LAZULA

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Lazula hálózat célja röviden: belvárosi pincehelyiségek egyedi hangulatú terekké való átváltoztatása és rekreációs, kikapcsolódási célból történő bérbeadása, hasznosítása. Ennek a tevékenységnek a fantázianeve lett a Lazula, ezen belül pedig a különböző pincehelyiségek különböző fantázianeveket kapnak majd.

Budapest VI. kerületében nyitott meg az első egység, a Titkos Kert 2017. szeptemberében.

Az ötletet a következő tények inspirálták:

A szolgáltatások nagy részénél az értékesítéséhez elengedhetetlen a kedvező földrajzi elhelyezkedés.

Budapest belső kerületeiben az üzlethelyiségek/irodák/épületek bérleti díja egységesen magas, így ezekben vállalkozást létrehozni önmagában nem jelent piaci előnyt a versenytársakhoz képest; tehát ott érdemes terjeszkedni, ahol még vannak kihasználatlan és olcsón bérbe vehető területek: a föld alatt.

A pincehelyiségek hátránya, mint például a vizesedés és penészesedésre való nagyobb hajlam körültekintő felújítással és az építőipar legújabb technikai eszköztárával könnyedén kiküszöbölhető, illetve a gyakoribb karbantartási szükséglet hosszú távon jóval kevesebb kiadással jár, mint a folyamatosan magasabb bérleti díj, amit egy földfelszín feletti bérlés jelentene.

Ezzel szemben pincehelyiségeknek több igen nagy előnyük is van. Az egyik, amit még senki nem aknázott ki úgy mint a Lazula, az az utcára nyíló pince ajtó.

Nagyon lényeges eleme a koncepciónak, hogy nincs szükség a tulajdonos folyamatos jelenlétére, illetve állandó dolgozó alkalmazására sem.

Ahhoz hogy a koncepció önműködő lehessen, elengedhetetlen, hogy a picehelyiség utcafronti bejárattal rendelkezzen. A vendégek az utcáról közvetlenül hozzáférnek a zárszerkezethez, s a megfelelő kód beütésével lejutnak a helyiségbe.

Magyarországon jelenleg egyedülálló lehetőség. A mai napig egyedül a Lazula hálózat adja ki ilyen módon a helyiségét, rendelkezik ezzel a technikai újítással és ez a lehetőség csak a www.lazula.hu oldalán elérhető. Tehát amennyiben a vendég az oldalon kiválasztja a Titkos Kertet - mint a Lazula brand első bérelhető helyiségét - a számára kedvező időpontot és időintervallumot (2-3-4-5-6 órákra lehet bérelni), és bankkártyával kifizeti a bérlést, az automatikus visszaigazoló e-mailben az e-számlán kívül megkapja a lejutáshoz szükséges kódot is. A beléptető kódok beprogramozva ott vannak a zárszerkezetben, tehát a működés olajozott és zökkenőmentes: a Vendégek az általuk bérelt időintervallumon belül annyiszor jutnak le a kóddal a helyiségbe ahányszor csak szeretnének.  Továbbá a helyszínen nem tartózkodik senki, csak a bérlők.

További óriási előny a szeparált tér, hiszen itt nem fognak átkopogatni a szomszédok, és tényleg azt érezhetik a Látogatók, hogy övék a helyiség amit béreltek.

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

A Lazula hálózathoz való csatlakozás számos előnyt biztosít a leendő partnerek számára:

  • frekventált helyen pincehelyiség biztosítása
  • szerződésben meghatározott területi kizárólagosság
  • országos hálózat, bevezetett, levédett márkanév + logó
  • franchise dokumentáció
  • egyedi, kidolgozott arculat 
  • üzletviteli know-how és folyamatos tanácsadás 
  • betanítás, képzések, rendszeres franchise találkozók
  • központi marketing, közös weboldal.

becsült teljes befektetés

A befektetés tőkeigénye koncepciótól függően nettó 12-20 millió forint, ez magában foglalja a Lazula egység teljes kialakítását és berendezését. A franchise belépési díj nettó 2 millió forint, royalty 8% + Áfa.

A fenntartási költségek a nyitást követően rendkívül alacsonyak.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Egy Lazula hálózat kialakítása kiváló lehetőség lehet olyasvalaki számára, aki fokozatosan szeretne munkavállalóból vállalkozóvá válni, hiszen egy Lazula egységet akár még főállás mellett is lehet lelkiismeretesen üzemeltetni.

Olyan franchise partnereket keresünk, akik szívvel-lélekkel tudnak azonosulni a Lazula koncepciójával, akik magas színvonalú szolgáltatást szeretnének nyújtani, és képesek csapatjátékosként segíteni, hogy a Lazula Brand minél hamarabb elterjedjen a budapesti és a vidéki lakosok körében egyaránt.


információ a franchise átadóról

Lazula Kft.

1171 Budapest, Gombosi u. 16/b Fsz. 2.

info@lazula.hu

lazula.hu

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Petz Annamária

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.