program segít.


becsült teljes befektetés

A befektetés összege mindig egyedi megállapodás tárgya. Mindig egy adott település lakosságára van vetítve. Minimum javasolt településszám: 200.000 lakos. Befektetés a következő egyszeri és rendszeres tételektől áll:

 • Franchise díj: egyszeri,
 • Tech. support - havi díj,
 • Marketing hozzájárulás – havi díj,
 • Royalty (forgalmi díj) – első évben 0%, 13. hónaptól progresszív mértékben forgalomtól függő. 

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

A franchise átvevő a következőkért felelős:

A Qjob franchise-koncepciója megoldást kínál mindazok számára, akik egy már kipróbált és jól működő üzleti modellel szeretnének indítani saját IT start-upot.

 • Belépési díj
 • Minimum 200.000 lakosú városban legyen a székhelye
 • Fejlesztések alkalmazása
 • Hosszú tűvú üzleti kapcsolat iránti elkötelezettség
 • Aktív, agilis hozzáállás
 • Napi min. 2-4 óra szabaidő a projekt helyi szintű írányításához
 • Angol nyelv legalább alapszíntű ismerete

információ a franchise átadóról

Webtech Group Kft.

H-1095 Budapest, Soroksári út 44. 2. emelet

+36309380892

robert@qjob.hu

qjob.hu

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Kaszó Róbert

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.